Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
Temos pavadinimas: SM Town Prancūzijoje (update: antras koncertas!) Pen. 04 01, 2011 7:10 pm
First topic message reminder :
SHINeeFlower rašo:
Radau vieną tinklapį, o paskui ir sužinojau, kad SM town surengs koncertą Paryžiuje. Aišku, su SM town bus ir mūsų numylėtiniai SHINee. Štai šitas tinklapis:
Kiek man vienas žmogus sakė, kad visi šitie fanai darė peticiją ar ką ten facebook'e ir voila...
Google vertimas:
Citata :
K-pop koncertas Paryžiuje 2011 metais? Jūs tikite, kad?
Žinoma, kitaip jums nebūtų buvę daugiau nei 8 000 užsiregistruoti Facebook "puslapis paremti šią ^ _ ^
Ačiū jums visiems, nes šis projektas taip pat yra Jūsų!
Su neįkainojama parama vyriausybės per Korėjos kultūros centras ir Korėjos turizmo organizacija, mūsų svajonė netrukus taps realybe ... knyga data, penktadienis 10 Bir 2011. Zenit de Paris.
Čia bus didelė grupė K-Pop atsitinka koncertą, tiesa ... Jis saugo neatsilikti nuo kurso
Korėjos Ryšio Komandos
O.. M.. .. G ...
K-pop koncertas Paryžiuje 2011 metais? Ar manote, kad tai?
Žinoma, kitaip tu ne 8000 prenumeruoti Facebook puslapio šio projekto rėmimas ^ _ ^
Ačiū visiems Kadangi šis projektas est aussi Jūsų!
Ačiū neįkainojamą paramą Korėjos Vyriausybė Per Korėjos kultūros centras ir Korėjos nacionalinė turizmo biuras, mūsų svajonė netrukus taps tiesa ... Prisiminti data, penktadienis, birželis 10, 2011. Paryžiaus Zenith.
There Will Be Big K-pop grupė Kas atlieka už koncertą, realus ... Let's palaikyti ryšį su kurso
Korėjos Ryšio Komandos
Verčiam ir aiškinamės.
Paskutinį kartą redagavo Juste, Kv. 11 17, 2011 6:47 pm. Redaguota 3 kartus(ų)
Autorius
Pranešimas
Sve?ias Svečias
Temos pavadinimas: Re: SM Town Prancūzijoje (update: antras koncertas!) Tr. 06 15, 2011 1:42 am
Kadangi visko iš naujo nepasakosiu, o manęs to paprašė, tai tiesiog pacituosiu iš kpop forumo savo žinutę:
Spoiler:
Citata :
Tai buvo 100000x geriau negu tikėjaus!! galiu pasipasakot, jei kam įdomu skaityt bus :D Papasakosiu dar pirmą įvykį, dar prieš koncertą.. Atvykau į Paryžių trečiadienį, birželio 8d. Vakare vaikščiojom prie Eifelio bokšto ir vėliau nusprendėm važiuot namo, bet ... nebedirbo metro. nu ką, einam pėsčiom.. nuklydom biški, praėjom tiltą, nežinau kaip jis vadinas, toks populiarus, daugely filmų būna jis. Žiūriu, ten kitam tilto gale grupelė žmonių. Pirma pasirodė man, kad kažkuris iš jų - Henry. omg. sustingau. sugraibiau sesės ranką ir kažką pradėjau lement. puskė ant bajerio sako: žėk, tavo azijiečiai. o aš tuo metu jau verkiau ir nejaučiau nei rankų, nei kojų, nieko... TEN BUVO SHINEE (Henry iš tolo berods su Key sumaišiau, lol). fotosesija ten jiem buvo, tuščia, 1 val nakties, žmonių nėra, tik Shinee, staff ir aš su puske, sese ir jos bf. pradėjau eit link jų visa apsižliumbus, raudona.. Minho arčiausiai manęs buvo, tai atsistojau prie jo ir žiūriu, ir nieko pasakyt negaliu, tik verkiu, o jis į mane ir žiūri žvilgsnį įsmeigęs. pirma maždaug buvo tokia jo reakcija: wtf??? o po kelių sekundžių maždaug jo žvilgsnis buvo: whats wrong girl, why are you crying...?? kai sesė pamatė kad aš nieko negaliu jam pasakyt, pribėgo, sako jam: Do you speak english? jis toks pasimetęs nieko nesako. Tada sesė iškart: She is a big fan of yours (ir rodo į mane). jis pasižiūrėjo arčiau į mane, ir nusilenkdamas sakė "Thank you". omg dar labiau pradėjau verkt. Tada atėjo kažkokia panelė iš staff, tokia maloni labai atrodė ir paprašė pasitraukt. nu mes tik biški pasitraukėm. ji vėl atėjo ir liepė eit UŽ staff. stovėjau šalia visų tų žmonių ir žėjau shinee's photoshoot. tada mano sesė ir visi kas buvo su manim paprašė kad galėčiau nusifotkint, kad aš atvažiavau dėl to koncerto ir panašiai.. Ta moteriškė sako tuoj pakalbėsiu manageriu. Ir spėkit. aišku, kad manageris yra lopas ir neleido nusifotkint, tipo čia secret ir bla bla. but oh well. paverkiau, jie išėjo tada, tada dar labiau verkiau, visą kelią namo eidama verkiau (ir vis dar nejaučiau nei kojų nei rankų), grįžau namo ir vėl verkiau iš laimės, ir dar ryte atsikėlus rankos baisiai drebėjo (dabar irgi dreba kol rašau :D lol) o koncertas irgi awesome. turėjau stovimos vietos bilietą, ir buvo extra stage dar, galvojau kad nebus šiaip, tai va, buvau šalia extra stage kokioj 3-4 eilėj. per paskutines dainas kažkas iš priekio išėjo tai iš vis prie pat stovėjau tvorelės. vos tik kas pribėgdavo prie manęs arčiau, ranką tiesdavau kiek galėdavau, ir va, laimė nusišypsojo vieną kart... KYUHYUN lietė mano ranką ir pagriebiau už piršto dar jam, bet greit ištraukė :DD tada kaip spiegiau, tai omg. ir rimtai, tas fangirl dalykas - spiegimas, toks savaiminis visiškai :D šiaip aš niekad nespiegiu, niekad, ir galvojau per koncertą nespiegsiu, but oh well, vos tik f(x) išėjo į sceną (pačios pirmos jos buvo) jaaau gerklę buvau paleidus :D ai ir verkiau vėl (taip, aš verksnė) per pačią pirmą dainą (La cha ta), ir dar vėliau kai Siwon pamačiau (aš siwon biased) :D nu gerai, ir dar keletą kartų išsprūsdavo ašaros :D nusipirkau some stuff there... o taip, kainos tai belenkokios, neveltui sm town. pvz, super junior marškinėliai 60 eurų kainavo. tai wtf?? o DVD ar CD, nežinau net kas ten buvo, 120 eurų... so yeaaah.. užteko man trijų vėduoklių, plakato SJ ir dar tašės sm town. vėliau nufotkinsiu ir įkelsiu fotkes į kpop merchandise temą. :D vėliau dar ir į youtube savo fancam įkelsiu, tai čia parodysiu jum :D o jei kas fotkes norės pamatyt, tai kvieskit į fb https://www.facebook.com/patricijabach ir parašykit, kad jūs iš šito forumo, nes aš šiaip nieko nepriimu į draugus beveik.
Minho (ir visos kitos) fanės, prašau, nežudykit. Ačiū. Fancam po biški keliu į youtube, bet baaaisiai lėtai kelia. Bet ką jau įkėlė tai galit pažiūrėt: https://www.youtube.com/user/metalyP?feature=mhee
Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
Temos pavadinimas: Re: SM Town Prancūzijoje (update: antras koncertas!) Tr. 06 15, 2011 1:46 am
jei kam įdomu pasiprašiau šitos mergaitės pasakojimo :DD nežinau ar yra dar buvusių sm town, bet išsiaiškinsiu :DD ačiū metaly kad pasidalinai :DD tavo sėkmė ašaras spaudžia.
Hiragana . Pranešimų skaičius : 3599 Join date : 2010-11-14 Age : 32 Miestas : Kaunas
Temos pavadinimas: Re: SM Town Prancūzijoje (update: antras koncertas!) Tr. 06 15, 2011 1:51 am
Truksta zodziu..
Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
Temos pavadinimas: Re: SM Town Prancūzijoje (update: antras koncertas!) Tr. 06 15, 2011 2:17 am
Džiūgu, kad tau tokia sėkmė nusišypsojo ;)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Haru Be special. Pranešimų skaičius : 6880 Join date : 2010-09-29 Age : 26 Miestas : Vilnius
Temos pavadinimas: Re: SM Town Prancūzijoje (update: antras koncertas!) Tr. 06 15, 2011 2:31 am
Kaip jai pasisekė, so jealous...
Sve?ias Svečias
Temos pavadinimas: Re: SM Town Prancūzijoje (update: antras koncertas!) Tr. 06 15, 2011 5:44 pm
Dėkui ^^ Įkelsiu tai, kas labiausiai domintų jus iš savo fancamų:
mano fotikas kadangi nėra labai geras tai ir video matot kokios kokybės :D bet vis dėl to, bent jau savo fancamų turiu :D o jei ir kitų grupių norit pažiūrėt keletą, tai prašom čia > https://www.youtube.com/user/metalyP
emii . Pranešimų skaičius : 4412 Join date : 2011-02-27 Age : 26 Miestas : Vilnius
Temos pavadinimas: Re: SM Town Prancūzijoje (update: antras koncertas!) Tr. 06 15, 2011 5:58 pm
woah... so lucky.. kad tu žinotum kaip aš tau pavydžiu
Dovilė . Pranešimų skaičius : 3297 Join date : 2011-03-10 Age : 31 Miestas : Raseiniai
Temos pavadinimas: Re: SM Town Prancūzijoje (update: antras koncertas!) Pen. 06 17, 2011 5:33 pm
Omg ... As taip pat pavydziu ...
Yori^^ 凸(¬‿¬)凸 Pranešimų skaičius : 5948 Join date : 2010-09-07 Age : 112
Temos pavadinimas: Re: SM Town Prancūzijoje (update: antras koncertas!) Pen. 06 17, 2011 7:45 pm
O DIEVE O___O žiauriai pavydžiu x__x
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: SM Town Prancūzijoje (update: antras koncertas!)