|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
PauPau . Pranešimų skaičius : 988 Join date : 2011-03-18 Age : 30 Miestas : Raseiniai
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 5:06 am | |
| Lauksim lauksim! Nors jei neturėsi laiko, nesiversk per galvą, mes kantrios^^ Bet žinai, dabar pagalvojau, kadangi tu taip mėgsti gliaudyt žmones, tai kokia aš neįdomi turėčiau būt... xD |
| | | Tabeko fuckthat. Pranešimų skaičius : 7752 Join date : 2011-06-16 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 5:07 am | |
| Weee, pusės nesuprantu, matyt, pats laikas eit miegot. Vis tiek Lapė ryt apie penktą ryto budins... :DDD eh, papūgiukai jūs mano. Eikit miegot ir jūs ♥ Saldžiųųųų~ *užmyluoja ir iššlaužia šilton lovytėn* |
| | | PauPau . Pranešimų skaičius : 988 Join date : 2011-03-18 Age : 30 Miestas : Raseiniai
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 5:11 am | |
| Tau reiktų padaryt tvarką ir pripratint Lapę vėliau tave žadint. Kol dar jauna, manau, pavyktų :) Ir tau, Tabyt, saldžiųųų!! Smagu su tavim papliurpt^^ Labanakt <3 *Irgi užmyluoja*
Na, Ugne, tai ką mes darom? Einam miegot ar neinam? xD |
| | | huginug . Pranešimų skaičius : 948 Join date : 2011-07-30 Age : 30 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 5:13 am | |
| Labanakt Tabe :) o PauPau, tu iš tikro esi labai įdomus žmogus, savaip daug pergyvenęs, man tavo patirtys asmeniškai labai įdomios, ypač tavo mistiškumas, be to aš laukiu ir noriu pamatyt kaip tu ateity atsiskleisi, kai tavės nebevaržys dabartinis gyvenimas. Tai galim eit jau, aš dar noriu pabaigt vieną chapterį, tai galim nebent smsais xD
Paskutinį kartą redagavo huginug, Sk. 10 09, 2011 5:15 am. Redaguota 1 kartą |
| | | Tabeko fuckthat. Pranešimų skaičius : 7752 Join date : 2011-06-16 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 5:13 am | |
| Čia ne Lapę reikia pratint, o kvailą močiutę, kuri atsikelia su pirmu Lapės inkštelėjimu ir dar mane iš lovos išverčia. Jeigu močiutė nesikabinėtų, tai ir šuns aš taip anksti nevesčiau ir Lapė turėtų savo režimą... Bet gi pabandyk tu močiutei pasakyt, kad šuo eis į lauką tik tam tikrą valandą, tai pastoviai užsistaugia "o tu kai nori į tualetą irgi lauki tam tikros valandos???". Grandma, we are NOT dogs... |
| | | PauPau . Pranešimų skaičius : 988 Join date : 2011-03-18 Age : 30 Miestas : Raseiniai
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 5:15 am | |
| Kažin, kaip aš čia atsiskleisiu ir ar iš vis atsiskleisiu... xD Bet pagyvensim, pamatysim xD Okey, tada einu telefoną susirast... xDD Iki xD |
| | | huginug . Pranešimų skaičius : 948 Join date : 2011-07-30 Age : 30 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 5:17 am | |
| :DDDD Tabe, ir visgi pavydžiu, norėčiau nusipirkt didelį namą ir su visa gimine jame per amžius gyvent >< Ok Pau, iki :) |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 5:20 am | |
| Aš negyvenu name. Pas mus mažas butukas c: |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 5:37 am | |
| ah, sorry, buvau galvos išsiplaut, vis tiek norečiau XD |
| | | Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 6:35 pm | |
| - Spoiler:
- PauPau rašo:
- Tai aišku, smagu gaut gerą pažymį, kai tiek mokaisi ir dirbi, kad net bloga darosi... Bet tie pažymiai dar nieko nereiškia. Svarbiausia, ką moku ir ką atsimenu. O atsimenu aš nedaug... Gal čia dėl to, kad jau pora metų esu persimokiusi (taip nusprendžiau ne aš, o daktarė xD) ir dėl to kuo toliau, tuo sunkiau darosi mokytis ir tas mokymasis tampa toks: ai, pasimokysiu biškiuka, ryt gal atsiminsiu, parašysiu kontrolinį ir viską ramiai pamiršiu... Vistiek man tos planimetrijos gyvenime nereiks. Arba aš mažai ką atsimenu dėl to, kad tiesiog neturiu motyvacijos rimtai mokytis kažką, kas man nepatinka.Ir mano Pitagoro kvadratas čia ne prie ko xD Atminties jis man neprideda... xD Ir informacija bent mano galvoj ne kažkur užsilieka, bet išsitrina. Tą jau seniai išsiaiškinau. Čia gal dėl kitų priežasčių... Atsimenu, tarkim, tai kas man nutiko, kai buvau 3-4 metų, bet ką naujo sužinau ar patiriu nuo 14-15m. man po truputį trinasi iš galvos... Būna, kas nors pasakoja, kaip veikėm kažkada vieną ar kitą, o aš, atrodo, kad pirmą kartą viską girdžiu... Žodžiu, atmintis pas mane šlubuoja xD Kad žmonės labiau vertinami tie, kurie dirba, gal ir tiesa, bet visada labiau sekasi tiems, kurie mažiau dirba. Čia kaip koks dėsnis, kuris visada pasitvirtina.
O tu savo kelią pasirinkt dar spėsi. Nors dabar ir baisu atrodo, kai nežinai, ko nori. Bet tu man primeni tą žmonių tipą, kurie klaidžioja nuo vieno dalyko prie kito tol, kol randa, kas jiems labiausiai tinka. Dažniausiai tai būna kas nors tokio, apie ką anksčiau net nekildavo minčių, bet kai jau randi, pajauti, kad būtent to ir reikėjo. Tai manau ir tu klaidžiosi, kol rasi būtent sau tinkamą veiklą, darbą, susikursi gyvenimą, kokio nori. O aš sieksiu tikslo, gal pasieksiu, bet net pasiekus visada dairysiuos į kitus ir galvosiu, kad gal man reikėjo rinktis kažką kitą... Ir kad ir ką pasirinksiu, vėl galvosiu, kad kitur būtų geriau. Matyt toks žmogus esu. Bet ko jau tikrai nedarysiu, tai nepereisiu prie tiksliukų, nes nenoriu daryt kažko, ko nemėgstu ir žiauriai nenoriu vėliau kas rytą keldamasi galvot, kad vėl reikia į tą bjaurų darbą eit... xD (Dabar galvoju, suprasi. ką aš čia malu, ar ne? xDD)
va tokių dalykų nemačiau per visą savo forumynų gyvenimą :DDD būčiau mielai įsiterpus bet labai atkakliai ieškojau luciferio nuotraukų su kokybe xD dėl pitagoro...keturi ketvertai?O.o joptaratai, tabe, baisu :DDDD pitagoras šiaip yra nieko dalykas, bet man patinka tik tie patys bendriausi paaiškinimai, kiek esu dariusis toliau, t.y. tuos daug daug skaičiavimų ten jau apie atskiras sritis, meilę,sėkmę ir t.t. tai mečiau susinervinus, labai daug netiesos buvo. Man labiau patinka zodiakai ir charakterio testai. ah,gaila nepataikiau į diskusiją, ir nieko aš nestalkinu, o nuolat užsiėmus :DD |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 7:27 pm | |
| :DDDD Šiaip tiesa, mbti testas vienas tiksliausių, bet šiaip įdomu pasiskaityti, man mano aprašymai netgi labai atitinka. Šiaip numerologija mano nuomone tikslesni už zodiakus :) 1+9+9+1+0+1+0+5=8
Aštuonetukai žmonės nuolat balansuoja savo viduje. Viena jų pusė reiškia perversmą, revoliuciją, anarchiją, kaprizingumą, nepastovumą, ekscentriškumą. Kita – filosofinį mąstymą, okultizmo garbinimą, potraukį į religiją, susikaupimą tikslui pasiekti, veržlumą, uolumą bet kokioje veikloje, fatališkumą.
Aštuonetukai nuolat jaučia, kad jie „ne tokie” kaip kiti žmonės, nepanašūs į juos. Širdies gilumoje – vienišiai. Po mirties juos dažnai prisimena ir išaukština, jų darbus išgiria, pareiškia didžiulę pagarbą jų gyvenimui. Tačiau šiame gyvenime dažnai aplinkinių pasmerkti bei nesuprasti ir dėl to širdyje jaučia nuoskaudą.
Jeigu Aštuonetukai atsiduoda kokiai nors idėjai ar religijai, tai tampa tiesiog fanatikais. Tada stengiasi savo idėjas realizuoti, nekreipdami dėmesio į jokius prieštaravimus ir opoziciją. Taip elgdamiesi jie įsigyja daug priešų.
Aštuonetukai arba tikri laimės kūdikiai, arba skausmingi nevykėliai; jie neturi aukso viduriuko. Jeigu ambicingi, tai bando prasibrauti į visuomeninį gyvenimą arba vyriausybinius postus ir kartais pasiekia aukštumų, tačiau tai jiems kainuoja labai daug energijos.
Daugumos nuomone, aštuonetukas – visai ne tas laimingas skaičius, su kuriuo svajojama gimti (tėvai taip norėtų), nes daugeliui šių žmonių tenka patirti nepelnytus likimo smūgius, netektis, pažeminimą.
Aštuonetukai apsukrūs, bebaimiai visose gyvenimo srityse, ypač komercijos ir industrijos. Su savo pavaldiniais gali būti žiaurūs, priekabūs, tačiau kita vertus, jie ir uždega kitus noru dirbti, todėl labai svarbu teisingai anksti įvertinti jų gerąsias puses, žinoma, jeigu tai pasiseka pastebėti.
Aštuonetukai pasižymi ekstremistinėmis ir radikaliomis pažiūromis ir dažniausiai nepripažįsta kompromisų. Jiems viskas-balta arba juoda, jie nori turėti viską arba nieko, dabar arba niekados. Jie didžiuojasi, jeigu pavyksta gyvenime ir niekina bet kokią vidutinybę.
Drąsa, drausmė ir mokėjimas susikoncentruoti yra jų didžiausias pranašumas. Kad ir kas būtų, verslas, darbas ar pasilinksminimai, atiduoda visas jėgas, dėmesį ir ryžtą, tuo stebindami mažiau „užsisukančius” žmones.
Aštuonetukai itin aktyvūs fiziniame ir intelektualiniame darbe. Labai kompetentingi ir kruopštūs. Be to, jiems charakteringas nuoširdumas, sąžiningumas, tiesiaeigiškumas ir nepriklausomumas. Jie nepakenčia melo, veidmainiavimo ir intrigų. Jais galima visiškai pasitikėti, nes nevengia atsakomybės už savo žodžius ar darbus.
Aštuonetukai savarankiškai priima sprendimus ir yra užgimę lyderiai. Turi puikių organizacinių savybių, mėgsta vadovauti ir įsakinėti. Taip pat turi talentą įtikinėti ir išmano žmonių psichiką.
Įtikėjimas, kad Aštuonetukai visada teisingi, nemokėjimas pripažinti savų klaidų ir neįsiklausymas į kitų patarimus, taip pat siekis dominuoti bet kokia kaina, gali juos nuvesti į visišką žlugimą.
Aštuonetukai labai daug dėmesio skiria pinigams, sėkmei, visuomeninei padėčiai ir materialinėms gėrybėms. Kartais jie nesugeba pasitenkinti esamu, o trokšta vis daugiau ir daugiau. Jie darbuojasi iki devinto prakaito, kad tik įgyvendintų savo tikslus, o jų pasiekę, griebiasi naujų darbų, numato naują viršūnę, kurią būtinai reikia pasiekti. Tokio elgesio rezultatas – jie ima nejausti pasitenkinimo bet kokiu darbu ir amžinai niurzga ant viso pasaulio.
Aštuonetukai mano, kad jie gali valdyti savo emocijas, tačiau jeigu juos kas išprovokuoja, gali netikėtai „sprogti”. Tokiais atvejais praranda savikontrolę ir reaguoja agresyviai ir impulsyviai, visiškai negalvodami apie būsimas pasekmes.
Negatyvūs Aštuonetukai egoistiški, nepamirštantys skriaudų, nepasitikintys iki kraštutinumų, godulingi pasalūnai ir kerštuoliai. Tai šiurkštūs materialistai. Jie išjuokia kitų moralinius principus, piktnaudžiauja valdžia, negailestingi ir pikti. Jie nepripažįsta pasigailėjimo ir atjautos, šalti, egocentriški ir taupūs. Tokie žmonės turi tramdyti savo stiprų charakterį, kad netaptų piktavaliai ir žinotų, jog ši savybė atveda tik į nesėkmę.
Kita negatyvių Aštuonetukų grupė yra priešinga anksčiau paminėtai – jie bailūs, drovūs ir neryžtingi.
Aštuonetukai gali pasiekti bet kokį tikslą, kurį sau užsibrėžia. Tačiau didžiausias pasisekimas – didelių pinigų pasaulyje, politikoje ir versle. Jie apdovanoti ne tik fiziniu, bet ir ypatingu psichiniu ištvermingumu. Tai jiems suteikia galimybę įveikti tą nuolatinę įtampą, kurioje gyvena.
Aštuonetukai – mentalinio plano žmonės, turintys aiškų, šaltą protą, taip pat savybę matyti bet kokio reikalo aspektus. Tai užgimę lošėjai, šalti ir apskaičiuojantys. Jie mėgsta rizikuoti pasikliaudami savo neklystamu instinktu.
Geriausiai save Aštuonetukai realizuoja kaip advokatai, teisėjai, firmų direktoriai, dėstytojai, politiniai lyderiai, finansininkai, inžinieriai, chirurgai, išradėjai, mokslo darbuotojai, patarėjai. Jie taip pat geri kariškiai ir diplomatai, sportininkai (automobilių bei žirgų lenktynės), lakūnai bandytojai ir… skautai. Gali dirbti ir buhalteriais, ekonomistais, informatikos srities ekspertais, valstybės vadovais.
Su Aštuonetukų vibracija susietos tokios veiklos sritys: ginklai, sprogstamosios medžiagos, chirurginiai instrumentai, statybinės medžiagos, elektronika.
Aštuonetukai tvarkydami asmeninius santykius ir meilės reikalus laikosi puolamosios taktikos. Jie turi mažai artimųjų. Dėl nuolatinio užimtumo dažnai lieka viengungiai. Savo jausmuose, kaip ir visur kitur, jie vadovaujasi principu „viskas arba nieko”, todėl iš partnerio reikalauja visiško atsidavimo. Jiems reikalinga Meilė iš didžiosios raidės, totalinė ir visuotinė. Jų santykiai su partneriais primena sūpuokles. Tačiau viena galima būtų tvirtinti – nuobodžiauti su jais netenka.
|
| | | Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 7:34 pm | |
| žinau kad aš aštuonetukas, ir žodžiai grynai iš tokios knygos :DDD puikiai atsimenu. Tikiuos tu visko nerašei rankom :DDD na va būtent šitas,ateit gyvenimo kelio skaičius ir pats kvadratas yra gerai, toliau mane tik erzino xD |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Sk. 10 09, 2011 8:55 pm | |
| Kompe viską turiu xD o mano draugė šituo užsiima, tai ir mane primokė analizės, nes aš tokia stalkerė ir apie visus skaitau :DD |
| | | KimLee . Pranešimų skaičius : 1656 Join date : 2011-04-15 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 1:41 am | |
| Helou ppl. long time no see ~ |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 1:43 am | |
| |
| | | KimLee . Pranešimų skaičius : 1656 Join date : 2011-04-15 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 1:43 am | |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 1:51 am | |
| Quite good. Biški high, u? :DD |
| | | Hercules . Pranešimų skaičius : 899 Join date : 2010-12-10 Age : 29 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 1:52 am | |
| Sveikos (-i), gal kas turit labai geros kokybės Lucifer japoniškos versijos fotosesijos nuotraukas? Pasirodė ganėtinai geros kokybės kelios, ebt ten aiškiai matosi, kad skenuota, o aš plakatus darytis noriu... :( + Gal dar turit iš Lucifer jap. MV nuotraukų? :D |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 1:53 am | |
| High? wae?:DDD ~Hercules HI. naaah,i dn't have'em : ) |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 1:55 am | |
| Tai šian party'inom pas Sky, tai tudėl, KimLee :DD Gaila, kad tavęs nebuvo, though D: Herc, kad man rodos, geros kokybės dar net nėra. Palauk albumo išleidimo, tada turėtų būt c: |
| | | Hercules . Pranešimų skaičius : 899 Join date : 2010-12-10 Age : 29 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 2:01 am | |
| Tabe, o tai dar neišleido? Neturėjo ketvirtadienį išleist? Tas ir yra, kad negaliu palaukt, nors labai norėčiau, nes draugės draugas man tuos plakatus padarys su didele nuolaida, bet dbr reikia duot. :(((( |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 2:02 am | |
| jaaaa, tai ką ten jau "vartojot" ?:DDDDD jąąą, sad >_< |
| | | Lee!^^ . Pranešimų skaičius : 3563 Join date : 2011-03-12 Age : 27 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 2:53 am | |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 4:05 am | |
| Herc, ne. Išleidžia dieną po mano gimtadienio, aka spalio 12d. KimLee, visko. Energetinio- ir šiaip visokio šlamšto x"D Lee, haaaai~ |
| | | Yori^^ 凸(¬‿¬)凸 Pranešimų skaičius : 5948 Join date : 2010-09-07 Age : 112
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] Pir. 10 10, 2011 9:49 pm | |
| |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Flood'as [44] | |
| |
| | | |
Puslapis 9 iš 24 | Pereiti prie : 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24 | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|