Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortalasLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share | 

Flood'as[6]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24  Next
AutoriusPranešimas
Juste
$Jonghyun's Baby$

Juste$Jonghyun's Baby$
Pranešimų skaičius : 7812

Flood'as[6] - Page 22 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeKv. 03 24, 2011 2:48 am

First topic message reminder :

Show must go on merong
Atgal į viršų Go down
http://justblinging.tumblr.com/

AutoriusPranešimas
Sky~
He's so deep in my heart ~

Sky~He's so deep in my heart ~
Pranešimų skaičius : 8164

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:45 am

Aš išvis nebežaisiu, ten tokie liko.. Neįmanoma minuso dėt... pfuuu
Atgal į viršų Go down
http://skvfull.tumblr.com
Yeju.Seiya
.Yeju.Seiya.
Pranešimų skaičius : 2439

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:45 am

parašei, kas sesė nuėjo po pusės 3, tai kaip galėjo būt 2? atidumo, Sky, atidumo lol
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:46 am

Tu paskaityk, ten apie butelį kalbėjau xDDDD Po pusės trečio, nu krč ; DDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.
Pranešimų skaičius : 4412

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:47 am

Sky~ rašo:
Aš išvis nebežaisiu, ten tokie liko.. Neįmanoma minuso dėt... pfuuu

minusuok Taemin'ą .-.
Atgal į viršų Go down
Juste
$Jonghyun's Baby$

Juste$Jonghyun's Baby$

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:47 am

sky:tai kai sekasi :DD
baikit pykčius, aš turiu savo sąrašą mėgiamumo ir juo toliau tikėsiu :DD kas kad jūs key mylit, visas frm žaidžia ir negali jokių pykčių būt.
Atgal į viršų Go down
FAINee~Dovi~
.FAINee~Dovi~.
Pranešimų skaičius : 1309

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:48 am

Emii, nuo šiandien prasideda KARAS killit! lol
Atgal į viršų Go down
Yeju.Seiya
.Yeju.Seiya.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:49 am

tai rašyk aiškiau tokiom durnom : DD p.s. nesikirskit visos čia, vis vien kažkada liks tik vienas, tokia ir žaidimo esmė lol
Atgal į viršų Go down
Juste
$Jonghyun's Baby$

Juste$Jonghyun's Baby$

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:49 am

kad jūs seniai jį buvot paskelbusios bet kad nesigavo jums to tae numinusuot :DD
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:50 am

Nenoriu pyktis, ir šaip visus myliu, tai nebežaisiu ; DDDDD
Juste, nuu joo, sekasi ; DDDDDD Kad dažniau tokia sėkmė aplankytu lol
Yeju, Nu sorry, maniau suprasi ; DDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
FAINee~Dovi~
.FAINee~Dovi~.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:51 am

Ai, patyliu.... pfuuu
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:51 am

nu bet... bet... vis tiek!!! matot, kokie mes visi karingi žmonės xD
kas tau čia duurnos? DDD: bet jeigu apie mane, tai pritariu obvious
o galėjo likti Key .-.
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:52 am

Nu krč, gana ginčytis, mes čia išvis apie savo nuotykius kalbam ; DDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
FAINee~Dovi~
.FAINee~Dovi~.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:53 am

Aišku galėjo cryriver
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:55 am

Juste rašo:
kad jūs seniai jį buvot paskelbusios bet kad nesigavo jums to tae numinusuot :DD

tai mūsų mažiau... o jūsų daugiau! o dar tas tik vieną kartą nervina, galėtu padaryti kiek nori kartų. ir jau kas kaip suspėtu, taip.. :<
Atgal į viršų Go down
Juste
$Jonghyun's Baby$

Juste$Jonghyun's Baby$

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:55 am

chebra, ne oskarą laimėtojui duosim :DD blemba, nemaniau kad pradėjus lyginti shainus prasidės neramumai :DD

emii:jo krc, begalinis flood tada :DD kieno čia daugiau? aš tik mačiau kaip tarėsi panos balsuot už key, o už tae tabe ir haru lygtai sakė bus, užstos :DD
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:58 am

KRČ, GANA.... Jie visi geriausi, nesvarbu kas liks, o ką PAŠALINO.... Gana jum ironizuot, ne pasaulio pabaiga, yomayo, gal dar susimuškim, pašalinkim anketas... Juokinga net XDDDDDD
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 6:59 am

linksma xDD
aš žinau, jos ten visos susitarė už Taemin'ą... aš žinau. visos susitarė, kad minus Key, plius Taemin ir... T______T nu negaliu D:
Atgal į viršų Go down
Yeju.Seiya
.Yeju.Seiya.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 7:00 am

bet jei bet kiek kartų - nesąžininga, gali 2 susitart ir vienas po kito balsuodami per mintutę visus iššalint lol
Atgal į viršų Go down
Juste
$Jonghyun's Baby$

Juste$Jonghyun's Baby$

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 7:01 am

nesąmonė :DD nežinau kas tam skype pradėjo, bet ir blogai padarė, o dabar dėl žaidimo pykstamės, viskas ore, eikit miegot :D
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 7:01 am

Nu emii, žinau, žiauru, nuuuu bet yoooomayooo XDDDDDD
Gi nenužudė jo, o tik pašalino, vsio that's all, baigiam ; DDDDDDD
Yeju, būtent ; DDD
Juste, pff, ne, aš tik pabudau XDDDDDD
Atgal į viršų Go down
emii
.emii.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 7:04 am

nu, ok... baigiam pyktis dėl tokio nieko, bet... žinokit mane kaip piktai nusiteikusia prieš tuos kurie minusuoja Key!!! D:<
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 7:06 am

Echh, emii, gerai ; D
tai, kas dar kokių įdomių nuotykių turi? ; DDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Juste
$Jonghyun's Baby$

Juste$Jonghyun's Baby$

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 7:07 am

galiu ilgą iš praeitos vasaros mestelt, jei neturi ką veikt :DD
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 7:08 am

GAli, paskaitysiu ; DDDDDD
Atgal į viršų Go down
Juste
$Jonghyun's Baby$

Juste$Jonghyun's Baby$

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitimeŠt. 03 26, 2011 7:11 am

Citata :
2010.07.24

Trumpinsiu kiek galėsiu.

"Nevykėlių naktis"

Užvakar:
" prie dusios oninės ryt, davai?"
"Davai"
Vakar:
"Mes atvažiuojam. sesuo irgi, tad bėk į degalinę, paimk mūsų skanėsto, giliai įsidėk kad nesimatytų ir lauk, tave iš ten paimsim."
Bėgu. Stoviu prie kasos. Jau noriu prašyt to, kai pamatau už lango mašiną, ir jos tą seserį spoksančią kažkur. Pasimetu. Nežinau ar ji mane mato ar ne. Bijau rizikuot tad neimu. Tuo draugę sunervinu. Atvažiuojam. Totalus kaimas. Stovim lauke, galvojam prie dusios maut (keli km). Laukiam namo šeimininkės(draugės krikštamotė) ir jos sūnaus, kurį mačiau paskutinį kart net prieš metus ir žiauriai pasiilgau. Žiūriu ir netikiu savo akim. Ateina kažkoks pusnuogis bernas, ilgais plaukais, aukštas, išstypęs, bet raumenukai šiokie tokie, ant galvos maikė ir grėblys rankoj.
b* grožis.
"Čia tu???"
O jis žvengia besiprausdamas su laistymo šlanga.
"Čia tikrai tu?"
Prieš metus jis buvo už mane žemesnis, liesutis, rengėsi juodai, plaukai trumpi ir juodai dažyti. Buvo totalus vaikas.
O vakar pamačiau bene vyrą.
Žiūriu aš jį kaip ožka ir galvoju kad mane kas mausto. Tik vėliau vargais negalais atpažįstu tuos kelis bruožus, kurie buvau įsiminus. Kaip gi galima šitaip augti???
Važiuojam prie ežeriuko. Lydausi. Visi kiti irgi. Vandeny atsiduriam keturiese ( aš, draugė, jos sesuo ir jis) šalta, bet malonu. Pradeda lynoti. Px. Įsismarkėja. Griausti. Px. Galiausiai išsigandę garsėjančios audros išlipam ir palaukiam šiek tiek. Audra nustoja netikėtai.
"einam link metelių?"
"ko?"....aiii" :D
(butelio, kvaiša. ir rūkyt.)
"kiek km?"
"nuo dusios 2km"
"pffff...einam, laiko per akis"
trise žygiuojam plentu, sesuo pasuka namo.
tauzijam totalias nesąmones kai vėl užeina lietus. Gan smarkus. Lendam po mano rankšluosčiu :D ir einam XD. nustoja. išlendam. užeina vėl ir vėl slepiamės ir einam kaip duchai per žmones :D o ką daryt. Einam gan ilgai ir pradedu abejoti tais 2km. Kryžkelė. Ženklas "meteliai 2km"
"TAI TIK NUO ČIA 2 KM!!??"
"taigi sakiau kad nuo dusios, mes tik jos galą priėjom"
Ženklą "į šventę" pasukam priešinga kryptim. Kažkokiam kaime šiąnakt turėjo būti linksma. :D
Laimingi einam keliuku, galų galiausiai pasiekiam parduotuvę. Paimam ką reikia ir atsidusę apsisukam... Vėl mažiausiai valandos kelias namo. Nueinam tuos du kilus link kryžkelės ir...prasideda siaubų siaubas, gyvenime nesu to patyrusi :D
Įsigriaudėja, vėl ima pilti, bet lindim po rankšluosčiu. Ir staiga liūtis. Taip, ta liūtis, kurią man rodos vakar matėt visos! :D trumpinam kelią miško taku bet mes jau pasmerkti, prieš akis dar bent 3km. Rankšluostis jau gręžiasi vandeniu ir ant staigio permirkstam.
Be proto griaudėja, netoliese kelis kartu trenkia ir aš jau šiku iš baimės :D varlės, VARMAI, šlapia, bet ne ant tiek graudu kiek linksma. Neliko nei vieno sauso siūlo. Klimpstam balose, basutes totaliai sugadinau ir VISĄ KELIĄ APLINK GALVĄ SUKOSI SPIEČIUS TŲ VARMŲ. Mus gyvus ėdė. Košmaras. GALIAUSIAI atsiduriam namo ir žinoma nustoja lyti, su šlanga plaunamės purvą. Gręžiamės ką tik galim. Įeinam. Dažų ant veido nelikę nei ženklo, nuplovė švariai kaip kūdikius
"Aš turėjau drabužių tašėj".
Atsidarau. Šlapia. Telefonas šlapias. Pinigai piniginėje šlapi!.
"aaaa..." kas rūbų paskolint?eeee... apatinių irgi?"
nėr tų rūbų ir spėkit ką. Su priešistoriniu lygintuvu bernas įnirtingai lygina mano marškinėlius :D argi ne nuostabu? Deja, apatinius tenka džiovintis ant savęs pačios, apsirengiu apyšlapius tuos rūbus ir matom kad liko 10min lig šventės.Tada man pareiškia kad niekas neparveš manęs namo ir teks nakvot. Ką gi.
"einam?"
"tu durnas??"
visi išėjo, likom tik aš ir draugė didžiuliam name. Maukiam iš butelio, knekcinam katiną ir bandom suveikt muziką. Nešiojamo pc slaptiko nežinom, pabandėm surinkt stalinį tai vos nepadegėm visko, nes laidai kibirkščiavo. Centras neėmė diskų, stočių toks užkampis nepagauna. Garbė dievui atradom kažkokią magę.
Ir tada sugalvojom kad reikia nueiti bent ant diskotekos, surado man bile kokias tapkes, pasidažėm ir tada jinai man pareiškė, kad nežino kur raktai...o trobos neužrakintos lyg ir negalim palikt. Tad sėdim,valgyt be proto norim, šaldytuvas tuščias,einam į tvartą pasišviesdamos telefonu bent kiaušinių. Deja. (ryte pasirodė jų buvo :D) jau miegam bene kai įsiveržia grįžę tūsovčikai ir einam miegot. Karšta, mirštu, pramiegam kokias 6 val, atsikeliu, skambinu mamai, susitariam kad paims(kitu atveju būčiau ėjus 5km...). tuo tarpu šeimininkė kažką sukurpia iš tų kiaušinių ir svogūno laiškų. Ant pachmielo užsigeriam porą stikliukų, atsibučiuoju ir laiminga važiuoju namo. Stoty kurį laiką džiovinu ant šlaunies 10 lt ir palydžiu draugę į autobusą ,o pati basomis davai per laukus namo.

kiekvieną tokią naktį kažkaip pavadinam :D buvo pikta, iškrypėlių, o šiai kaip matot "nevykėliai" tiesiog idealu :D geros nakties.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[6]   Flood'as[6] - Page 22 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Flood'as[6]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 2224Pereiti prie : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24  Next