Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortalasLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share | 

Tabė vs Minho <3

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
AutoriusPranešimas
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.
Pranešimų skaičius : 7752

Tabė vs Minho <3 - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimePir. 07 04, 2011 4:36 am

First topic message reminder :

Tabė vs Minho <3 - Page 5 Minho

Ateik ir neliūdėk <3
Atgal į viršų Go down

AutoriusPranešimas
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:00 am

Velnias! *nusikeikia* Karočia. Aš jau... bėgsiu... *paskutinį kartą meiliai šypteli, o tada deda į kojas kaip koks Jack Sparrow*

Paskutinį kartą redagavo Tabeko, Kv. 07 07, 2011 4:09 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.
Pranešimų skaičius : 793

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:07 am

Ei palauk mergaite... Ne aš, o tu kentėsi už laptop sugadinimą... *jau praradęs viltį pajungti laptop, jis pamato, kad mergina jau gerokai dėjusi į kojas* Ei, mergyt, grįšk čia! *nepilnai atsigavęs jis pradeda vytis merginą*
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:10 am

*vis dar bėga ir jaučia, kad surištomis rankomis jai kur kas sunkiau bėgti* Atstok! Pats ir taikstykis su savo problemom! *sušunka vaikinui ir stengiasi bėgti vis greičiau, bet dėl sužeistos kojos ir surištų rankų tai darosi vis sunkiau*
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:16 am

Tai tu esi problema! Sustok... *bėga, kol bėgdamas išsinarina koją ir krisdamas žemyn susitrenkia nosį ir kraujai pasileidžia tekėti* Ei, aš tau tai padėjau... Padėk ir man! *vaikinas jaučia, kai nuo nosies galiuko nepaliaujamai varba kraujas*
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:19 am

*sustoja per daug negalvodama ir greitai sugrįžta prie vaikino, priklaupia prie jo* O dieve! Reik kažką daryt! *beviltiškai bando ištraukt rankas iš tvirtai surištų virvių ir kenčia riešus pjaunantį skausmą* Poooo galais. Reik stabdyt kraują. Dieve šventas! Užversk galvą, kol aš išsilaisvinsiu! *net inkščia jėgomis plėšydama virves*
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:25 am

*paklusniai įvygdo duotą merginos liepimą užversdamas galvą, po kelių akimirkų jis pastebi, kad mergina neišsivaduoja iš virvių*Duok šen tas tavo rankas... Jei pabėgsi, aš vistiek tave surasiu... *pasiema kišeninį peiliuką ir pradeda pjauti virvę* Bet kodėl tu grįžai? *atsargiai nupjauna virvę*
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:31 am

Klausimus galėsi užduot po to! *griebia savo maikę ir gerokai trūktelėjus atplėšia nemažą skiautę, ir perlenkusi kelis kartus prideda vaikinui prie nosies* Laikyk. *pasitrina net paraudusius riešus ir apsižvalgo aplink* ko nors šalto, ko nors šalto....
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:36 am

*tik pajaučia skiautę prie nuosies, jis staigiai atitraukia galvą iš skausmo, bet paima skiautę ir pats atsargiai prisideda prie nosies* Tam name yra šaldymo krepšys. Ten turėtų kažko būti. *bando atsistoti ir paeiti, bet nesekmingai*
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:39 am

Lauk čia. *paplekšnoja jam per krūtinę ir staigiai nubėga į namą, susiradusi mėlyną šaldymo krepšį, atidaro jį ir susiradusi skardinę su kažkokiu gėrimu, nuskuba atgal prie vaikino* Prisidėk šitą prie nosies šaknies. Tos vietos tarp akių. Turėtų sustabdyt kraujavimą. Bet kvaily, jeigu susilaužei nosį, tai menkai aš tau čia padėsiu. Reikia į ligoninę... *sumurma, žiūrėdama į žemę*
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:44 am

*su kita ranka pagriebia skardinę ir prisideda prie nosies šankies* Šalta! *sucypia, bet laiko skardinę vietoj* Nemanau, kad nosis lūžus, bet su koja yra problemų... *tyliai pasako ir pats nustemba, kad pasakoja kažkokiai nepažįstamai merginai apie skausmus, kurie turėtų likti paslaptyje*
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:47 am

*pažiūri į jo koją ir suraukia antakius* Vis dėlto be ligoninės neišsisuksim. Bet palaukim, kol tavo nosis liausis kraujavusi. Tada aš tau padėsiu nusigaut iki ligoninės. *draugiškai palinksi*
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:50 am

Bet kodėl tu man tokia gera, a? *laukia atsakymo* Bet gal dabar batus nuvalytum? Atsiprašymo jau nebeprašau... *nuleidžia galvą žemyn*
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:53 am

*pažiūri į jo batą, tada meiliai atsidūsta ir atsiplėšusi dar gabaliuką maikės, nuvalo tą jo kvailą batą ir žvilgteli į vaikiną* Taip geriau? *visiškai nesuvokia, kad maikės jau beveik nebeliko ir matosi viskas, kas buvo po ja*
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:58 am

*atsidusia* Dabar tu jau laisva... Gali eiti... Padareik, ko prašiau, tad... Laiva... *nusisuka ir šliaužia ant kelių į namuką ir dainuoja sau tyliai* Aš toks jaunas blogas gangsteriukas, palaužtas kažkokios cirko mergos...
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 5:02 am

Raminkis. *atsistojus prieina prie jo ir padeda ranką ant peties* Aš dar turėsiu padėt tau nusigaut iki artimiausios ligoninės. Jau dabar manęs neatsikratysi, kai taip prisidirbai. Geriau laikyk nosį užspaustą. *prieina prie vaikino iš nugaros, atsisėda ant žemės ir stipriai trūktelėjus jo pečius žemyn, pasiguldo ant kelių* Tylėk ir nieko nesakyk. *paima iš jo rankų ir skardinę ir maikės skiautelę, atsargiai laikydama juos prie jo nosies*
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 5:08 am

*Minho truputį pasimuisto atsigulęs ir po to supranta, kad mergina nežada nieko blogo daryti* Manau užteks tau mane čia slaugyt ir eiti savo keliais, nes nosies jau nebeskauda... Arba aš jos jau nebejaučiu... *pagraibo nosies galiuką*
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 5:16 am

*nutrenkia jo ranką šalin* Neliesk savo purvinais pirštais! Dar infekciją įsivarysi. *pasirauko, bet greit nusiramina* Tiesiog pasikliauk manim ir patylėk.
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 5:18 am

Patylėt... *ironiškai taria ir lėtai patraukia ranką* Gal tu ne kokia cirkininkė, o medikė, kad visokias infekcijas man bandai prikaišyt? *nusikvatoja*
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 5:20 am

Nei cirkininkė, nei medikė. Tiesiog Tabė. Daugelio sričių meistrė. Aišku, paskutiniai mano žodžiai buvo melas. *nusijuokia ir patraukusi maikės skiautę apžiūri jo nosį* Man rodos... nustojo kraujuoti. Phew.
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 5:25 am

Tabe, Tabe, Tabe... *atsidusia* Tikrai? Nustojo? Jėėėė... *pradeda šaukti* Bet iš kur tu žinai mano vardą? *greitai surimtėja*
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 5:26 am

Tu populiarus gangsteris mūsų mokykloj, kaip tavęs nežinosiu... *kiek kilstelėjusi jo galvą, atsistoja ir ištiesia jam ranką* Kabintis, šlubuosim į ligoninę. Ir nekartok mano vardo šitaip. Iš tavo lūpų jis skamba... *nedrįsta pabaigt sakinio, tik nuraudus nusuka akis*
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 5:34 am

Kabinsim, šlubuosim? Juokauji? Artimiausia ligoninė už 10 kilometrų nuo čia... Tabe, aš iškviesiu draugelius ir jie mus nuveš... Tave į namus, mane į ligoninę apžiūrai... *pačiumpa jos ranką ir jos padedamas jis atsistoja, bet niekur neina* O kodėl nusukia akis? Kažkas ne taip? *susidomi ir strikinėdamas ant vienos kojos, nustryksi prie merginos veido*
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 5:38 am

*jaučia norą nustumti jį, tačiau bijo nuverst jį nuo kojų* .....neklausinėk. Geriau skambink draugams. Aš važiuosiu kartu, kad įsitikinčiau, jog tau viskas gerai. *kramsnoja lūpą iš susijaudinimo*
Atgal į viršų Go down
Minho
.Minho.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 5:40 am

Tada padėk bent jau iki namo nueiti, nes ten viskas pasiliko *atsargiai uždeda ranką ant merginos pečių ir pradeda strikinėti link namo*
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitimeKv. 07 07, 2011 4:38 pm

*tvirtai užmeta ranką vaikinui per liemenį ir kiek pasaugodama savo sužeistą koją, padeda jam nusibelst iki namelio* Toli jie nuo čia dabar? Ilgai reiks laukt?
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tabė vs Minho <3   Tabė vs Minho <3 - Page 5 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Tabė vs Minho <3

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 

Similar topics

-
» Lee + Minho
» IHM + Minho
» Minho
» Gabuks + Minho
» Tina+Minho
Puslapis 511Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next