Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortalasLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share | 

It's me.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
emii
.emii.
Pranešimų skaičius : 4412

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 12:53 am

First topic message reminder :

It's me.  - Page 2 Gifs194

Sveiki, esu Lee Shizu, 14-metė. Gyvenu Korėjoje, Seule su savo broliu ir dar keliais vaikinais. Jie yra SHINee grupės nariai. Mano brolis Lee Taemin. Apie jį informaciją tikriausiai žinote. Jums turbūt įdomu kodėl aš gyvenu su jais, o ne su tėvais. Daugmaž mano vaikystė praėjo vaikų namuose. Kartu su savo broliu. Man buvus 5 metų avarijoje žuvo mūsų mama. Tuomet gyvenome su tėčiu. Per mano 6 gimtadienį jis nusižudė. Kadangi mūsų seneliai jau buvo mirę, o daugiau giminių kaip ir neturėjome, tai teko keliauti į vaikų namus. Broliui sulaukus pilnametystės, jis iš ten išėjo. Susirado darbą, nedidelį butą užmiestyje ir pagaliau pasiėmė mane iš to pragaro. Kelis mėnesius ten gyvenome, kaip po miestą pasklido žinia, kad greitu laiku įvyks dainavimo, šokimo ir kitokių talentų konkursas. Mano brolis tikėjo, kad turi talentą ir nusprendė sudalyvauti. Ten susipažino su Onew, Jonghyun, Minho ir Key. Šaunu, mano brolis pateko į talentų dešimtuką. Kaip ir kiti jo naujieji draugai. Jie visi labai susidraugavo ir su laiku nusprendė sukurti grupę – SHINee. Vaikinai greitai išpopuliarėjo pasaulyje ir sugalvojo, kad gyvens visi kartu. Taemin‘ui teko pasiimti ir mane, nes į vaikų namus grįžti tikrai nenorėjau, o viena gyventi vis dar negaliu. Vaikinai neprieštaravo. Nusipirkome kažkokį didžiulį namą netoli miesto centro ir mergaičių mokyklos kurią lankau. Jie nusprendė, kad man bus geriau lankyti mokyklą, kur nebus jokių meilių, kur bus tik mergaitės. Man ši mintis labai nepatiko, nes niekada nesutardavau su vienodos lyties atstovėmis. Mane visą laiką labiau traukdavo prie vaikinų, su jais ir pašnekėti apie ką turėdavau. Man tikrai neįdomu plepalai apie madas ir kitokius mergaitiškus dalykus. Bet aš vis dar nelabai bendravau su grupės nariais, nes tik kelis kart juos mačiau, o dabar ir gyventi kartu reikės. Šitos minties bijojau, bet nebuvo taip jau blogai. Bent tiek gerai, kad pakeitėme gyvenamąją vietą vasaros pradžioje ir turėjau daugiau laiko priprasti prie naujo gyvenimo. Nereikėjo eiti į mokyklą. Bet iš SHINee‘ų reikalavo vis daugiau ir daugiau koncertų. Brolis nebepalikdavo laiko man. Aplinkui gyveno tik pasipūtusios senos moterys kurių nekenčiau iš visos širdies. Kaip tik atvykome, prinešė savo keptų pyragų ir dar išvadino visokiais kvailais žodžiais. Išties nieko blogo nesakė, tiesiog labai nemėgstu kaip mane meiliai vadina. Bent pyragus skanius iškepti galėjo. Vienas pusžalis, kitas sudegęs. Taip bėgo laikas ir visiškai nebegavau dėmesio iš brolio. Mane visi ignoravo. Atrodo, gyvenome turtingai ir aš gaudavau ko tik kiekvienas vaikas gali panorėti, bet mano norai skyrėsi nuo kitų. Aš nenorėjau puošnios suknelės ar naujausio telefono. Aš nenorėjau naujos vasaros rūbų kolekcijos, ar „populiarių“ žvaigždžių albumų. Aš norėjau tiesiog dėmesio, norėjau, kad mane suprastų ir išklausytu. Deja, bet nesu lengvas vaikas. Aš taip paprastai ir nepasiduodu. Mano gyvenimo kelias sugriuvęs, bet po truputį aš ir per tokį keliausiu. Viskas labai pablogėjo. Po truputį pradėjau nekęsti savo brolio, nors niekada su juo nesipykdavau. Likau visiškai viena. Į mane niekas net nepasižiūri. Bet aš vis tiek nepasiduosiu! Gausiu laimingą gyvenimą, gausiu dėmesio, gausiu viską ko tik panorėsiu. Trukdysiu vaikinų karjerai, bet savo užsibrėžto tikslo vis tiek sieksiu. O gi tikslas – gauti viską ko tik panorėsiu. Gal ir esu mažesnė už juos, bet juk amžius tik maža dalelė visko. Gal jie ir protingesni už mane, stipresni, bet... Aš nepasiduosiu. Esu per daug užsispyrusi ir įžūli. Niekada nebuvau bloga, tik mielas pudeliukas kaip mano mama mane vadino. Tėčiui visada buvau saulė lietuje, o broliui tiesiog mylimiausia sesutė. Tačiau dabar tapsiu jo nekenčiamiausias žmogus. Dabar suprantu, norint kažko pasiekti ar kažką gauti reikia būti šaltai, visiškai kitokiai nei esi. Tai vaikinai jau įprato į mane kaip į tylią mergelę ir po kojom nesimaišančia. Tokia jiems labai ir patikau, bet aš pažadu... Jūs greitai manęs nekęsite kaip tik įmanoma. Na, aš išties šito nenoriu, bet kaip dar galima gauti dėmesio? Manote, kad yra šimtai būdų, bet aš jau patikėkite viską išbandžiau. Turbūt kaip buvau niekas, taip ir likau. Pasigailėsite, kad mane sutikote gyvenime, vaikinai. Turbūt dabar čia viską išsipasakojau taip šiurpiai ir visiškai nemielai. O gal jums nebėra noro pradėti skaityti mano gyvenimą? Tiesiog įsivaizduokite, kaip jūs jaustumėtės jeigu būtumėte visų ignoruojama. Kadangi man tai jau patirtas jausmas, tikrai galiu pasakyti, kad nėra malonu. O dabar laukite mano dalimis suskirstytos gyvenimo istorijos.

Atgal į viršų Go down

AutoriusPranešimas
Sky~
He's so deep in my heart ~

Sky~He's so deep in my heart ~
Pranešimų skaičius : 8164

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:52 pm

Onew dėl to, kad jis labai jautrus man atrodo, pasakik jam, kad jis lievas, atrodo apsiverks ; <
O jjongio, nes jis nori padė Shizu [lol man tas vardas painiojasi su Shisu xD ], o jai pofig, nu krč ; DDDDDD justsmile
Atgal į viršų Go down
http://skvfull.tumblr.com
emii
.emii.

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 6:55 pm

Tabeko~ va kažkas tokio panašaus ir turėjo gautis xDD o šiaip galas bus laimingas! xDD
Sky~ Onew jautrus vaikas, apsiverks xDDD dieve, šitas taip prajuokino xDD bet dėl Jjongie tai tiesa, kad Shizu elgiasi jau kaip kalė, bet juk taip kažkaip ir turi gauti x3
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 7:00 pm

Imsiu ir patikėsiu :DDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Sky~

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 7:00 pm

Ahh, taip ir tikėjausi, kad galas bus geras ;}}
Krč, nebeflūūdinsiu XD lol
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 7:06 pm

Tabeko~ nu tikrai. pas mane jau fic'as suplanuotas, todėl reikia tik parašyti n.n ir galas TIKRAI bus laimingas :3
Sky~ bus bus ^^
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeŠt. 03 19, 2011 8:06 pm

Na tuomet lauksiu ;3
Atgal į viršų Go down
FAINee-Juni-
.FAINee-Juni-.
Pranešimų skaičius : 251

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 22, 2011 2:33 am

Geras, net labai geras ff. Kažkur matytas panelės charakteris... a taip ji į mane labai panaši, iš vienos pusės aš labai tyli (cha!), o iš kitos velnias paslėptais ragais tik va gaila dar nespėjau nieko padoriai pasiūst...
Tęsk. Laukiu tęsinio ;D
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 22, 2011 2:45 am

juni~ ačiū ^_____^

Šiuo metu man visiškai nesirašo, o savo nesąmonėm šito fic'o užkišti tikrai nenoriu. Taigi, atleiskite jeigu ilgiau teks laukti tęsinio~
Atgal į viršų Go down
FAINee-Juni-
.FAINee-Juni-.

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 22, 2011 2:48 am

Nieko palauksiu ;D
Atgal į viršų Go down
FAINee~Dovi~
.FAINee~Dovi~.
Pranešimų skaičius : 1309

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 22, 2011 2:49 am

Palauksiu, no problem ;D
Atgal į viršų Go down
Lee!^^
.Lee!^^.
Pranešimų skaičius : 3563

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 22, 2011 2:52 am

Kagi, Lauksiu kiek reikės peace
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 12:13 am

~Antroji dalis~

It's me.  - Page 2 Dym6us

Bet ne! Jonghyun’as sulaiko ją už rankos, atsisuka.
- Ką pasakei?! – sušunka.
- Ką girdėjai. – Shi ramiai atsako.
- Pakartok, prašau. – taria Jjong.
- Už-si-smau-kyk! – atrėžia jam.
Jonghyun paleidžia jos ranką ir atsidūsta.
- Šito iš tavęs tikrai nesitikėjau… - nuleidžia galvą atsiremdamas į laiptų turėklą.
Shizu pačiai buvo baisu. Vis dėl to, juk dar nėra tokie artimi. Jie nauji vieni kitiems, o jau tokias kalbas šneka. Iš ties mergaitė labai bijojo to ką pasakė, bet tikrai nesiruošė atsiprašyti. Taemin’as nėra labai jau geras ir tikrai nesiruošia viso šito taip palikti.
- Atsiprašyk! – paliepia Tae.
- Niekada! – Shi atsako jam.
- Greitai atsiprašyk, nes tuoj namų neturėsi! – sušunka ant jos dar kartą.
- Aš jų ir taip niekada neturėjau… - atsako jam ir nuleidžia akis.
- O čia tai ne namai? – paklausia Onew.
- Nė nenorėjau čia gyventi su penkiais debilais! - užrėkia ant jų.
- Ne norai dabar svarbiausia. – atsako Tae.
- Jie nėra svarbiausi, bet vieni iš svarbesnių… - pasako Minho.
Shizu linkteli pritardama Minho ir pasižiūri į vos gyvą Jonghyun’ą. Jai šiek tiek pagaila jo.
- Džiaukis, kad išvis turi kažkur gyventi, nes greitai gali keliauti po tiltu. – atsako Taemin’as ir dirbtinai šypteli.
- Jau geriau po tiltų, negu šitame beprotnamyje. – Shi atsakė jam ir šiek tiek atsitraukė nuo Jjong’o.
- Tai puiku! Gali dabar iš čia dingti, nes tik nuotaiką visiems gadini! – užrėkia Tae.
- Ir dingstu!
- Ir nebegrįžk! Niekam tu čia nereikalinga… - nenorom pasako Tae ir nuleidžia akis.
Shizu jau nebeturėdama ką jam atsakyti, tiesiog atsiduso ir tikrai pasiruošus bėgti nubėgo į savo kambarį. Onew padeda ranką ant Tae peties, duodamas jam suprasti, kad persistengė.
- Ugh… - Tae piktai atsidusta ir nueina į savo kambarį.
- Umm… Gal jau eime..? Hehe… - ištaria Key savo merginai.
- Greičiau bėgam! – Jessė nusijuokia.
Key atidaro duris ir pirma leidžia eiti merginai, tuomet po jos eidamas pamojuoja vaikinams ir išeina.
- Va čia tai žiauru… - taria Onew.
~Tuo metu Shizu~
- Nekenčiu, nekenčiu, nekenčiu! – griūna ant lovos ir galvą paslėpia pagalvėje.
Kelias minutes pasivolioja lovoje tuomet atsistoja joje ir pasižiūri pro langą.
- Gražus šiandien oras… - strykteli ant žemės ir pasiima kuprinę. – Tegul negalvoja, kad aš juokavau. – piktai šypteli.
Į kuprinę įsideda šeimos nuotrauką, kelis rūbus ir kitokius dalykus. Įsimeta dar ir daug saldainių, šokoladų ir kitokių skanėstų. Užsideda batus kurie, kad labai keistai buvo pas ją kambaryje.
- Aš nejuokavau, kad dingsiu! Kadangi aš čia niekam nereikalinga… - nuleidžia galvą. – Manau, tikrai galiu išeiti… Niekam manęs netrūks, o tik gyvenimą prašviesiu. Bus viskas gerai tik ten kur manęs nėra… - atsidusta ir atsidaro langą.
Užsilipa ant palangės ir šokteli ant medžio šakos. Ji šiek tiek sutraška, bet Shizu reakcija greita ir ji nušoka ant kitos tvirtesnės šakos. Tuomet dar ant kitos, dar ant kitos ir pagaliau nušoka ant žemės. Giliai įkvėpia gryno oro ir atsidusta besijuokdama.
- Pagaliau laisvė… - šypteli ir apsižvalgo.
Pamačius kažkokį takelį vedantį per mišką apsidžiaugia ir nueina link jo. Štai Shizu jau ir miške. Vis dar eina tuo pačiu takeliu ir tyliai dainuoja kažkokią dainą. Išties tai turbūt buvo ta pati daina kurią jai dainuodavo mama prieš miegą. Miškas buvo gan didžiulis ir labai painus. Jau sutemo, o Shizu dar eidama tuo pačiu takeliu nerado išėjimo. Tuomet pradėjo eiti šiek tiek greičiau ir jau bėga. Mergaitė bijojo tamsos, nakties ir miškų. Šitokia kelionė jai naktį vienai per mišką buvo tikras siaubas. Aplinkui viskas traška ir bet kada gali iš kokio krūmo išlysti koks žudikas ar bet koks blogietis. Šito bijojo bene labiausiai, bet vis tiek labiau bijojo, tiksliau jaudinosi ką dabar daro jos brolis. Ką dar visi vaikinai. Ar jie ieško jos, ar jie švenčia Shizu netektį. Ji tikrai tikėjo, kad jie be jos negalės ramiai gyventi ir vos po kelių valandų išeis jos ieškoti. Atsiprašys ir skirs daugiau laiko. Bet viskas nėra taip paprasta. Gana svajoti apie dangiškus migdolus ir laikas pagalvoti į kurią pusę keliauti. Shizu sustojo prie didžiulio ąžuolo ir garsiai kvėpavo, uždusus nuo bėgimo. Nebežinojo ką daryti, nes kelias pasidalino į dvi dalis. Viena į dešinę, kita į kairę. Ir tiesiai nebegalėjo eiti, nes kelią trukdė šimtai eglių. Taigi, mergaitė pasiklydo naktį miške. Skamba tikrai kraupiai, bet juk tai Shizu! Ji visada ką nors sugalvoja ir išsisuka iš padėties sveika, gyva. Pirma jos mintis buvo, kad ją suras vaikinai, bet lyg nenorėdama to išvijo iš galvos tokias mintis. Tuomet pagalvojo, kad koks princas ant balto žirgo atjos, bet šitas privertė ją nusijuokti.
- Ką daryti, ką daryti… - tyliai sau šnekėjo.
Minutėlę pastovėjo vietoje ir gerai pagalvojo, tada nusprendė, kad pasuks į dešinę pusę. Ją tiesiog ten traukė. Shizu vis dar bijojo juodo, žvaigždėto dangaus ir pikto mėnulio stebinčio ją. Medžių šakų besimaišančių jai po kojomis ir krūmų traškesio. Bet ji tik bėgo, bėgo. Kaip į kažką atsitrenkė ir nugriuvo.
- Taemin! Žinojau, kad mane surasi! – puolė prie jo ir stipriai apsikabino, tuomet pajuto kažkokį stipriai bjaurų kvapą. – Taemin..? – pakėlė akis ir pamatė kažkokio vyro didžiules akis.
Jos buvo išsipūtusios ir jose buvo įmanoma įmatyti pilna nešvankių minčių. Shizu atšoko nuo jo ir pradėjo bėgti. Vyras šiek tiek pastovėjo vietoje, tuomet ėmė vytis ją.
- Taemin… Jonghyun… - tyliai sau po nosį šnekėjo ir bėjo kiek įgalėjo.
Kaip vėl į kažką atsitrenkė.
- Taemin..?! – pakėlė akis ir pamatė kito vyro veidą.
Tai dar labiau ją išgąsdino, nes ir to mintys nebuvo padorios. Shizu apsisuko ir norėjo bėgti atgal, bet pamatė, kad atbėga kitas vyras. Tuomet pasisuko į didžiuosius ąžuolus ir pradėjo bėgti. Tarpai tarp medžių buvo tikrai maži, bet kadangi mergaitė buvo plonutė, jai buvo lengva prabėgti pro juos, o vyrus tai užlaikydavo. Ir vėl ji į kažką atsitrenkė!

Atleiskite, kad taip ilgai užtrukau~ Nuo šiol pažadu greičiau rašyti! Na, bent jau stengsiuosi... Nes šios paskutinės savaitės man labai sunkios, supraskite. Tikiuosi jums patiko! ^_____^
Atgal į viršų Go down
Sky~

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 12:22 am

Kaip įdomu. chill
Žiauru net pagalvot apie tokią sceną... Naktys, miškas, vyrai... Aaaaaa fear
Atgal į viršų Go down
Lee!^^
.Lee!^^.
Pranešimų skaičius : 3563

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 12:23 am

Labai patiko ^^
Atgal į viršų Go down
FAINee~Dovi~
.FAINee~Dovi~.
Pranešimų skaičius : 1309

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 12:26 am

Patiko, net labai!!! ;D Na tas žmogutis, man įtartinas rly?
Tęsk.
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 12:30 am

Nu jo... Šokinėja kaip katė nuo šakos ant šakos... Tada sugeba žiūrėdama į vaikinų akis įskaityti mintis... :DDD wtf?
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 12:34 am

Sky~ baisu xDD nors realiai man tokie dalykai tikrai labai patinka ir mielai pabėgiočiau naktį miškais ir su vyrais gaudynes pažaisčiau ^^
GD~ malonu~ :3
doviliukas~ Shizu? xD
Tabeko~ kad šokinėja per šakas, taigi nieko čia tokio, o dėl tų minčių... gal akys buvo tokios labai pervy ir dėl to ji nusprendė, kad jo mintys nėra padorios. kažkas tokio... xDD neklausk! XD
Atgal į viršų Go down
Sky~

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 12:38 am

Tabe, šiaip yra tokių gi, perv vyrų, kurie gyvena miške ir kai tik pamato kokią mergaitę arba iš vis moteriškos lyties atstovę, jau tokie pasidaro, kad iš veido, akių viską galimą pamatyti, kokios jų mintys ir pan. ; DDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 12:40 am

Sky~ tą aš ir sakau, kad kažkokie seniai su iškištais užsipuolė Shi :DDDD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 12:42 am

Nu jo... x'DDD Žodžiu. Average chapter xD
Atgal į viršų Go down
FAINee-Juni-
.FAINee-Juni-.

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 5:40 am

Gera dalis, gera ;D
Tęsk.
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 5:57 am

ačiū ^________^
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitimeSk. 05 08, 2011 8:11 pm

Autorė nusprendė fiction'o neberašyti ir paprašė rakinti temą, bei kelti šiukšliadėžėn. Taip ir darau.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

It's me.  - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: It's me.    It's me.  - Page 2 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

It's me.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2