Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortalasLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share | 

emii + Taemin

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4
AutoriusPranešimas
emii
.emii.
Pranešimų skaičius : 4412

emii + Taemin - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimePen. 04 01, 2011 11:24 pm

First topic message reminder :

LAUKIU SAVO PRINCO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down

AutoriusPranešimas
Taemin
.Taemin.
Pranešimų skaičius : 335

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:10 am

Ar panašu, kad galėčiau meluoti į akis? *iš paskutiniųjų stengiasi nenusukti akių*
Atgal į viršų Go down
http://shinee.smtown.com
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:19 am

tu dabar būtent tą ir darai... *nuleidžia galvą, bet greitai ją pakelia ir vėl žiūri jam į akis* jeigu aš tave įskaudinau, atleisk... bet turi suprasti, jog širdžiai neįsakysi. dabar spręsti tau, ar mes liksime draugais, ar manęs nekęsi visą likusį gyvenimą.
Atgal į viršų Go down
Taemin
.Taemin.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:25 am

Juk aš tau sakau, nesmerkiu tavęs ir stengiuosi suprasti tavo pasirinkimą. O draugais galime likti, jeigu pati to nori. Nors tai ir daužo mano širdį į begalę dalelių... *galiausiai pasako tai ir nuleidžia akis, nebežinodamas ką pridurti*
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:29 am

nenoriu sudaužyti tavo širdies... noriu, kad visi būtų patenkinti, laimingi! jeigu tai įmanoma... *sudeda rankas prie krutinės* ką turėčiau padaryti, kad būtum laimingas? jeigu nenori, jog pasirinkčiau Key, taip ir bus... jeigu nori, kad likčiau su tavimi, taip ir bus... *nori dar kai ką pasakyti, bet patyli*
Atgal į viršų Go down
Taemin
.Taemin.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:33 am

*sukaupia paskutinę drąsą ir ryžtingai pažiūri jai į akis* Noriu, kad klausytum savo širdies.
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:36 am

juk žinai, kad mano širdis renkasi Key... *prieina šiek tiek arčiau jo* Taemin... *nebežino ką pasakyti*
Atgal į viršų Go down
Taemin
.Taemin.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:39 am

*prideda pirštą prie jos lūpų ir nusišypso savo įprasta šypsena* Tuomet skubėk pas jį ir negaišk laiko su manimi...
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:40 am

Jis dabar užsiėmęs... O ir šiaip norėčiau su tavimi pabūti. *atsisėda atgal į savo vietą* aišku, jeigu tu dar nori su manimi pabūti..
Atgal į viršų Go down
Taemin
.Taemin.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:44 am

Žinoma. Jeigu tik praleistas laikas su manimi tau nėra jo švaistymas veltui. *jau kiek linksmiau nusišypso ir taip pat įsitaiso savo kėdėje*
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:46 am

ar galime šį vakarą praleisti kartu ir pamiršti viską kas čia įvyko? lyg to nebūtų buvę... *šypteli*
Atgal į viršų Go down
Taemin
.Taemin.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:51 am

*sarkastiškai nusijuokia* Nejuokauk taip. Tokių dalykų taip lengvai nepamirši... *stengiasi šypsotis*
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:55 am

ahh, taip... nors man tai atrodo niekis. *tyliau pasako* gal eime kur nors? *bando išlaikyti "gerą" nuotaiką*
Atgal į viršų Go down
Taemin
.Taemin.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 3:57 am

*nesusivaldo ir pakyla nuo kėdės, kumščiu trenkdamas į stalą ir apversdamas visus ant jo buvusius indus, nedrįsta pažvelgti į merginą* "Niekis"...?
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 4:05 am

*atsistoja ir pasitraukia šiek tiek toliau* Taemin... Nesinervink... *drebančiomis rankomis nori jį paliesti ir "paglostyti", nuraminti*
Atgal į viršų Go down
Taemin
.Taemin.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 4:07 am

*trenkia jai per rankas ir supykusiom akim žiūri į merginą* Maniau, kad galėsiu su tuo susitaikyti, bet... Jeigu tau tai niekis... Tai ir aš tau niekis. O tokiu tikrai niekada nenorėjau būti. Norėjau būti daugiau nei paprasčiausias "niekis". Neliesk manęs. Tu bjauri.
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 4:11 am

*atsitraukia nuo jo per metrą, vis dar negali patikėti ką jis pasakė* aš bjauri... gerai... *atsisėda į kažkokią kėdę ir susiima už veido, bet neverkia*
Atgal į viršų Go down
Taemin
.Taemin.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 4:14 am

Taip, tu bjauri. Negaliu patikėti, kad taip kalbi prie manęs, puikiai žinodama mano vis dar liepsnojančius jausmus. Ir aš pats nepajėgiau jų užgesinti, bet tu... ką tik.. tai padarei už mane... *jo kalba ima trūkčioti*
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 4:19 am

nenorėjau tavęs įskaudinti! negaliu pajausti tavo skausmo, nes nebemyliu tavęs. ką jau padarysi... nelemta mums būti kartu... kad ir kaip aš to norėčiau. esi nuostabus, su tavimi jaučiuosi nuostabiai, bet... su Key dar nuostabiau. suprask mane... jeigu tu tikrai mane mylėjai ar mylėjai, leiskis man būti laimingai. su tavimi laimės lygio nepasieksiu, o su Key mano gyvenimas bus nuostabus. tikiuosi... atleisk, atleisk už viską! nenorėjau, kad mano meilė tau išnyktų. aš tiesiog... *supranta kokias pievas čia suburbėjo, todėl tiesiog toliau tyli*
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 4:23 am

Dėl Taemin'o atstovės prašymo nutraukti rpg, turiu paskelbti visam tam galą. Mergina tiesiog nebegalėjo tverti, kaip yra žeminamas jos pasirinktas SHINee narys, o ir jai pačiai buvo sunku atrašyti į šitą rpg. Siūlau rinktis kitą partnerį ir kitą kartą atsargiau bendrauti su savo princu ant baltojo žirgo.
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitimeKv. 04 07, 2011 4:41 am

o man taip patiko :DDD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: emii + Taemin   emii + Taemin - Page 4 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

emii + Taemin

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 

Similar topics

-
» emii+minho
» emii + Key
» emii + Key
» emii's
» emii+jjong
Puslapis 44Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4