|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
KimLee . Pranešimų skaičius : 1656 Join date : 2011-04-15 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:56 pm | |
| nu taip, bet tia dar nėra MASIŠKA taip, kad VISI tiap darytų. ;D Dėl išprievartamino. WATAFAK. tegul nenusišneka. pf.... nejuokina tegul:DDDD Korėjoj kpop irgi visur. ir klubuose būna ,ir pardėse ,ir pan. :D BET jei tau nepatinka, tiesiog ten neini. viskas :D
Paskutinį kartą redagavo KimLee, Št. 10 29, 2011 6:57 pm. Redaguota 1 kartą |
| | | Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:57 pm | |
| Oh my god... durnos tos panos... Jo aš galiu sėdėt prie pc kaip duxė ir riaumuot, kad kokie SHINee buvo Rusijoj, o aš ten nebuvau... Bet kokio velnio dėl to pjaustytis... Nesveikos gal, nu atsiprašant... Aš jei tokį triuką išmesčiau, galėčiau atsisveikint su kpopu amžiams, nes tokių velnių gaučiau nuo šeimos.. Mano šeimai ir taip ne prie širdies, kad 'čiurkom' domiuosi, tai jei dar tokius bajerius daryčiau, tai išvis būtų šakės ... ;D Ir šiaip, tai ne juokai, o jei tavęs niekas laiku neranda ir vsio.. alieliuja... O panos jaunos, dar visas gyvenimas prieš akis, gal net ir svajonės išsipildyt galėtų... Nu krč, aš tokių nesuprantu O____o |
| | | Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:57 pm | |
| Kimlee, Korėjoj, o tas american popsas, VISUR xDDD |
| | | Tabeko fuckthat. Pranešimų skaičius : 7752 Join date : 2011-06-16 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:59 pm | |
| Jo. Ir tikiuosi, kad tai niekada netaps masiška. Vat todėl šiek tiek ir bijau to overpopuliarumo. Geriau jau visi žmonės staiga šokt pradėtų negu žudytųsi ar žalotųsi. Buvo straipsnelis, bet kai Woolliment ėmėsi veiksmų, ta pana parašė oficialų atsiprašymo laišką, kad tiesiog norėjo dėmesio. Tai dėkui dievui, kad viskas išsisprendė, bet juoda žymė ties Infinitais jau liks visam gyvenimui. Tik gerai, kad ne tokia didelė. Nu tai Korėjoj kpop natūralu. O pas mus tarkim amerikietiškas popsas ne tik Amerikoj, bet ir visoj Europoj xD |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:02 pm | |
| Tabe, manau kpopas su savimi neša tokią gerovės jėgą, kad fanės ir fanai nesižudo [ok, protingi ir normalūs] o rimtai šoka ; DDD
Na žinai, visada yra tokių kam trūksta dėmesio ir kas nori sušikt visą reikalą... ;DD |
| | | KimLee . Pranešimų skaičius : 1656 Join date : 2011-04-15 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:02 pm | |
| Man tai juokinga ir kartu graudu. Gawd, gyvenimas yra per trumpas, kad save visą paskirt kažkokiam durnam imaginary pasauliui, į kurį tu niekada nepateksi. Ok, pasavajot ir nusišnekėt galima, bet jau kai nebeatskiria kur realybė, kur ne, nebejuokinga. Man juokinga, kai panos pjaustosi dėl to, jog kažkuri žvaigždė ten susirado paną ar pan. GAWD GIRL, tu vis niekada nebūtum buvusi jo pana, nes : 1)maybe tu jam net nepatiktum.. 2)nelabai didelė galimybė išvis su juo tapt artimiems.. ir t.t. OK jei ir būtum jo pana, tai tikrai ne dėl to,jog prieitum ir pasakytum " ohhh, aš tave myliu, tu nerealus, aš svaigstu dėl tavęs, blah blah blah.Niekam stalkerių nereikia.. :D |
| | | KimLee . Pranešimų skaičius : 1656 Join date : 2011-04-15 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:03 pm | |
| nu aš tai nestumiu ant amerikietiško popso. Pati pagal jį pataškau ir pan, nes man asmeniškai jau geriau tegul groja užsienietišką pop muziką, nei lt pop muziką.. :D |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:08 pm | |
| Kimlee, haha, totaliai ; DDDD Kartais sustoju ir pagalvoju, o kas jei aš pati bučiau idol, kaip reaguočiau į savo fanus kurie ten staugtų man po kojom "omg, tu tokia nereali, aš myliu tave.." stovėčiau šypsočiaus ir mintyse galvočiau ... "NU IR ???" Mano mama man buvo pasakius "nebandai keistis pagal savo idol idealą, nes nudėsiu... Tai yra nesveika ..." ir ji teisi, nu žiauru yra, manau, jei ten pana darytų viską, kad tik tas vaikinas į ją atkreiptų dėmesį, jam nusibostų tai, tikraai xDDD Ir šiaip, mama sako, kad dažnai būna, kad idolai neieško sau panų, nes jie per daug atsidavę karjerai ir fanams, kurie juos myli.. nebent vėliau kai jau baigia savo karjerą, gal tada ir susikuria šeimas ; DDD
Ir aš nevarau, tiesiog sakau kad jis visur xDDDD Lt popsas... oh gawd, you're lucky jei radai kažką gero ; DD Nors ir lt muzikoj galima rast ko nors gero ; DD |
| | | Tabeko fuckthat. Pranešimų skaičius : 7752 Join date : 2011-06-16 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:08 pm | |
| Nežinau ar verta taip pasitikėt kpop. Gyvenime gali visko nutikt. Bet gerai, kad kpop'eriai nepamiršta laidose ar dar kur paminėt tokių istorijų, kad kažkada buvo gilioj depresijoj, nes negalėjo audition'o pereit, ketino žudytis, bet tėvai/draugai/jie patys padėjo apsigalvot ir iš naujo siekt tikslo, dedant daugiau pastangų. Nes tokias laidas žiūrintiems žmonėms pasidaro lengviau ant širdies. "I can live through this"
Mane imaginary pasaulis labai atpalaiduoja, bet hey, mano imaginary pasaulyje visi personažai geri ir visi yra laimingi, bei nevaikšto su peiliais rankose arba virvėm po kaklu. Imaginary pasaulyje gali gyvent tiek, kiek sugebi jį suvaldyt, kad jis nesusilietų su tikruoju. Nes būtent tada ir prasideda visos nesąmonės. "Why this world can't be real" Also, kai aš buvau dar tik šviežia kpop'ui ir ištiko tas JjongxSekyung straipsnis, man buvo tikrai pikta, bet ne iki tokio lygio, kad eičiau keikt visų ar tos panos, nusisukčiau nuo Jjong ar panašiai. Ir tas straipsnelis privertė susimąstyt, kaip būčiau pasielgus, jeigu jo vietoj būtų buvęs Taem'as. Ir jau tada tvirtai apsisprendžiau, jog noriu, kad visi mano bias susirastų ne mane, o tokias merginas, kurios nuoširdžiai galės jais pasirūpint ir mylėt triskart tiek, kiek juos myli kiekvienas save gerbiantis fanas. |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:12 pm | |
| manau, kiekviena gera fanė tiki ir linki savo bias nuostabios merginos, kuri juo pasirūpintų ir mylėtų kaip sako iki grabo lentos ; ) |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:14 pm | |
| Man tas iki grabo lentos pasakymas nepatinka, bet mintį pagavau ir tikiuos to pačio. Nes kai nuoširdžiai myli žmogų, tai labiau nori, kad jis būtų LAIMINGAS, o ne būtų su TAVIM (: |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:16 pm | |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:18 pm | |
| Tai joooo, tai ir svarbiausia, mokėt susivaldyt ir atskirt, kur realu, kur nelabai :D Aš tai nepykstu dėl merginų. Teguls susiranda tokias, kurios jais rūpintųsi, suprastų ir pan. Realiai mano draugui iš Korėjos buvo toks pasiūlymas prisijungt į vieną grupę. Naaa, ten ne visai kaip idolsai, jie viską susikūrė patys. Kuria muziką ir pan. Muzikos stilium jie labiau kaip CNblue or smth, nes groja instrumentais, o ne šoka. Ir jis man papasakojo, kad jį kviečia būt gitaristu. Soooo, aš ir apsidžiaugiau ir nuliūdau at the ame time. Nes jis buvo dvyliktokas ir turėjo pasirikt. To join a band ar eiti į university. Jis pasirinko universitetą ir, kaip čia pasakius, aš iš dalies džiaugiuosi jo pasirinkimu. Ne toks jau ir lengvas gyvenimas atrodo tų garisų žmonių. No privacy ir panašiai..
|
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:24 pm | |
| Kimlee, a, pamenu tu man šitą pasakojei ; ) Šiaip jo, pažiūri kaip vargsta tie vargšai dėl savo svajonių ir baisu pasidaro ;// Ar tai tikrai tai, ko jie norėjo? ;// Bet tai jų svajonė ir jie ilgai ėjo link jos, per kančias, per skausmą, per laimėjimus.. Jie iš tiesų tokie šaunuoliai, kad tik ištvert gali ; ) Ir manau jiems geriausias palaikymas tai nuoširdi fanių meilė, o ne straipsnai apie tai, kad ten kokia pana nusižudė dėl kažko ar pan... |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:25 pm | |
| Dar man nepatinka idėja, kad jeigu jau esi žvaigždė, tai media pastoviai persekioja kiekvieną tavo žingsnį ir merginų reikia atsisakyti jau vien todėl, kad jas ims medžiot kaip gyvūnus dėl kailio. O tai skaudina ir žiauriai žlugdo, kai pagalvoji. Tai čia jau priklauso nuo idol'o moralės. Jeigu jis yra pasiruošęs būt 'apvalgytas' pavydžių fanių, tegul pasirūpina, kad ir jo mergina būtų pasiruošus. Nes dažniausiai poros kpop'e ir išsiskiria dėl tų šmeižimų. |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:27 pm | |
| jooo, tai yra žiauru. Ir šiaip, dažniausiai jie datina celebrities vien dėl to, nes jos jau pripratusios prie to, paprasta mergina tikriausiai net neištvertų.. Ir šiaip, jie gi always so busy, jos gali nesuprast, jog jie negali dažnai būt home, su jom ir pan. Man pačiai reikai daug dėmesio, so, net nežinau ar ištverčiau datint labai busy man... Bet kai ir per daug prisirišęs,nebelieka space - irgi negerai :D
|
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:30 pm | |
| Vat. Čia dar viena iš priežasčių, kodėl nenorėčiau idol vaikino. Pati reikalauju pakankamai daug dėmesio, kaip ir dauguma merginų. Tad santykius su idol'u, jeigu kada ir pradėčiau, tai tik jam susenus (jeigu nuoširdžiai jį mylėčiau, o ne dėl grožio, etc) ir baigus karjerą (: |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:31 pm | |
| Kimlee, paprasta mergina.. Hm, manau visokie papracai kai apie ją sužinotų, ji išvis negalėtu sėdėt namie su atidarytom užuolaidom, like rimtai ; DDD Ją stalkintų visur, turbūt net tulike, lol ; DD Tai manau nervai pabėgtų nuo jos greičiau nei ji spėtų susitikt su savo bf/idol antrąkart ; DDD Nebent mergina turėtų labai gerus nervus ir geležinę valią... Aš tai turbūt neištverčiau iššaudyčiau čj bet kurį paparacą kuris prisiartintų bent per metrą xDDDDDDD |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:32 pm | |
| Jooo. Vargšai jie, nes nebeturi normalaus gyvenimo, bet kai kuriem žmonėm šeima nėra svarbiausia, o karjera.;D |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:34 pm | |
| Aš ir žudikė pasidaryčiau per tuos paparacus :DD Ok, merginos. Turiu kai kur nuvažiuot. Tai jeigu grįžus dar kurią nors rasiu iš jūsų, pratęsim diskusijas (: Šiaip man labai gera ant širdies, kad flūdas su tokiom gerom diskusijom atgijo ^^ Ačiū~ *hugs* |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:35 pm | |
| Žiūrint dar kuri šeima, ta kuria reik sukurt, ar ta kuri jau yra.. Nes jei pamiršt apie savo šeimą, aka, mamą, tėtį, atsiprašant... Aš taip negalėčiau ; DDD Čj visada eičiau į sceną su mintimi 'blm, vakar nespėjau paskambint namo, kaip jie dabar jaučiasi" Bet jei ta kur ateity turėtų būt, tai.. Čia daugeliui ji nėra svarbi, nes jie tiesiog susitelkė į karjerą ir viskas ; D
Tabe, kk, bye ~~ (hug) Jo šauu papletkint ; DD |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:36 pm | |
| Aš kalbu apie tą šeimą, kurią turi pats susikurt. D
Sėkmytės tada tau :D Jąąą, aš ir pasiilgau tokių papletkavojimų :D 'hugs' |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:41 pm | |
| KImlee, tai tada jo, daug kam ji nesvarbi ; DDD Kai kurie net bijo pradėt santykius, vaikų susilaukt, kad tik karjeros neprarastų ; DDD |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:43 pm | |
| jooo, man, asmeniškai, manau šeima svarbesnė. :D Nu gerai, ar dar nepasiekur karjeros ir pan, bet still, manau viską riek derint taip,kad dėl vieno nereikėtų mesti kito :D |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 7:45 pm | |
| Jo, tiesa, bet aš kadangi nesiruošiu vaiko susilaukt anksti, tai manau nebūtų man problemos ; DD Bet čia man ; DDD |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] | |
| |
| | | |
Puslapis 7 iš 24 | Pereiti prie : 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24 | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|