Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortalasLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share | 

Flood'as [44]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Next
AutoriusPranešimas
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.
Pranešimų skaičius : 7752

Flood'as [44] - Page 8 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeAntr. 09 20, 2011 2:28 am

First topic message reminder :

Flood'as [44] - Page 8 Tumblr_lefzk3M6F91qd2ojpo1_500
Atgal į viršų Go down

AutoriusPranešimas
Yori^^
凸(¬‿¬)凸

Yori^^ 凸(¬‿¬)凸
Pranešimų skaičius : 5948

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 3:09 am

omg.. kaip jūs galit tokiais ilgais poste'ais varyt? :DDD
Atgal į viršų Go down
http://deiyori.tumblr.com/
PauPau
.PauPau.
Pranešimų skaičius : 988

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 3:12 am

Ir tau labas, Yori xD Ai, žinok užplaukė kažkaip... xDDD
Atgal į viršų Go down
huginug
.huginug.
Pranešimų skaičius : 948

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 3:13 am

Dar viena, iš kur jum šviečias, kad aš kažką galiu? ir mano požiūris ne pesimistiškas, jis realistiškas, šitiek laiko praleidus apmąstymuose aš nėkart nepriėjau išvados, kad kažką gebu, tai kaip sakei prieš tai, yra sėkmė, bet ne gabumas, tiksliuosiuose moksluose negabi, dailėj gebu tik kopijuoti, kas šiuolaikiniam pasauly nėra taip jau vertinga, taigi išvada yra ta, kad aš esu visiška vidutinybė, o mano minčių rišlumas ir aiškumas joms svarumo nesuteikia :D

Labas Yori, čia matyt iš neturėjimo ką veikt ir noro pasiginčyt :DD
Atgal į viršų Go down
Yori^^
凸(¬‿¬)凸

Yori^^ 凸(¬‿¬)凸
Pranešimų skaičius : 5948

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 3:19 am

LABAS :D
pamiršau tą žodį parašyt :D

AAAAAA..Aišku :D
Atgal į viršų Go down
http://deiyori.tumblr.com/
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 3:32 am

Hugin, durnas tu žmogau!! xD Manai aš labai moku ką nors piešt?? Aš gi irgi kopijuoju, tai čia mes lygios... xD Ir beje, tu ne vidutinybė vien jau dėl to, kad sėdi čia su savo tokiom ne pagal amžių protingom mintim. Ir iš kur jų pas tave tokių imasi?? o.O Ir iš vis, jei turėčiau daugiau laiko, tai už savęs nuvertinimą gautum tokį moralą!!! xDDD

Yori, tai kaip tau sekasi?^^ Seniai bematyta bent man... Nenori kartu pasiginčyt? xD
Atgal į viršų Go down
huginug
.huginug.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 3:43 am

ei ei EI, tu ne vien kopijuoji, gi mačiau ir kitų tavo darbų, kurie nekopijuoti, bet vistiek nerealūs. Nesąmonė, kodėl mano mintys ne pagal amžių protingos? I'm just an another rebel, manęs aplinkinis pasaulis nepripažįsta, savo kalbom ir nusistatymais aš iš tikro tik anksčiau laiko sau kapą kasu, žinai čia kaip toj istorijoj apie karaliaus juokdarius ir išminčius, tai va, ir bebebe, neturi tu laiko dabar moralams tai ir nebijau XDD

Aha Yori, nenori kartu pasiginčyt? XD
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:07 am

Man jūsų ginčas toks kvailas atrodo. Sorry, kad taip sakau, bet jūs abi aiškiai nuvertinat pačią save ir ginčijatės tam, kad netektų to pripažint. Helloooo~ Praeis kiek laiko, nežinau, gal metai, gal daugiau, o gal ir mažiau, atrasit kiekviena savo pašaukimą. Kur pakvies likimas, ten ir nueisit. Nereikia taip kritiškai į save žiūrėt. Tiesiog darykit tai, kas jums įprasta arba kas pakankamai glosto širdį ir bus ramu. Nežinau kuo aš būsiu ateity, bet aš apie tai per daug negalvoju ir šiuo metu daugiausiai užsiimu tuo, kas man patinka, o visu kitu tik minimaliai, kad bent būtų padaryta. So yeah. Ginčas nieko vertas, believe me.
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:13 am

Yori pabėgo xD

Nu, drugelis mano nekopijuotas. Ir dar akis... O tai daug xD O tavo mintys ne pagal amžių protingos, nes man taip atrodo xD O jei iš tikro, tai nemoku paaiškint, kodėl man taip atrodo o.O Tiesiog tu jas kažkaip kitaip reiški. Jos tokios gilios atrodo, lyg tu ne 17, o kokius 30-40 metų jau būtum nugyvenus ir daug daugiau žinotum ir suprastum xD Ir nebebebink čia! xDD Nes aš vis tiek kada nors kažkokiu būdu viską pasidarysiu ir rasiu to laiko :P

Tabe, negaliu patikėt, kad tu visa tai perskaitei... *lenda po lapais* Po tavo komentaro grįžau pažiūrėt ir žinai, dabar jaučiuos lieva... xDD Matyt iš šono viskas geriau matosi...
Atgal į viršų Go down
huginug
.huginug.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:15 am

:DDD bet vis tiek linksma pasiginčyt xD šiaip jo, matyt mes abi save nuvertinam, bet pas mane tai jau į kraują įaugę ir i just can't help it D: ir kad tai kas man glosto širdį man yra žalinga :DD nes mano pagrindinis užsiėmimas nolaifinimas >< nors šiaip tavo nusistatymas turėtų būt sektinas pavyzdys :)
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:20 am

Mano pagrindinis mėgstamiausias užsiėmimas irgi yra nolaifinimas, bet hey, tai nieko nekeičia. Nes atlieku visa tai, ką reikia padaryti ir tada ramia galva nolaifinu į sveikatą tol, kol visiškai atsipalaiduoja smegenys. Ir tada galiu eit pamiegot saldaus miegučio, o ryte į mokyklą keliauju pilnai pailsėjus ir žvali. Šiaip geriausia namų darbus ir visokį tokį šlamštą palikt ne vakarui, o kuo ankstesnei dienai ar rytui, nes tada smegenys geriausiai dirba ir nebūna taip sunku susikaupt. O dar pasaldinkit save mintimi 'kai padarysiu šitą, tai mėgausiuos anuo'. Kaip greit visi darbai susidirba :DD
Atgal į viršų Go down
huginug
.huginug.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:27 am

Tu čia rimtai? bet jūs geležinės valios žmogai, man visi darbai gaunas tik paskutinę minutę, kad ir kaip besistengčiau XD o grįžus iš mokyklos sudrimbu ir nesijudinu iki vakaro iš nuovargio, nors ko norėt kai abi devynetų belenkiek turit, o Tabės charakteris tai išvis keturi vienetai XDD turim vos ne diktatorių forume :D

Paskutinį kartą redagavo huginug, Sk. 10 09, 2011 4:32 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:31 am

Aš kaip tik visus darbus pasilieku vakarui ir tempiu į naktį, bet čia tikriausiai dėl to, kad aš gryna pelėda ir vakare būnu darbingiausia xD 'kai padarysiu šitą, tai mėgausiuos anuo' <-- O va šitas man nepadeda, nors tu ką... Nes į galvą vis lenda mintys 'nu truputį prisėsiu prie kompo, pasitikrinsiu viską, tada eisiu dirbt ir kai baigsiu toliau nolifeinsiu', bet tas truputį man dažniausiai pavirsta daug... xD Todėl pastaruoju metu beveik ir nenolifeinu, nes kitaip kai prisėsčiau, po to nebespėčiau nieko pasidaryt...>.>''

Tabė diktatorius??? xDDDD Va ką man jos charakteris primena... xD Tabe, tik neįsižeisk, jei ką. Tiesiog aš visada galvojau, kad tu esi kieta pana su kietu charakteriu, bet niekaip neradau tam tikslesnio apibūdinimo xD
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:33 am

Aš mintyse visada save maloninu, kad jeigu padarysiu kažką, tai kažkuo galėsiu sau atsilygint. Ir jeigu nepadarau, neleidžiu sau mėgautis kažkuo, ką žadėjau. Tada kitą dieną atgailaudama dar daugiau nuveikiu, nes sąžinė ima graužt. Kas čia per devynetai ir vienetai? O be to, aš pati savo charakterio nesuprantu, vieną dieną vienokia, kitą visai kitokia xD Įvairiapusė, kaip tik nori. O diktatorius va, *pirštu baksteli į stalkerę Justę* tik niekaip nesulaukia progos įsiterpt.

P.S. LOL, Pau, ačiū. Aš tiesiog savo įsitikinimus gan griežtus turiu.. x'D
Atgal į viršų Go down
huginug
.huginug.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:36 am

Jo, nors ten iš tikro jos vienetai gali pereit į aštuonetus, pareigą ir šeimą, tai tada charakteris suminkštėja XDD

Man jau dėl mokyklos absol niekas nebeveikia, kaimynė studentė tik pamokė kiek daug galima padaryti per pertraukas :D
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:39 am

Žinot, jūs abi diktatorės xD Tik Justės aš bijau, o tavęs nelabai... xDDD
Bet aš niekaip nesuprantu, iš kur pas tave tiek valios imasi? o.O
Vienetai ir devynetai tai skaičiai pagal tavo gimimo datą Pitagoro lentelėj. Pagal tuos skaičius galima spręst apie tavo charakterį. O Hugin labai mėgsta slapta paskaityt kitų žmonių lenteles, todėl viską žino... xD Stalkerė ta... xDDD
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:40 am

Su tais skaičiukais aš nieko neraukiu, tik mane pažįstantys žmonės nuolat PERFEKCIONISTE vadina. Imu suvokt už ką taip. Kai kurį laiką bandai stebėt ką veiki, pastebi, kad... negali be atitinkamos tvarkos :DD

Dėl valios nežinau. Pas mane ištvermė nesveiko didumo, pati stebiuosi kiek šitiek visko galiu ištvert. O nuo ištvermės ir stiprus balsas pareina + plaučiai-dumplės, kuo aš labai didžiuojuosi.
Be to, pakantumas skausmui pavydėtinas. Iki tokio lygio, kad net mėgaujuos skausmu.
Atgal į viršų Go down
huginug
.huginug.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:44 am

:DDD ačiū Pau, išdavei mano paslaptį XDDD o tai kokia Justės gimimo data?
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:47 am

Šiaip forume parašyta, bet 1991-01-05. Tokią ir pabudus naktį žinočiau :DD
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:48 am

Tabe, sometimes you are strange o.O'' Tas faktas, kad tu mėgaujies skausmu, bent man tai gana šiurpiai nuskambėjo... O ištvermė pas tave tikrai geležinė atrodo. Sako, kad kiekvieną kart, kai žmogus pergyvena ką nors sunkaus, jis tampa stipresnis. Bet ar tu tiek visko pergyvenai, ar tiesiog tavo charakteris toks įdomus ir išskirtinis? o.O

Dėl skaičiukų, tai aš ir pati maišaus su jais, bet jei ką, klausk Hugin, ji galės tau apie tave papasakot xD

Prašom prašom xDDD Gana tau čia slapstytis, paskui per daug žinosi xDDD Jau ir pas Justę lįst nori? xD
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:51 am

Aš nežinau kiek aš visko esu pergyvenus. Visko įvairiai... Mano draugų ratas gan dažnai keičiasi, tai patiriu ir skirtingų požiūrių, ir bendravimo stilių, ir šiaip visokio chlamo. Gal nuo to pareina, nežinau. Gyvenime esu daug praradus, bet manau, kad tuo pačiu dar daugiau gavau c: Bet čia jau kita kalba, nėra svarbu :DD
Šiaip apie tą skausmą kada nors plačiau parašysiu kokiam savo dienoraštyje, jeigu labai norėsit paskaityt. Ten... įdomiai taip.
Atgal į viršų Go down
huginug
.huginug.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:54 am

Jau įlindau XDD ji su Tabe labai panaši, tik mažiau energijos ir sveikatos turi, bet užtat penketas ir septynetas yra. O Tabe, jei parašysi tai su mielu noru paskaitysiu.
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:56 am

Wow, kaip miela :DDD Justė kiek atlaidžiau į gyvenimą žiūri, bet dažnai būna griežtesnė už mane, kai kalba pasisuka apie forumą. O gal tiesiog jos tas tylumas gąsdina. Nežinau c:
Atgal į viršų Go down
PauPau
.PauPau.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 4:57 am

Gal todėl jos taip gerai sutaria, kad panašios yra? Nors ką tas penketas ir septynetas reiškia tai jaučiu tik tu žinai... xD
Ir, Tabe, jei rašysi, tai paskaitysiu ir aš.
Atgal į viršų Go down
Tabeko
fuckthat.

Tabekofuckthat.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 5:01 am

Man apskritai patinka žmonės, kuriuos šiek tiek pagliaudyt reikia, kad perprastum tikrąją jų sielą, o Justė iš tokių ir ją galingai lupt reikia, tai mėgavaus tikrai ilgą laiką. Dabar pažįstu labai neblogai, nevilioja taip, kaip viliojo, bet tas narkotikas yra vis dar išlikęs ir ji visada man bus viena iš artimiausių draugių c:
Lol. Šiandien gal jau nerašysiu, nes greitu metu migt eisiu. O ryt į Sky gimtadienį ruošiuos eit, tai nebent ryte prisėdus viską išrašysiu, ką turiu pasakyt. Na, laukit~ Greitu metu turėtų būt.
Atgal į viršų Go down
huginug
.huginug.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitimeSk. 10 09, 2011 5:04 am

Matai, jų net gyvenimo kelio skaičius sutampa, Tabė matyt instinktyviai jaučia, todėl ir tokią geležinę valią turi, nes septyneto nebuvimas reiškia, kad jai daugiau dirbti reikės norint kažko pasiekti. Ir šiaip su tuo dalyku aštuonetukų reikalai įdomūs, nes jie arba iškyla arba sužluga, iš Tabės žodžių matau, kad ji ne žlugimo kely, tas yra svarbiausia.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as [44]   Flood'as [44] - Page 8 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Flood'as [44]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 824Pereiti prie : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Next