| Lee Soo Man ir SM artistai sudalyvauja Hallyu paskaitoje Stanfordo universitete | |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Lee Soo Man ir SM artistai sudalyvauja Hallyu paskaitoje Stanfordo universitete Antr. 03 29, 2011 5:26 am | |
| Kovo 27 dieną SM Entertainment vadovas Lee Soo Man surengė paskaitą ypatingiems 32 studentams, lankantiems Standford University verslo mokyklą. Į "Korea Global Study Trip 2001" programą įėjo Lee Soo Man paskaita apie KT (kultūros technologijas), kurioje šis plačiai išdėstė apie sėkmingą SM globalizaciją ir verslo vadybos strategijas, kurios leido jiems tapti lyderiais šiandieninėje Hallyu Wave. Jis ypač susikoncentravo ties sėkmės tema, pabrėždamas aistros ir troškimų siekio svarbą. Sakoma, jog savo šmaikščiu jumoru ir naudingais patarimais Lee Soo Man prikaustė kiekvieno studento patalpoje dėmesį nuo paskaitos pradžios iki galo. Tos pačios kompanijos grupės Kangta, Jang Li Yin, SNSD, SHINee, ir f(x) taip pat dalyvavo paskaitoje. Po paskaitos, Džosefas (28), pakomentavo, "Tai buvo labai šauni paskaita, kuri privertė mane žavėtis Lee Soo Man gebėjimais, valdant SM kompaniją. Standforde daug mokinių domisi pramogų verslu, todėl paskaita buvo puikus šansas daugiau sužinoti apie tai."Lee Soo Man turi daug patirties, tris metus iš eilės vesdamas paskaitas Harvardo universitete, MIT ir Kornelo Universitete. Prodiuseris vis dar gauna prašymus iš visokių prestižinių koledžų ir netgi buvo pakviestas sudalyvauti "2010 Harvard Asia Business Conference" kaip Azijos pramogų verslo atstovas. Credit allkpop / Source: Star News via Nate Už info dėkojam: Hiragana Vertimas: Tabeko |
|
| |
Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
| Temos pavadinimas: Re: Lee Soo Man ir SM artistai sudalyvauja Hallyu paskaitoje Stanfordo universitete Antr. 03 29, 2011 2:46 pm | |
| bl, sorry kad aš šitaip bet ar matot kaip Amber super atrodo :DDD užskaitau blond!
o kad key šviesinasi visai negerai :DD nei šis nei tas atrodo D:D vis tiek susidariau tokį įspūdį kad jie ten tik pasėdėt atėjo :DD |
|
| |
Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lee Soo Man ir SM artistai sudalyvauja Hallyu paskaitoje Stanfordo universitete Antr. 03 29, 2011 4:06 pm | |
| O man patinka, kad Key šviesinasi Nu bet šiaip, neįkirtau, kur Super Junior ;oo Nu bet nesvarbu, aš irgi noriu tokios pakaitos |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Lee Soo Man ir SM artistai sudalyvauja Hallyu paskaitoje Stanfordo universitete Antr. 03 29, 2011 7:32 pm | |
| SuJu, man rodos, išvis dabar ne Korėjoj... Kažkur tarp naujienų ne taip ir seniai mačiau, kad į kitą šalį išvykę. Nors nežinau, ar čia naujiena ar gandas ;3 Šiaip, keliu kepurę Lee Soo Man'ui xD |
|
| |
Haru Be special. Pranešimų skaičius : 6880 Join date : 2010-09-29 Age : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lee Soo Man ir SM artistai sudalyvauja Hallyu paskaitoje Stanfordo universitete Antr. 03 29, 2011 11:31 pm | |
| respect'inu aš Lee Soo Man :DD tokią kompaniją suvaldyt ne juokas ir dar kitais darbais užsiiminėt :DD man Key pašviesintais plaukais nice atrodo~ |
|
| |
Hercules . Pranešimų skaičius : 899 Join date : 2010-12-10 Age : 29 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Lee Soo Man ir SM artistai sudalyvauja Hallyu paskaitoje Stanfordo universitete Tr. 03 30, 2011 3:43 am | |
| Gerai tiems studentams, aš irgi noriu, kad man Lee Soo Man paskaitą pravestų. Nors tikriausiai visą laiką į K-pop`erius dairyčiaus. ;D
Sky - pusė SuJu Kinijoje pristatinėja naują Super Junior M albumą, jei negrįžo dar... O kur kiti pasidėję taip ir išliks paslaptimi :D.
|
|
| |
Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lee Soo Man ir SM artistai sudalyvauja Hallyu paskaitoje Stanfordo universitete Tr. 03 30, 2011 3:51 am | |
| IHM, Leeteuk žurnalams pozuoja, kiti nežinau irgi, sėdi SM Buildinge, ilsisi ; DDDDDD Arba tarp stdentų, kaip klausytojai ; DDDDDDD |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Lee Soo Man ir SM artistai sudalyvauja Hallyu paskaitoje Stanfordo universitete Tr. 03 30, 2011 4:26 am | |
| Arba su Šiainais ten biesą veikia xDD |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Lee Soo Man ir SM artistai sudalyvauja Hallyu paskaitoje Stanfordo universitete | |
| |
|
| |
| Lee Soo Man ir SM artistai sudalyvauja Hallyu paskaitoje Stanfordo universitete | |
|