Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortalasLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share | 

Flood'as [45]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24  Next
AutoriusPranešimas
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.
Pranešimų skaičius : 7752

Flood'as [45] - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeSk. 10 23, 2011 4:50 am

First topic message reminder :

Flood'as [45] - Page 15 SHINee-GIF-shinee-20262252-300

Dievaži, kaip seniai kūriau naują flūdą.
Atgal į viršų Go down

AutoriusPranešimas
huginug
.huginug.
Pranešimų skaičius : 948

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:16 am

Ieškojau vakar, ir viskas atitiko pas tave, intelligent haunting, žmogau, nesivaidena tau o.O
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.
Pranešimų skaičius : 988

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:17 am

Hugin, ačiū! Gal man dar nečiuožia stogas tada... xD O ką radai? Pasakok viską!
Atgal į viršų Go down
VisualAya
.VisualAya.
Pranešimų skaičius : 815

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:21 am

Ohh. Nu čia žiūrint kokios dvasios :D

Poltergeistas yra bogoji dvasia, kaip visi žino. Kas žiūrėjo Paranormal Activity, tam respects, nes būtent taip poltergeistai ir elgiasi, pvz mėto daiktus, junginėja tv, baladojasi ir panašiai.
Naminukas - poltergeisto piršprieša. Jis yra geroji namų dvasia, panašus į trolį ar mažą seneliuką. :D Jis būna kartais paima daiktus ir gražina tada, kai labai paprašai [o čia jau asmeninė patirtis, nes pas mane gyvena toks padaras o__o]
Vaiduokliai - numirėlių sielos. Vaidenasi, nes kažko gyvenime neatliko ar šeip nenori išsiskirt su buvusia gyvenama vieta. Jų buvimą galima atpažint iš.. pala, tuoj suformuluosiu teisingą sakinį.. .:D.. tiesiog kambaryje/name/ toje vietoje pakinta temperatūra, tampa šalčiau ir drėgniau, gali nešti seniena.
...
kiek atsimenu, surašiau :D
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:26 am

Ačiū ir tau Aya! Bet matai kur esmė, kad aš nebežinau, kas pas mane yra... Norėčiau,kad būtų tik bildukas. Bet panašu, kad ne tas. Labai tikiuos, kad ne poltergeistas, nes taip kaip per filmą dar nevyksta, nors daiktai krenta ir lekia iš savo vietos... o.o'' Bet matai, aš labiausiai linkusi tikėt, kad čia vaiduokliai, nes mano daugiabutis ir visas kiemas stovi ant žydų kapinių... o.o'' (ir kokie durniai namą tokioj vietoj statė??)
Atgal į viršų Go down
Sky~
He's so deep in my heart ~

Sky~He's so deep in my heart ~
Pranešimų skaičius : 8164

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:27 am

Hoy ; D
Atgal į viršų Go down
http://skvfull.tumblr.com
VisualAya
.VisualAya.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:31 am

*facepalm* tai kai prietrankos. kaip žydai niekam nereikalingi. DD:<

Hm. Vaiduokliai, sakai? Jie nalabai linkę daiktus mėtyt. Vaiduokliai tik vaidentis mėgsta. :D Galima sutikt naktį koridoriuj, jei tikrai ant žydų kapinių namas stovi. Arba gali mūti naminukas, kuriam trūksta dėmesio, nes jeigu su juo niekas nebendrauja, jis ima baladotis ir reikštis. O_o

Hoy, Sky! :DD
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:34 am

Beje, Aya, papasakok apie savo naminuką. Labai įdomu xD

Hey, Sky ^_~ Kaip sekasi? :)
Atgal į viršų Go down
huginug
.huginug.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:35 am

Objects are hidden from you, furniture or small objects are moved, doors open and close, and things turn on and off (such as lights, faucets, radios, TVs).
- Slamming doors, and unlocking doors and windows.
- Strange sounds (that are not residual or repetitive in nature).
- Cold chills and a strong presence.

Intelligent ghosts are not "evil" or "dangerous," as some people would have you believe. "Intelligent" ghosts are simply human personalities, and if the spirit was a kind and caring person in life, the spirit will most likely be the same way in death. Likewise, angry and mean people will usually keep those same negative character traits as spirits.

An intelligent haunting can be very annoying because the spirit/ghost seeks to get the attention of living people. The ghost can be compared to a child seeking attention. To get attention, the ghost may try turning things on and off, hiding objects, moving things, and other annoying or nuisance behaviors.

Negaliu dabar daugiau pasakyt nes problemų atsirado
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:36 am

Žiū čia apie dvasias kalbat O___o
Pau, aš kur anksčiau gyvenau, ten irgi beveik visas rajonas ant kapynių buvo pastatytas, bet tokių kaip ir paranormal activity nebuvo O__o
Užtat mes kai vaikai buvo, darželio [kuris priešais namą stovi xD] sėliadežėse rasdavom visokių paminklų gabalėlių ir same shit O__o
Kartą buvom radę akmenį su laivų ant jo išraižytų, kažkas tokio O___o

pau, pusę velnio ; ) Kaip tu? :3
Atgal į viršų Go down
VisualAya
.VisualAya.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:44 am

Oooookay. :D
...
Le Pasakojimas apie Naminuką.
Lol, net nežinau, nuo ko pradėti :DD Žinau, kad pas mane bute gyvena naimnukas, ir žinau, kad mane kažkas šiuo metu stebi, nes jaučiuosi stebima [maybe it's him o__o] . Šeip jis nieko blogo nedaro, tik kartais nuknisa daiktus, kurių man tuo metu reikia arba juos perneša. Naktį, kai nemiegu, kartais girdžiu, kaip virtuvėj tyliai kažką daro arba vaikštinėja (pas mus koridoriuj ir virtuvėj laminuotos grindys, tai girdisi labai, jei kas vaikšto). Dieną neapsireiškia. :DD
ze End. o-o
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:44 am

Aya, sakai, jei vaiduoklis, tai būtinai turi vaidentis? o.O'' Žmogau, išgąsdinai... Nebežinau nei ką galvot. o.o'' Nes mama kažkada seniai, gal prieš 5-6 metus yra mačius vaiduoklių, bet užpirko kelias mišias ir dingo. O dabar viskas iš naujo gal prieš metus prasidėjo... Nemoku net paaiškint... Nu pavyzdžiui, nukrenta peilis nuo stalo, iššoka iš puodelio šaukštelis ir nulekia žemėn, randu nukritusius daiktus, nors jie patys neturėtų krist iš savo vietų, nes yra pritvirtinti... Va kad ir vakar patys kvepalai pasipurškė stovėdami lentynoj o.o'' Tik jokių vaiduoklių nieks niekada nematė daugiau... Nu gerai, mačiau katino šešėlį, perlipantį man per kojas, ir kažką ropojant keturiom ant lubų, kas atsispindėjo veidrody, todėl dabar į veidrodžius bijau žiūrėt... >.>'' Ypač šiom dienom prieš Vėlines daugiau dalykų vyksta, tai sėdžiu ir laukiu, kas šiąnakt bus...

Tai va Sky, taip ir gyvenu xD Laukiu, kas nutiks xD Bet įdomiai ir pas tave buvo o.O
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:47 am

Hugin, dėkui! Dabar pati apie šitą įsijungiau ir toliau skaitau. O kas nutiko? Kokios čia problemos? :O

Aya, o naminukai nebūna, kad ne tik išdaigas krečia bet ir padeda ką nors? xD Ar čia tik aš tokį dalyką esu girdėjus... xD
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:49 am

Bet namie dvasių nemačiau, tai ramu O__O
Jei pamatyčiau, jau turbūt čia nerašyčiau o kokioj psichiatrinėj gulėčiau ,rimtai xDD aš žiauriai bijau tokių dalykų DDD:

Eik anksčiau miegot ir viskas, ir saldžių sapnų linkiu, ir sėkmės, ir kad niekas neateitų DD:
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:56 am

Sky, kad negaliu anksčiau eit miegot, filmo laukiu xD Šiaip ačiū! Aš taip tikiuos, kad viskas gerai bus... O taip bijai tokių dalykų tai kodėl? Esi susidūrus su kuo nors panašiu ar tiesiog tiki, kad tokie dalykai egzistuoja ir todėl ta baimė kyla? Aš pati, tai stengiuos nenuprotėt xD Matyt įpratau per tiek laiko. Pirmas 5min būna žiauriai baisu, o po to numoju ranka, pasikeliu ar sutvarkau, kas ten kur nukrito ir toliau darau, ką darius xD
Atgal į viršų Go down
VisualAya
.VisualAya.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 3:58 am

Ne visi dar tuos vaiduoklius matyti gali :DD Sėdėk ir nieko nebijok, jei niekad nematei. :DD
Veidrodžiai ir man nepatinka. Dėl panašių priežasčių. Pasakot, nepasakot? Ai dzin, papasakosiu. Reikalas tas, kad aš galiu matyti vaiduoklius. Kažkada kaime pamačiau veidrodyje senelio vaiduoklį (ir šiaip aš juose dažnau juos matau o__o) , tai ir privengiu didesnių veidrodžių dabar.
Šeip jo, padeda. Bet man dar taip nebuvo. Jis mėgsta su manimi juokauti. :DD taip pat mėgsta anime žiūrėti, nesiskundžia, kai groju ar dainuoju. va koks kietas gyventojas pas mane. 8DD

krč, ir aš einu miegot. Labanaktis visiems~
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 4:00 am

Kokio filmo? ;oo

Na ne O__o vaikystėj buvo bajeris, kad pažiūrėjau gelbėtojų seriją apie dvasią, o tada balkone pamačius šeėlį žiauriai peršikau, bet lyg daugiau ir nieko, nežinau, tiesiog bijau tų shit, tikrai nežinau kodėl O___o nors ir netikiu, bet tikiu, kad jei kokį pamatyčiau, mirčiau vietoj DDD;

EDIT: AYa, oh gawd, rimtai O___O kai tu kieta, kad nebijai tokių O___o aš peršikčiau ir iš namų visus veidrodžius išnesčiau xDDD

labanakt ; )

Paskutinį kartą redagavo Sky~, Antr. 11 01, 2011 4:01 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
huginug
.huginug.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 4:00 am

mama apie bilduka pas jos drauge pasakojo, tik jis isnyko pries 6 metus, bet tada tai buvo sake tos drauges tevas senas ir pastoviai apie kazkokia mergaite baltais drabuziais koridoriuj snekedavo, bet galvojo kad nusisneka nes jau senas buvo ir prie mirties, gyveno ji ten su sunum kuris jos lovoj iki 16 metu miegojo, nes bijodavo kai nueidavo i tualeta budavo sasiuvini vienoj vietoj palikdavo o jis kitoj atsirasdavo
ir taip su visokiais daiktais, sake paskui net visai dingdavo tai priejo iki tokio lygio kur jau pasideda raktus, atsisuka - nebera ju, ir sako "girdi atiduok raktus man iseit reikia" atsisuka-guli raktai bet paskui viena diena sedejo ir pradejo tokie dumai suktis vietoj tarpe tarp spintos ir televizoriaus, gal desimt minuciu abu su sunum ziurejo ir dingo paskui, nieko nuo to laiko nebebuvo
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 4:03 am

Huge, o dieve, na ir būna gi visokių triukų O___o
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 4:13 am

Sky, ne triukai čia xD

Aya, tikriausiai pavėlavau, bet labanakt^^ Ir smagu tau, kad nebijai. Ir dar yra kas kompaniją palaiko... Bet matai, aš kažką mačiau, tik nežinau ar ten vaiduoklis xD

O aš veidrodžių nuo vaikystės bijau, nes bijau, kad galiu juose ką nors pamatyt. O naktį iš vis visus veidrodžius uždangstau, nes toks jausmas, kad kažkas iš jų mane stebi...

P.S. Sky, Amayos laukiu, šiandien per teliką rodys xD
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 4:19 am

Pau, i know, tiesiog, nežianu kaip pavadint, tai bet kokį žodį pakišau XDD
Aš veidrodžių nebijau, kartą buvo taip, kad miegojau prieš veidrodį [ir dabar miegu, lo lXD] ir kelias naktis sapnavau košmaus, bet vėliau praėjo, turbūt tos blogos jėgos pamatė, kad man dzin ir išnyko... lol, kokias čia nesąmones kalbu XDDDD

Įdomus, gal ir man pažiūrėt ? XDD
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 4:25 am

Aš jo dar nemačiau, bet ten su Mamantovu, Kaori Mamoi ir kitais azian people xD Čia gi tas naujas filmas lietuvių autoriaus, va aprašymas trumpas:

Po dramatiško išsiskyrimo su mylimąja Lori (akt. Kristine Neverauska), romantikas Polas (akt. Andrius Mamontovas) leidžiasi į klajones po pasaulį. JAV, Čilė, Japonija, Indija, Tailandas… Prabėga treji metai, ir Polas atsiduria Honkonge. Čia likimas vyrą suveda su moterimi vardu Amaya (akt. Kaori Momoi) ir jos komiška šeimyna. Gilindamasis į kojų masažo subtilybes Amayos svainio Tao (akt. Lau Dan) masažo salone, „keistuolis“ vakarietis Polas susipažįsta su gražuole Jasmine (akt. Monie Tung). Tačiau preities jausmai nenori paleisti vyro iš savo glėbio ir atgimsta netikėčiausiu metu netikėčiausioje vietoje. Trys skirtingos moterys padeda Polui išgyventi dar nepatirtas žodžių „meilė“, „ilgesys“, „džiaugsmas“, „išsiskyrimas“ prasmes ir iš naujo atrasti gyvenimo pilnatvę. Filme tyrinėjamas ne tik žmogiškųjų santykių žemėlapis, bet ir kultūriniai Rytų ir Vakarų skirtumai, kasdieniame gyvenime išvirstantys į komiškas, kartais absurdiškas situacijas.

Ir gash, kaip tu gali prieš veidrodį miegot????? O.O Aš net kai sanatorijoj buvau, rankšluosčiu uždengiau... Jie sugeria blogą energiją, ir jei vieną dieną košmarą sapnavai, po to atspindi tau atgal. Ir iš vis, veidrodžių nepatartina atvirų miegamajam laikyt.
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 4:33 am

Ai čia šitas, blem ,aš ir noriu jį pažiet, tik pavadinimą buvau pamiršus, kelintą jis? O___o
Nežinau, aš netikiu tom nesąmonėm [ok, gal sąmonėm.. O__o] ir žinau sakė, sugeria energiją, bet aš kažkaip netikiu, ir ramiai sau miegu XD
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 4:38 am

Amaya per lnk rodo 23:35, o per tv3 23:05 rodo Penktadienis 13-oji xD
Šiaip, gal ir gerai, kai netiki, nes ramiau gyvent xD O man tiesiog neišeina netikėt...
Eh, varau po dušu, kol dar laiko iki filmo yra, tai čiau! *hug*
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 4:46 am

Iki, ačiū už Info ; DDD
(hug)
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.
Pranešimų skaičius : 7752

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitimeAntr. 11 01, 2011 5:00 am

Hi. Nenoriu labai kištis į jūsų diskusiją, nes tuoj pati eisiu nuo kompo, bet šiandien- o tiksliau šiąnakt bus ta naktis, kai numirėlių pasaulis labiausiai suartėja su žmonių pasauliu ir šią naktį dėsis daugiausiai keistų (paranormalių-antgamtiškų) dalykų.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [45]   Flood'as [45] - Page 15 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Flood'as [45]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 1524Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24  Next