SHINee Key pamini, jog jie jau ruošia naują albumą
Autorius
Pranešimas
Sve?ias Svečias
Temos pavadinimas: SHINee Key pamini, jog jie jau ruošia naują albumą Kv. 03 31, 2011 9:40 pm
SHINee narys Key neseniai pasirodė kovo 29-tosios "Love Chaser" įraše, kuriame jis pranešė tikrai karštas naujienas - SHINee jau greitai imsis naujo albumo!
Jis sukūrė trumpą video savo močiutei, jame kalbėdamas Daegu dialektu. Mylintis anūkas pasakė, “Močiute, SHINee ruošia naują albumą, tad tu vėl turėsi jį pakritikuoti. Aš tave myliu!”
Ar džiaugiatės, kad SHINee žada naują korėjietišką albumą? Pažiūrėkite klipą žemiau~
Source: allkpop Už info dėkojam: Hiragana Vertimas: Tabeko
Yori^^ 凸(¬‿¬)凸 Pranešimų skaičius : 5948 Join date : 2010-09-07 Age : 112
Temos pavadinimas: Re: SHINee Key pamini, jog jie jau ruošia naują albumą Kv. 03 31, 2011 10:00 pm
kaip tik neseniai pažiūrėjau per allkpop'ą :D geriausia tai Key močiutė
Haru Be special. Pranešimų skaičius : 6880 Join date : 2010-09-29 Age : 26 Miestas : Vilnius
Temos pavadinimas: Re: SHINee Key pamini, jog jie jau ruošia naują albumą Kv. 03 31, 2011 11:20 pm
kai pirmą kart išgirdau šią žinią stogas pavažiavo~ jau taip pradžiugino kad visą vakarą durniavau xDD tai va, laukiu.. greičiau tas albumas ar bent jau jo išleidimo data ar tracklist'as būtų paskelbti :DDD
Sve?ias Svečias
Temos pavadinimas: Re: SHINee Key pamini, jog jie jau ruošia naują albumą Pen. 04 01, 2011 12:36 am
Aš šitą naujieną sužinojau tiesiai prieš bandomąjį egzaminą. Maniau, kad nieko nebeparašysiu xDDD Bet parašiau 8DD Dėkoju SHINee~
Hiragana . Pranešimų skaičius : 3599 Join date : 2010-11-14 Age : 32 Miestas : Kaunas
Temos pavadinimas: Re: SHINee Key pamini, jog jie jau ruošia naują albumą Pen. 04 01, 2011 12:55 am
laukiu,nesulaukiu.~
Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
Temos pavadinimas: Re: SHINee Key pamini, jog jie jau ruošia naują albumą Pen. 04 01, 2011 1:33 am
omg, nejuokaukit o šventasis chulbal! užvedė mane :DD kada??? kada pirmoji daina??????
Sve?ias Svečias
Temos pavadinimas: Re: SHINee Key pamini, jog jie jau ruošia naują albumą Pen. 04 01, 2011 1:36 am
Pala, mes čia jau kelias dienas spazz'inam, o tu net nežinojai..?xDDD
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: SHINee Key pamini, jog jie jau ruošia naują albumą
SHINee Key pamini, jog jie jau ruošia naują albumą