|
|
| |
Autorius | Pranešimas |
---|
Mayumi . Pranešimų skaičius : 3822 Join date : 2011-03-19 Age : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Jis kvepia mėtom... Št. 03 26, 2011 12:36 am | |
| First topic message reminder :
Sveiki ;) Nors ir visai neseniai prisijungiau prie šio forumo, nusprendžiau ir aš rašyti FF. Tai ne pirmas mano FF, bet apie SHINee`us - pirmas. Taigi labai tikiuosi, kad Jums patiks. Prašom kritikuoti jei kas ne taip, būtinai atsižvelgsiu į Jūsų kritiką.
Įžanga: Sveiki! Aš Yuna, man 17 metų. Mėgstu šokti, dainuoti ir groti gitara. Muzika yra mano visas gyvenimas... Šeip mano gyvenimas yra suknistas, nes negaliu apkęsti savo isterikės motino, kuri kiekvieną laisvą minutę sugeba rėkt ant manęs. Tėtį tiesiog dievinu, bet man yra neleista su juo gyventi, nes mano tėvai išsiskyrę. Laukiu nesulaukiu to laimingojo savo gimimo dienos ryto, kai atsibusiu ir man jau bus 18! Tada būtinai persikelsiu pas tėtį ir daugiau pas tą isterikę motušę negrįšiu. Taip pat turiu jaunėlį broliuką Sam. Jis tikras kazanova, keičia panas kaip kojines, yra keistas ir nemoka net kiaušinio išsivirt, bet aš jį vistiek myliu :) Oi! Vos nepamiršau savo BFF Yori. Ji tiesiog pakvaišusi dėl šokių ir muzikos. Mūsų dienos pilnos muzikos garsų, šokio judesių bei nuostabaus juoko, tačiau beveik visada tokias nuostabias akimirkas kasnors sugriauna, bet ką jau padarysi, toks jau tas gyvenimas. Taigi atrodo nieko nepamiršau, tad papasakosiu jums savo tikrai keisto gyvenimo istoriją. Tikiuosi jums patiks :)
|
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Mayumi . Pranešimų skaičius : 3822 Join date : 2011-03-19 Age : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Tr. 04 20, 2011 3:45 pm | |
| Yori - siandien mes sukursim tesinuka :DDDD Emii - aciu :) |
| | | Yori^^ 凸(¬‿¬)凸 Pranešimų skaičius : 5948 Join date : 2010-09-07 Age : 112
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Tr. 04 20, 2011 4:18 pm | |
| |
| | | Mayumi . Pranešimų skaičius : 3822 Join date : 2011-03-19 Age : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Antr. 06 21, 2011 1:17 am | |
| Na visai apleidau savo FF.... Nežinau ar liko dar skaitytojų ar ne, bet keliu nauja dalį ;) jei neliko man ištikimų skaitytojų, teks užbaigt šitą FF. Taigi malonaus skaitymo ir sorry už paliktas klaideles ;)
VI dalis
-Yuna, aš jau seniai su tavim norėjau akis į akį pasišnakėti. Aš tau jaučiu stiprią simpatiją noriu pasiūlyti draugauti... – lėtai slinkdmas link manęs kalbėjo Key. Man atjungė kojas, rankas, nu žodžiu visas galūnes. Aš to labiausiai ir bijojau. Ne! Aš negaliu draugaut su juo! Jis ne man! Jis juk diva! Jis gali turėt betkurią! Kodėl būtent aš? Kodėl jis nepasirinko kokios fyfos iš mano mokyklos? Jos jam labiau tiktų nei aš. Aš sustingus stovėjau ir žiūrėjau į jo gilias ir kerinčias akis. Ne! Yuna! Tau negalima but tokiai minkštai ir susileist čia ir dabar! Jis ne tau! Maldauju, gelbėkit kas nors mane! -Yuna... Aš noriu pieno... – nedrąsiai lyg mažas vaikas tarpduryje gavą iškišo Tae. Ah! Jis Dievo siųstas vaikas! -Žinoma Tae, tuoj duosiu, - labai maloniai, gal net per maoniai atsakiau jam ir nuėjau link šadytuvo, taip išsisukdama nuo Key klausimų. Visdėlto man dar gali sektis :D Įpylus Tae pieno, skubiai grįžau prie jau kunkuliuojančių puodų ir toliau skubėjau ruošti maistą. Tiesiog ignoraau netoliese stovintį Key, kuris labai liūdnai į mane žiūrėjo. Buvau begalo dėkinga, kad Tae liko virtuvėje ir Key daugiau nieko nebesakė. Baigdama gaminti, liepiau vaikinams padengsti stalą. Jie žaibiškai tai atiko ir mano nuostabai nieko nesudaužė. -Yori, Jjongai! – sušukau draugams, kad ateitų ir padėjau ant stalo dubenį su makaronais bei salotomis. Jau ruošiausi sėstis prie stalo , bet supratau, kad Yori ir Jjongas įtartinai ilgai neateina. Greit pakilau nuo stalo palikdama Tae ir Key ir nuėjau į svetainę, patiksinti kas gi nutiko mūsų balandėliams. Dar labiau nustebau ten jų neradusi. Čia dabar? Kur jie? Pažiūrėju durų link. Jų batai čia, visi daiktai taip pat. Bet kur jie? Staiga iš mano kambario pasigirdo trenksmas ir po jo – kikenimas. !@&!^@**&^!#^$!%!@#^#!!#@ Ką jie veikia mano kamabry???? Strimgalviais puoliau savo kambario link ir atidarius duris pamačiau labai gerą vaizdelį. Yori tyso ant mano lovos, Jjongas tiesiogine to žodžio prasme užvirtęs ant jos, jie ten fitimiti, o mano kambarys kaip po karo. Mamos nepasitenkinimo lapeliai tiesiog nušluoti nuo stalo, gitara nuversta, šiukšlių dėžė apversta, gėlių vaza sudaužyta... Štai kas per trenksmas ten buvo. Ir parsivesk tu Dinozaura namo.... -Khem, - atsikrenkščiau, sukryžiavau rankas ant krūtinės ir piktai dėbtelėjau į juos. – Yori, aš suprantu, kad tu nuo šiol čia gyvensi, bet gal galėtumėt bent jau ne mano kambary??? Būčiau labai dėkinga... -Ups... – išraudo Yori ir nustūmė nuo savęs Jjongą. – Mes čia biškį... – pradėjo aiškint ji. -Aš nenoriu žinot ką jūs čia veikėt, - nusijuokiau. – O aš maniau, kad jūs labai pavargot ir išalkot. -Na taip... Bet... – kažką bandė pasakyti Jjongas taisydamas mano lovatiesę. -Gerai, nesvarbu. Eikti valgyt, - žvengdama mostelėjau jiems. -Tai ne, mes čia sutvarkysim, - visa raudona teisinosi Yori ir rinko popieriukus nuo grindų. -O taip, jūs sutvarkysit, bet gal pirma pavalgykit, nes po to dar nualpsit čia man, - nesulaikydama juoko pasakiau ir išėjau pro duris. Tie du susižvalgę ir išraudę nusekė paskui mane. Nuėjom į virtuvę ir susėdom vagyti. Jjongas atsisėdo šale Tae, Yori šale Jjongo, na o man liko prakeikta vieta tarp Key ir Tae. Nu tikiuosi ramiai pavalgysim ir jie išeis. Noriu likt vien su Yori ir viską aptart... |
| | | Mayumi . Pranešimų skaičius : 3822 Join date : 2011-03-19 Age : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Antr. 06 21, 2011 2:49 am | |
| oh.... skaitytoju skaicius lygus 0 .... apvaliam vienisam nuliukui :DDDD |
| | | FAINee~Dovi~ . Pranešimų skaičius : 1309 Join date : 2010-10-30 Age : 28 Miestas : Šiauliai-Klaipeda
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Antr. 06 21, 2011 3:10 am | |
| Nežinau kodėl, bet nebuvau mačiusi 5 dalies Dabar perskaičiau abi ir žinai pasakysiu, kad juoko dozė man pilna Tęsk ir stengsiuosi nebe praleist dalių Aš kada nors, anksčiau ar vėliau perskaitau, tai dėl manęs, kaip skaitytojos neabejok |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Antr. 06 21, 2011 3:19 am | |
| yay! turiu 1 skaitytoja :D |
| | | PauPau . Pranešimų skaičius : 988 Join date : 2011-03-18 Age : 30 Miestas : Raseiniai
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Antr. 06 21, 2011 5:08 am | |
| Itrauk ir mane į skaitytojų sąrašą ;D Žinok žiauriai laukiu tęsinio ;D |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Tr. 06 22, 2011 2:45 am | |
| Aciu tom kurios skaito ;) tikiuosi patiks dalis ;) Sorry uz iveltas klaideles :D
VII dalis
Susėdę valgyti pirmas penkias minutes visi sėdėjom tyliai ir ramiai ir valgėm. Pekėliau galvą pažiūrėti į draugus ir pamačiau, kad Jjongas paėmęs makaroną (spagetti), bando jį užkabinti Tae ant ausies, taip, kad jis nepajustų. Tae net nekreipė dėmesio į jį. Jis buvo labai rimtai nusiteikęs ir valgė labai uoliai ir greitai. Yori sėdėjo visa raudona ir tvardė juoką, o Jjongas visas drebėdamas laikė makaroną virš Tae galvos. Aš vos sulaikiau juoką ir kumštelėjau Key pašonėn ir parodžiau į Tae ir Jjongą. Tas kaip tik tuo metu labai meistriškai peiliu, šakute ir pirštais, rangė makaroną ant Tae. Tae, kaip bebūtų keista, buvai labai užsiėmęs makaronais ir juos užsigerinėjo pienu (O.o oook... Keistas skonis). Mes keturi jau buvom pamidorų raudonumo, kai Key nebeišlaikė ir užspringo. Tuo metu Jjongas greit baigė savo darbą, Tae pajuto kažką ant savo galvos ir pradėjo isterikuot. -A! Gyvatė! Ant mano galvos gyvatė! – spygavo Tae ir šokinėjo aplink stalą. Mes mirėm iš juoko, o vargšas Tae vos neverkė. – Padėkit! Maldauju! Atiduosiu bet ką! Tik nuimkit ją!!! – šaukė Tae. Yori tiesiogine to žodžio prasme voliojosi po stalu, Jjongas didžiuodamasis savo darbu irgi naką geriau atrodė nei Yori, Key gulėjo ant stalo ir springo, na o aš bandžiau kalbėt su Tae. -T... T... Taemin, - vos išspaudžiau pro juoką. -Ką??? Padėk man čia nežvengus! – toliau rėkė ir iškėlęs rankas virš galvos lakstė Tae. -Čia juk ne gyvatė, - šiaip ne taip išstenėjau. -O tai kas???! Sliekas??!!! A!!!! – dar labiau isterikuot pradėjo Tae. Mes visi šiek tiek apsiraminom ir atsisėdom ant kėdžių. -Tae, čia MAKARONAS! – visi choru sušukom ir vėl pradėjom žvengt. -Nekabinkit man makaronų ant ausų! Aš gal skiriu gyvates nuo makaronų?! – pasipiktinęs toliau isterikavo Tae. Kilo visuotinis žvengimas. Po šių Tae žodžių visi vėl nesusitvardėm. Gal po kokių 10min žvengimo, kai Tae jau buve užkimęs nuo rėkimo ir mum jau beprotiškai skaudėjo pilvus, pagaliau vėl atsigavo Yori. -Taemin. Va būtent, kad Jjongas tau užkabino ant ausies makaroną, - vėl juokiasi. – Ateik, nuimsiu, - meiliai šypteli. -Tikrai? – totaliai susifailines Tae išrausta, nuleidžia akir ir lėtai prisliūkina prie Yori. -Taip, - pasako Yori ir nuima tą nelemtą makaroną. -Ačiū, - tyliai išlemena ir išeina iš virtuvės. Mes visi vos laikėmės nesusijuokę kol jis išėjo. Jam išėjus vėl dėjom žvengt. -Jjongai, tu nesveikas, - išlemenau aš susiėmus už pilvo. -Aš nemaniau, kad jis TAIP reaguos, - vos ištardamas žodžius iš po stalo kalbėjo Jjongas. -Ok ok, baigiam tyčiotis. Aš manau, kad jis tikrai labai išsigando, - bandė užtart Tae Yori. -Tai ne! Matei jo veidą? O spiegė tai kaip anakondą pamatęs, - toliau žvengė Key. -Baik, durniau, taip vaikui ir širdies smūgį įvaryt gaima,- jau ir man pagailo Taemino -Kas jūm yra? Juk čia nieko blogo, - teisinosi Jjongas. -Na juokai juokais, bet jis rimtai labai persigando, - jau visai rimtai prabilo Yori. -Neįdomu su jumis, - staiga pyktelėjo Key ir pakilęs iš savo vietos, išėjo iš virtuvės. -Kas jam dabar? – paklausė Yori ir pažiūrėjo į mane. -A ką aš žinai. Neįdomu man, - abėjingai atsakiau ir pradėjau tvarkyti virtuvę. Jjongas pakilo nuo stalo ir nuėjo ieškoti Tae ir atsiprašyt, o Yori liko man padėt tvarkytis. Va dabar gal pavyks su ja pasišnekėt. Man labai įdomu, kas ten tarp jos ir Jjongo... :)
|
| | | Dovilė . Pranešimų skaičius : 3297 Join date : 2011-03-10 Age : 31 Miestas : Raseiniai
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Tr. 06 22, 2011 3:15 am | |
| Nesveikai idomu skaityti ... Oh... vel lauksiu sekancios dalies :) Na tikrai super... gal ir man reiks pradet, ka nors tokio ... :DD |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Tr. 06 22, 2011 3:16 am | |
| Dovi - aciu ;) jai man bus noro ir tu paprasysi, gal ryt parasysiu dali :D |
| | | PauPau . Pranešimų skaičius : 988 Join date : 2011-03-18 Age : 30 Miestas : Raseiniai
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Tr. 06 22, 2011 3:20 am | |
| Toliau...??? ;DD Man dabar taip įdomu, kas bus su Tae :O Laukiu tęsinio ;D |
| | | FAINee-Juni- . Pranešimų skaičius : 251 Join date : 2011-02-24 Age : 31 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Kv. 06 23, 2011 3:25 pm | |
| Žudot juodai... Net nežinau ką be pridurti... Tęsk |
| | | FAINee~Dovi~ . Pranešimų skaičius : 1309 Join date : 2010-10-30 Age : 28 Miestas : Šiauliai-Klaipeda
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Kv. 06 23, 2011 8:07 pm | |
| Žinai su tomis anakondomis, sliekais ir makaronais ir aš varčiaus ant žemės ;D Nerealiai čia sugalvojai su tais makaronais ;DDD Tęsk |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Pen. 06 24, 2011 2:52 am | |
| Aciu panos kad skaitot ;) per savaitgali parasysiu tesinuka ir sekmadieni tureciau idet jei viskas ok ;) |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Pen. 06 24, 2011 4:12 am | |
| Man tinka |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Pen. 06 24, 2011 6:26 pm | |
| čia yra kažkas NESVEIKO :DDDDDDDDDDDD aš iki ašarų lūžau iš to makarono xDDD aigoo.. :D |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Št. 06 25, 2011 1:15 am | |
| Yori - na as stengiaus dabar galvoju dar ka nors tokio beprotisko, bet manau, kad kita dalis bus ramesne ir romantiskesne (as cia pagal savo nuotaika :DD) Gal net ir greiciau iklesiu ;) ACIU visom kas skaitot ir komentuojat ;) |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Št. 06 25, 2011 4:25 am | |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Pir. 06 27, 2011 11:45 pm | |
| Sorry kad vakar neidejau... Labai netas strigo :D stai nauja dalis. skaitykit, vertinkit, komnetuokit ;) gero skaitymo ;)
VIII dalis
Vis dar kikendama Yori priėjo prie manęs ir paėmė man iš rankų lėkštes. -Duok, paimsiu ;) -Am... ačiū, - šyptelėjau. – Klausyk, ką jūs ten su Jjongu veikėt? – taip tiesiai šviesiai paklausiau. Gal ir per drąsiai, bet manau ji mane supras. -Ou! Tu apie šitą, - šiek tiek raustelėjo. – Na taip jau gavos, kad mes... Nu.... Nežinau. Tiesiog linksminamės ir tiek, - pasimetus bandė kalbėt ji. Hm... Manau ji pati nežino kas daros. Yori... Like an always :D -Aišku viskas su jumis, balandėliai, - nusijuokiau. -Ei, Yuna, raminkis. Nieko nėra juk, - susimėtė Yori. -Aha, matau kaip nieko nėra. Ypač nebuvo, kai jis gulėjo ant tavęs mano lovoj, - juokiausi ir šluosčiau stalą. -Ai, nu ten... Ten juk nieko. Mes tik žaidėm, - nusisuko ir murmėjo plaudama indus. Aha, kurgi ne. Geri pas juos žaidimai. -Jo jo, po jūsų žaidimų mano kambarys kaip po karo atrodo, - toliau šaipiausi. -Nu aš ten sutvarkysiu... – nueido galvą Yori ir šveitė tikrai švarią lėkštę. -Ok ok, nieko juk nesakau. Tik man įdomu kad tarp jūsų yra, - šyptelėjau ir padaviau dar daugiau indų. -Aš pati nežinau. Jis labai mielai su manim elgias, rodo man dėmesį ir šiandien jis mane pabučiavo... – lyg ir susigėdo ji. -Aš manau, kad netik, - pasišaipiau. Ji atrodė labai susimėčius. -Na taip, bet aš nežinau kaip man elgtis! Aš nuo jo išsilydau, - nuraudu inirtingai šveitė mano puodą. Man atrodo iš jo tuoj nieko neliks :DD -Ei ei, ramiau, - suėmiau jos ranką, kad nebekankintų puodo. – Viskas juk ok. Jai lydai, vadinasi jam kažką jauti, - nusišypsojau. -Na taip... Gal... – padeda puodus ir susimąsto. -Pakalbėtik ir nutarkit ką daryt. Jei ką, tai jūs gražiai atrodot kartu. Jau seniai esat draugai ir manau tikrai simpatizuojat vienas kitam, - bandžiau pasakyt ką nors protingo, bet nemanau, kad man pavyko ji stovėjo gal kokias 5min.kol galiausiai atsisuko į mane. -Žinai ką? Tu teisi! Eisiu su juo pakalbėsiu. Užkniso svaigt nuo jo ir neturėt jo, - karingai nusiteikus, tėškė kempinę į kriauklę ir jau išeidinėjo iš virtuvės. -Pala, juk Jjongas Tae atsiprašinėja, - nusijuokiau iš Yori karingumo. -Dieve, juk jis ne mažas vaikas, o čia buvo tik prikolas, - pavartė akis ir išėjo. -Sėkmės, - šūktelėjau jai paymui. Manau jai jos tikrai prireiks. Tikiuosi nesibaigs jų pokalbis sexu arba muštynėmis. Tikėjausi, kad dabar jau galėsiu ramiai pabaigt tvarkyt virtuvę, BET NE! Kur tau? Ir dar ne bet kas sutrukdė! O Key! Šiandien tikriausiai aš mirsiu. Jis ėjo link manęs, bet AČIŪ Dievui kotidoriuj suskambo mano mobilusis. Labai nudžiugau išgirdus pirmuosius 2PM – Electricity(220v Remix) dainos akordus ir kuo skubiau išlėkiau iš virtuvės. Key nustebęs ir liko stovėti prasižiojęs. Che che che... i`m so bad >D Bereikalo taip apsidžiaugiau. Skambino mama. OMFG! Kaip nenoriu su ja šnekėt...x_x -Klausiau, - tingiai atsiliepiau. -Labas. Šiandien aš negrįšiu. Tetai Rin labai blogai. Ji ligoninėj. Turiu likti su ja. Valgyt pasidaryt ir žiūrėk, kad Sam grįžtu laiku. Ir pati nieko nekrėsk. Kad man tvarka būtų! Daugiau neskambinėsiu, nes telefonas baigia išsikraut. Grįšiu ryt apie pietus. Čiao! – greit išpyškino mama ir padėjo ragelį. O tu šventas šūde! Ar man vaidenas ar mano mama kątik man paliko plotą????!!! -Yes! – suspigau ir pradėju šokinėt iš laimės. – Chebra! Susirinkimas svetainėj! DABAR! – nubėgau į svetainę. -Nu kas jau čia tokio svarbus? – atėjo susivėlus Yori. Taip ir nesupratau, jie glamžėsi ar mušėsi xDD -Klausykit, šiandien pas mane plotas pasirodo. Mama skambino ir sakė, kad grįš tik ryt į vakarą! Traukit mobiliukus ir rašykit visiem, už valandos tegul būna čia. Tae, Jjongai, jūs su manim į parduotuvę, Key ir Yori – paslėpkit dūžtančius daiktus, - sukomandavau ir nuėjau link durų. WOHO!!! Nusimato PARTY!
|
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Antr. 06 28, 2011 12:42 am | |
| Ei, o ar aš galiu į tą party? ;D Noriu... ;DDD Kad man mama taip lengvai plotą paliktų ;DD Gerai, nebesvaikstu, o sakau... Nerealiai ta dalis ;D Ypač nuo mamos skambučio ;D - Mayumi rašo:
-Nu kas jau čia tokio svarbus? – atėjo susivėlus Yori. Taip ir nesupratau, jie glamžėsi ar mušėsi xDD
Čia žiauriai juokiaus Net puskė atėjo pažiūrėt kas man ;D Tęsk! |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Tr. 06 29, 2011 5:19 pm | |
| - FAINee~Dovi~ rašo:
- Mayumi rašo:
-Nu kas jau čia tokio svarbus? – atėjo susivėlus Yori. Taip ir nesupratau, jie glamžėsi ar mušėsi xDD
jooo, čia jau ir mane atkirto :DDD |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Sk. 07 10, 2011 4:09 am | |
| Aš taaaip tęsinio laukiu... ;DD |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Kv. 07 28, 2011 5:02 am | |
| sveikos ;))) na nežinau ar liko čia dar skaitytojų, bet kai ateina įkvėpimas, parašau. Gal atsiras skaitančių ;)) Taigi, nauja "Jis kvepia mėtomis..." dalis ;)) Enjoy ;)) P.S. Laukiu komentaru ;)))
IX dalis
Griebus rankinę puoliau pro duris į lauką. -Greičiau, lėtapėdžiai! Turim tik valandą! – sušukau Tae ir Jjongui, kurie kliūdami už visko, krapštėsi žiauriai lėtai. Nekantriai mindžikavau prie Jjongo mašinos. -Važiuojam su mano? – susidomėjo Jjongas. -Tai ne, bėgam pėškom, pasipiktinau ir vos Jjongui atrakinus mašiną, įsėdau nieko nelaukus. Kas bebūtų keista, vaikinai gan greitai pradėjo suktis mums išvažiavus ir mum pavyko apsipirkti per 30min. Aišku neskaitant Tae pasivažinėjimų vežimėiu per visą parduotuvę, Jjongo flirtavimų su pardavėjom ir bėgimo nuo fanų, viskas praėjo normaliai. -Ei, chebra, aš pamiršau chupa chups`a nusipirkt, - sudėjavo Tae važiuojant namo. -Blt Tae, nebe mažas vaikas esi, kad tau būtina būtų valgyt tuos jobanus chupa chups`us , - pyktelėjo Jjongas. Tokio pikto jo dar nemačiau. Kas jam??? Aprėktas Tae piktai į jį pasižiūrėjo ir nusisuo. -Taemin, - švelniai pašaukiau. – Aš namie turiu nemažai chupa chups`ų, - šyptelėjau. -Yay! – apsidžiaugė. – Še tau Jjongai!- trinktelėjo į sedynę šaipydamasis Tae. Man parėjo žvengo priepuolis, tad privažiavus mano namus, vos išlipau iš mašinos. Įėjus į namus, pamačiau, kad čia likę, gerai pasidarbavo. Paslėpė visus dūžtančius daiktus, apstumdė baldus svetainėje, kad būtų daugiau vietos šokiam ir jau grojo gan gera muzika. -Nice, - šyptelėjo Tae ir įsmuko pro mane į namus. – Tai kur tiek tavo chupa chups`ai, Yuna? – sukikena ir sukas kaip beprotis vidury kambario. -Jam viskas gerai? – itariai palausė Yori ir dėjo žvengt iš jo. -Ai nežinau. Padėkit man viską sunešt į virtuvę, - parodžiau į maišus mašinoj. – Jau nebedaug laiko liko, - suskubau viską nešt į virtuvę. Po 20min.viskas buvo paruošta. Gėrimai, užkandžiai, dance floor, muzika ir t.t. Pirmieji pasirodė mūsų labai geri draugai Haruto ir Kenzo. Po ilgo glėbesčiavimosi ir durniavimo, jie pagaliau nuėjo prie gėrimų stalo. Po to atvarė Minho ir Onew ir taip pat šiltai su mumis pasisveikinę, nuvarė gert ir taškytis šokių aikštelėj. Pagaliau atėjo mano draugės Keyko, Megumi ir Rin. Mes su jom labai gerai sutarėm , tad labai apsidžiaugėm, kad jos pagaliau atvarė. Po to pasipylė žmonių srautas, kuris beveik nenutrūko. Per valandą, mano namai prisipildė žmonių ir vyko tikrai nerealus vakarėlis. Gerokai išgėrus ir pavargus nuo muzikos ir šokių, išėjau į terasą ramiai pabūt su savim. -Puikus vakarėlis, mažule, - išgirdau girtą basą už savęs. Puikiai žinojau kieno jis, bet išsigandau taip, kad net neįstengiau atsisukt. – Gal paišdykaukim? A? – perbraukė ranka man per plaukus ir patraukęs plaukus nuo kaklo lenkėsi pabučiuot. -Ne, - griežtai atsakiau ir pasimuisčius pasitraukiau nuo jo. -Ei, mažule, nebūk tokia grubi su manim, - staigiai griebia mane už rankos ir atsuka į save. – Šianakt būsi mano! Supratai? – griežtai sušunka. -Kaito, paleisk mane! – taip, tai Kaito. Mano buves ir nekenciamas vaikinas. Nežinau kas jį čia pakvietė, bet tikrai jis turi tuoj išeiti. Aš palikau jį po to, kai jis per vieną vakarėlį mane išprievartavo. Po to dr gynėsi, kad juk ir aš to norėjau, bet juk aš geriau žinau kas buvo. Buvau visiškai blaiva... -Nepaleisiu, aš tau sakiau, kad susigražinsiu tave bet kokia kaina! – piktai rėkė ir spaudė man ranką. -Trauk nuo jos rankas! – staiga išgirdau balsą. Taip, mylimo žmogaus balsą....
|
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Kv. 07 28, 2011 6:56 am | |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... Kv. 07 28, 2011 6:27 pm | |
| Skaitytoju skaicius lygus 1 :D Yori, aciu kad skaitai :DDD na o kaip bus toliau, pamatysi ;))) gal dar siandien ikelsiu nauja dali ;))) |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Jis kvepia mėtom... | |
| |
| | | |
Puslapis 3 iš 5 | Pereiti prie : 1, 2, 3, 4, 5 | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|