|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:24 pm | |
| aš kariauju su Pytu, nes jis lenda ir dar vartaus nuo skausmo x.x plius manau, kad šian ir vėl teks neeit į triešą ;/ |
| | | Tabeko fuckthat. Pranešimų skaičius : 7752 Join date : 2011-06-16 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:24 pm | |
| Nu va. Moki pinigus, o tiek praleidi :DD |
| | | Lee!^^ . Pranešimų skaičius : 3563 Join date : 2011-03-12 Age : 27 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:25 pm | |
| |
| | | Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:26 pm | |
| Jei iki 2h skaumsas nepraeis, tikrai neeisiu ;o nenoriu mirt ten xDD Lee, pagal ką? xDD |
| | | KimLee . Pranešimų skaičius : 1656 Join date : 2011-04-15 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:26 pm | |
| Me tū kankina yūtūbą ir laidas įvairias :D O sekasi tai gūd, gūd :D Muzikos žanras nėra svarbiausias dalykas, bent man ;D Nors metalo sunkaus tikriausiai neklausyčiau vien dėl to, nes savu kailiu patyriau, jog muzika daro laaaaabai didelę įtaką nuotaikai, požiūriui ir pan. again, bent man :D Ir pop muzika gali būti ir meaningless ir su labai gilia mintim. Čia jau nuo dainos priklauso. Ir šiaip, man kpop pakeitė gyvenimą į gerąją pusę ir jo spalvas iš pilkų nudažė rooožinėm ir mėėėlynom ir šiaip visokiom gražiom :D O huginug tai pritariu tikrai dėl įkvėpimo. Korėja taip ir skleidžia savo kultūrą ir pan. O mums ar tai daro ką nors blogo? Ne. Mano draugai sako, jog čia pastoviai naujos grupės kuriasi with no talent, o dėl komercijos, kažkokie beprasmiai dainų tekstai ir t.t., bet realiai man tai nuo to tik geriau. Naujos grupės- naujos dainos vos ne every month equals man niekada nepabosta ir iki gyvo kaulo neįgrysta dainos, nereikai laukti naujų albumų po kelis metus, o jei ir reikia, kadangi tų grupių dešimtys tai naujų albumų tikrai netrūksta. :D ir šiaip, ok, jei pas mus į talentingus žmones niekas nenori investuoti, o kitur nori,tai iškart korupcija. Taip,korupcijos ten užtektinai, bet again, ar nuo to mums blogiau?:D |
| | | KimLee . Pranešimų skaičius : 1656 Join date : 2011-04-15 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:27 pm | |
| o hai gurls. beje čia toks pavėluotas rašinėlis ką tik buvo :DDDDD |
| | | Lee!^^ . Pranešimų skaičius : 3563 Join date : 2011-03-12 Age : 27 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:27 pm | |
| Pagal Hollywood Undead :DDD |
| | | Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:29 pm | |
| Ooo, gawd, man HU tai Yeju primena XDD Hai Kimlee ; DDD
Kimlee, aš su tavim sutinku ; DDD |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:30 pm | |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:32 pm | |
| Taip xDDDD Mes su ja daug panašumų turim :DD Abi mėgstam HU, mūsū Bias beveik visi vienodi xDD |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:32 pm | |
| Nes ji HU fanė, nuu ; DDD Jos faas Deucas, dar iki šiol, net fotkę jo nešiodavo piniginėj ; DDDD Nu ir šiaip, aš apie HU būtent iš jos sužinojau, ji tais laikais [lol, prieš kokius 2 metus, man rodos XD] beveik visą kemą ant HU panešė ; DDDD
Lee, i know xDDDDD |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:34 pm | |
| aaaaaaa, sritis, kurioj aš balta varna :D |
| Deuce..... *apsiverkia* :DDD |
| | | Tabeko fuckthat. Pranešimų skaičius : 7752 Join date : 2011-06-16 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Naujos grupės su kitokiais talentais įneša daugiau spalvų į gyvenimą. Todėl yra labai gerai domėtis visokiom grupėm, o ne tik žvelgt į vieną ar dvi. Iš draugo daug kartų girdžiu, kad beveik viskas korean industry yra suvaidinta, kad jie gautų pinigų. Bet dabar kai pagalvoju, tai jų tie visi 'vaidinimai' (nesvarbu, suvaidinti ar ne) mus labai motyvuoja ir šiaip džiugina. Koks skirtumas, kokie būdai buvo pasitelkti, jeigu efektas į naudą, tai ir gerai. |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:37 pm | |
| Lee. neverk ;DDD Kimlee, aš žinok irgi tokia... pilka, lol xDDD
Tabe, aš nemanau, kad viską jau taip ir galima suvaidint, net ir patys geriausi aktoriai nevisada gali suvaidinti kokių nors jausmų.. nu krč ;o P.S. ir beje, Pytas gaudo tavo parašą ... -.-' ir užstoja man pc ekraną -.-'''' |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:39 pm | |
| Jis išėjo iš grupė kaip blem neverkt? xDDD |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:39 pm | |
| Jooooo. Ir šiaip, realiai visur yra komercija. O šiuo atveju ir fanams gerai, Korėjai taip pat gerai, skleidžia jų kultūrą, susidomėjimą pačia šalim, prodiuseriams gerai - money, idolams ir neblogai, nors aišk žiauriai jie tne dirba, bet tai buvo jų svajonė, fanai, garbė, populiarumas, tv industrijai gerai - dalyvių visokiose laidose kiek nori, pasirinkimas nesveikas, žmonės FOR SURE žiūrės laidas :) |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:41 pm | |
| Aš nesakau, kad viskas suvaidinta. Savaime aišku, kad daugumos jausmų nesuvaidinsi. Reikia žiauriai įsijaust nebent, kad pavyktų. O įsijautimas ateina iš kur? Arba realių situacijų, kurios išprovokuoja jausmų pliūpsnį, arba tiesiog iš kokių kitų prisiminimų, kuriuos gali pritaikyt būtent tai situacijai. Aš galiu užsigaut išgirdus tam tikrus žodžius, jeigu tuo metu mintys sukasi apie kažką, dėl ko per tuos žodžius nukentėjus esu. Ir šiaip, kai skaitai daug ff'ų ir įsijauti juos skaitydama, tai tiek daug jausmų ir emocijų pasikrauni, kad net sunku suskaičiuot visas ir atskirai pavardint. P.S. LOL. Jau du žmonės, kuriems mano parašas kliūna :DD
edit: laidos mane labai motyvuoja, tad jomis galiu tik džiaugtis, kad ir kas ten bebūtų pakišta. Man nuolat taip būna, kad žiūrėdama SSP seriją, kur Infinitai tvarkos ir pati užsimanau susitvarkyt. Arba žiūrėdama kokią laidą, kurioje žmonės gamina valgyt, irgi užsimanai pati ką nors padaryt. O tada viskas priklauso nuo galimybių (mano virtuvė dar vis remonto būsenoj, tad..).
Paskutinį kartą redagavo Tabeko, Št. 10 29, 2011 6:43 pm. Redaguota 1 kartą |
| | | huginug . Pranešimų skaičius : 948 Join date : 2011-07-30 Age : 30 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:41 pm | |
| Jis kažkada yra sakęs, kad Korėjoj depresija sergantys žmonės nepripažįstami yra, todėl visi tą ligą slepia, bet pasauly nėra žmogaus, kuris neturėtų nors kiek tos ligos savyje. Ir man žiauriai patiko ta daina Home, nes savo paties gyvenimui galima pritaikyt. Nors šiaip nesigiriu pukia išmone, man repas sudėtingas stilius ir reikia daug laiko, kad perprasčiau nors dalį prasmės XD Yra gi dar vienas reperis, dumbfoundead, bet aš dar neradau laiko jo išnagrinėt, Tablo matyt nelenkia, bet užkabino jo jam session ir tai, kad su epik high dirbęs yra. https://www.youtube.com/watch?v=1oU0I8APK-o nors čia prasmė tokia paprasta ir aiški, mąstyt nereikia, priminė Pau pasakojimą vakar :) iš epik high dar viena yra. https://www.youtube.com/watch?v=W-k3_zfXlH8&feature=relatedLife is like a maze (life is just amazing) when I'm flippin' through the pages :) P.S. hey everyone ^^ |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:42 pm | |
| Šiaip dabar taip žiūriu ir Kpopo populiarumas tampa vos ne toks pat BIG kaip ir paprasto amerikietiško popso.. Bet argi tai blogai ~~ Tiesiog malonu žiūrėt kaip auga kpoperių populiarumas ; DD Ir yeah Kimlee, teisi again, visiem gerai ; ) Tik va žinoma idolai, jiems poilsio būtų neprošal daugiau ;o Bet jau ką norėt, kiekvienos įžymybės toks likimas, kaip ten Tabė dienorašty rašė "per kančias, per kančias, į žvaigždes ..." Nu krč, čia jau tokia ta pop žvaigždžių realybė ; )
Lee, aš žinau nuu, nu ok, aš ne jo fanė, tai nesuprasiu jūsų čj ; DDD |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:43 pm | |
| Nu kąąąą žn, jei tai, ką aš mačiau, suvaidinta, tai jie the best actors in the world :D Like srsly... ;D
|
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:46 pm | |
| O kai pagalvoji, depresija yra tokia liga, iš kurios netgi galima pasimokyt. Depresijos metu įmanoma labai nerealių dalykų sukurt, jeigu tam nors kruopelytę talento turi. Kai man užeina depresija, galiu tokių žodžių ant popieriaus privaryt, kad kitą dieną paskaičius nepatikėsiu, jog jie mano. Tad nėr čia ko smerkt tokių dalykų. Aš nesuprantu žmonių šitu klausimu. Oh oh. Hugi vėl griebiasi savo taktikos. :DD
Tiesa, man labai norėtųsi, kad kpop populiarumas netaptų per daug populiarus (pripažinkit, ir taip būna), kai žmonės ims domėtis kpop vien todėl, kad tai populiaru, o ne todėl, kad juos asmeniškai tai traukia....... |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:49 pm | |
| jaaaaa, agree with you. Still,gotta agree, that populiarumas auga. pleaaaaaaaase, iki protingos ribos : ) visai nenorėčiau kažkaip, kad jie būtų kaip byberis[ nestumiu ant jo],dėl kurio panos mušasi, žudosi, sieja su juo gyvenimą, nors žino, kad tai NEREALU absol :D
|
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:51 pm | |
| Kimlee, būtent, nu aš tiesiog negaliu kai žmonės sako, "ai vaidina" nu damn, šiaip tai jei kas mano, kad vaidint yra taip lengva, tai atsiprašau ... tegul pabando išspaust bent vieną liūdėsio pilną ašarą, kai juos juokina, arba atvirkščia, nusijuokt, kai širdį tiesiog kerta skausmas per pusę... nu sorry, tai nėra taip lengva, ir ne kiekvienas gali tai padaryt, rimtai ;DDDD
Huge, repas yra kažkas tokio, į ką rimtai reikia gilintis, nes aš kiek žinau almost visi reperiai į savo dainas suvaro visą save, visas savo emocijas [jei reperis tikrai geras] Aš repą myliu, bet kokį [ok, jei tik kalbą suprantu XD o ir titrus galima pažėt xD]
Tabe, you're right, aš pamenu kažkada depresuodama naktimis lovoje eiles sakiau, tokias.. gaila mintyse tik, ryte gailedavaus, kad neužsirašydavau jų xDDD
Ir tai tiesa.. Nes ameriketiško popso visi klauso, nes jis visur, klubuose, pardėse, tualetuose [nu lol xDD] Nu krč, visur xDDDD Ir šiaip... kpopas ir tas american popsas skirtingi dalykai, labai ; DDD Manau kpop per daug populiarus netaps.. nu idk, čia mano nuomonė ; D |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] Št. 10 29, 2011 6:53 pm | |
| Nu, visada yra nesveikų fanių, kurių naivumas blokuoja bet kokius kelius į mąstymą. Ne kartą aš girdėjau apie kpop fanes, kurios išsipjausto vardus ant rankų, rašo laiškus iš menstruacijų kraujo ir šiaip elgiasi taip, kaip toli gražu nepriimtina. Jeigu neklystu, viena narė iš mūsų forumo (Lee Eun Hee~) netgi ligoninėj gulėjo dėl to, kad pasipjaustyt vardan kpop užsimanė. Ir forume atėjus pasakojo apie tai. Nežinau, kiek iš to tiesos. Bet mane erzina, kai žmonės pasitelkia kpop ir tokius metodus, kad sulauktų dėmesio... O dar ta fake accusation, kad Infinitai išprievartavo paną... *sigh* |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [45] | |
| |
| | | |
Puslapis 6 iš 24 | Pereiti prie : 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24 | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|