Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortalasLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share | 

Flood'as[3]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29  Next
AutoriusPranešimas
Juste
$Jonghyun's Baby$

Juste$Jonghyun's Baby$
Pranešimų skaičius : 7812

Flood'as[3] - Page 27 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeKv. 03 10, 2011 5:23 pm

First topic message reminder :

Oj jūs plepės lol

Paskutinį kartą redagavo Juste, Sk. 03 27, 2011 12:00 am. Redaguota 2 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down
http://justblinging.tumblr.com/

AutoriusPranešimas
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 5:19 pm

Aš devintą išsibudinau, bet mama dar miegojo, tai negalėjau kompo jungtis xDD Su arbata meditavau prieš mamos lovą, kad greičiau atsikeltų xD
Atgal į viršų Go down
Mi.
.Mi..
Pranešimų skaičius : 823

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 5:23 pm

Taaaai, kol tavo mama miega, negali kompo jungtis? Graudi situacija xD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 5:25 pm

Yeah, nes kompas jos kambary stovi... Šiaip gerai, kai ji anksti į darbą išeina arba šiaip anksti keliasi, bet tokie savaitgaliai, kai ji užsimano pamiegot, tiesiog sušiktai užknisa xD
P.S. Kol dar nepamiršau, dvėstu spoksodama į Doviliuko rangą. Eina velniop, kaip noriu :DDDD
Atgal į viršų Go down
Mi.
.Mi..

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 5:32 pm

Mano kompas stovi kūmino kambaryje, bet jis keliasi anksti, tai jokių trukdžių, dar kai užsinoriu jį išvarau iš pačio jo kambario, bet nieko tokio, jis susitaiko su ta mintimi ir išeina... į svečių kambarį xDDD
Taaai gi, tavo padėtis tikrai nepavydėtina, nes aš asmeniškai, be kompo neturiu, ką daugiau veikti. Tai labai blogai, ar ne? Amen man xD
P.S. Cute maknae, yope? Linkiu sėkmės siekiant savo norų xD O man šakės, iki kito rango dar toli gražu xD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 5:35 pm

Dieve, kokia tu žiauri xDD Vargšą žmogų iš jo paties kambario išvaro... x'DD
Aš irgi be kompo neturiu ką veikti, todėl ir sėdėjau meditacijos pozoj su arbata. Mano situacija irgi labai nepavydėtina. Einam paverkt kartu x"D
P.S. Joooo... Mano išsvajotoji rangų eilė > RDD, Lucifer ir Cute Maknae. Ir visi vienas paskui kitą eina. Nesigailėsiu, kai greitai prirašysiu pranešimų ir peršoksiu nuo vieno prie kito. Aišku, iki tol, kol mano išsvajotoji rangų eilė baigsis x"DD Dabar dar reikia šitą JoJo pribaigt :DDD Ir tada prasidės rojus~~
Atgal į viršų Go down
Mi.
.Mi..

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 5:42 pm

Hėhė, aš nesu žiauri, tikrai ne, tik mažomis išimtimis jį išvarau. Išimtys dažniausiai būna tokios, kad noriu nusidainuoti (ooo taip, karaoke party xDD), pasileisti muziką ant viso garso arba nusikalbėti čato pokalbyje. Tai vyksta labai retai, galbūt į savaitę penkias dienas xDDD
Einam einam apsiverkt :<<
P.S. Spėju, tą JoJo nudaigosi greitai xD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 5:46 pm

LABAI RETAI? :DDDD Tu turbūt juokauji x'DD Diev, kokia tu miela ir faina x'D Kad mano mamą būtų taip lengva išvaryti... xD Be to, aš irgi mėgstu karaoke parties daryti, juk smagu :DDD
*išeina paverkt apsikabinus Mi~*
P.S. Labai tikiuosi, kad ne taip greitai.. Baik tu, ką forumo adminė Justė pagalvos, kai grįš?x'D Aš ir taip sugebėjau keturis rangus peršokt, kol jos nebuvo xD Šiaip mažinu spam'inimo koeficientą.. xD
Atgal į viršų Go down
Mi.
.Mi..

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 5:57 pm

Na, jis dirba penkias dienas į savaitę, o dabar kala vinį į sieną. Tai gi, jis turi tikrai nemažai užsiėmimo. Ir dar geresnių nei klausytis mano klaviatūros čiurlenimo, tai yra, dundėjimo xD
Kartą įrašiau su diktofonu savo bliovimą, tai porą mėnesių atšoko fantazija dainuoti xDD
*Nū ką, žliumbia*
P.S. O, aiškuma, tikėkis pačio geriausio, kad mirsi neskausminga mirtimi. Galiu pasimelsti, jeigu ką, bet žinai, nesu labai tikinti, tai Dievas nelabai kreips dėmesio į mane xDDD

Paskutinį kartą redagavo Mi., Sk. 03 13, 2011 5:59 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Yori^^
凸(¬‿¬)凸

Yori^^ 凸(¬‿¬)凸
Pranešimų skaičius : 5948

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 5:59 pm

o, aš jau pamažu irgi blaivausi po vakar :D
taigi - hello visom
Atgal į viršų Go down
http://deiyori.tumblr.com/
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 6:00 pm

Aš irgi mėgstu jodinėt po klaviatūrą x'D Mamą jau kai užknisa, tai visokiais daiktais mane apmėto. O aš vis tiek nesiliauju xD Smagumėlis~
*žliumbia kartu* ... Ai, atsibodo :DD Einam geriau ką nors įdomesnio paveikt xD
P.S. Apie Dievą tą patį galiu pasakyt, jis tikriausiai jeigu ir atkreiptų dėmesį į mane, tai tik tam, kad nuleistų ant manęs didelę ir bjaurią seilę x'D Žinai, nusispjautų. Nu ir ok, aš ant jo irgi. *vis tiek tikisi neskausmingos mirties* xDD
P.S.S. Omfg- Yori grįžo :DDD Labas~~
Atgal į viršų Go down
Mi.
.Mi..

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 6:06 pm

Hėhė, tikrai, kad smagumėlis. Jei kūminas imtų mėtyti į mane, tai tikriausiai plaktukais ir vinimis, kas be ko, ir medvaržčiais. Soūp, po tokio incidento geriausiu atveju likčiau leisgyvė xDD
OKĖ! *nueina prie pc, postina belenką*
P.S. Išsireiškei taip vaizdingai, net ir pačiai užsinorėjo pažiūrėt į lubas ir spjaut, tik bėda ta, kad gravitacija yra, ir visa, kas bus išspjauta - grįš. Taaai kuriam laikui atsisakau ir nespjaudysiu į Dievą xD
Yori, heeei~ ;D

Paskutinį kartą redagavo Mi., Sk. 03 13, 2011 6:12 pm. Redaguota 2 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down
Yori^^
凸(¬‿¬)凸

Yori^^ 凸(¬‿¬)凸

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 6:06 pm

kažkas čia nelaukė mano sugrįžimo? :DD
Atgal į viršų Go down
Yeju.Seiya
.Yeju.Seiya.
Pranešimų skaičius : 2439

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 6:20 pm

Labas rytas ~~
Oh, čia ne į temą gal jau, bet kaip pc pas tėvus kambary stovėdavo tai maximum 2.5h pasedėt galėdavau. O dabar kai jau mano kambary stovi, tai būna įjungtas nuo grįžimo iš mokyklos iki ėjimo miegoti lol
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 6:24 pm

Kažin ar išvis leisgyvė, jeigu nebūtum netyčia negyva x'D Nesiseka tau, iš pradžių Minho dusino, po to yra galimybė, kad kūminas kėsinsis x'DDD LOL.
SPAM *irgi post'ina belenką*
P.S. Tai tu užsilipk aukščiau jo ir tada spjauk. Pažiūrėsim kam tada gravitacija pakiš koją x'DD Nemanau, kad tau xD
Yori, abejoju ar tokių bus. Visi tavęs laukė :DDDD
Ichigo, haha x'DD Jeigu turėčiau savo kambarį ir pc ten stovėtų... :DDD Abejoju, ar išvis eičiau į mokyklą ar miegoti xDDDD
Atgal į viršų Go down
Yori^^
凸(¬‿¬)凸

Yori^^ 凸(¬‿¬)凸

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 6:27 pm

ane??? HOpe so :D Ichigo, hey ya : ))
Atgal į viršų Go down
Mi.
.Mi..

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 6:43 pm

Tabe, paguodei. Aš turėjau vilties, nors ir labai mažai, kad išlikčiau bent leisgyvė. Sugriovei visus įsitikinimus, nežinau kuo betikėti xDD Aaah, ką priminei. Neapsimokėjo man būti Minho pana, o ir vardas "Minho Pana O.o" kažkoks nepadorus ir visai neaiškus DDD: Ir skaipą užplūdo žinutės: "Kas per Minho? Kas tu tokia? WTF?" xD
O jei vėjas bus nepalankus ir pūs į mane? Yeah! Seksiu orus ir lauksiu tinkamos progos, o tuomet atakuosiu Dievą. OMG, už tokias mintis greitai ir į bažnyčią turėsiu eiti išpažinti xDDD
Litanijoooos, čj eisiu su pš darbuotis xD
Ichigo, aloha ;D
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 6:59 pm

"kas tu tokia?" nužudė x'DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Blemba, numanau kaip turėjai jaustis. xDDD Aš irgi gavau porą žinučių "wtf is wrong with your nickname, Tabeh..? o.o" x'DDDDD Lūžau keletą minučių iš to xDD
Ei, palauk manęs. Spjaudysim kartu! Nes jis jau mane užkniso xDD
Omg- Manęs niekas į bažnyčią neišspirs. Aš ten ir užmigt galiu. Po to prieina bobutės ir baksnoja į petį, kad pabusčiau xD Not fun at all xD
Man vis dar reiktų tą oneshot'ą parašyt... Šiandien, tipo, paskutinė diena~
Ech~
Atgal į viršų Go down
FAINee~Yuu~
.FAINee~Yuu~.
Pranešimų skaičius : 1196

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 7:08 pm

Hey panos,prisijungsiu prie jūsų jei tasiu apie ką kalbėt XDDD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 7:14 pm

Aš tavo skype neturiu! o.o *gasp* Išsiduok. Koks tavo skype?xD
Atgal į viršų Go down
FAINee~Yuu~
.FAINee~Yuu~.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 7:18 pm

judityteg lol BET kadangi aš retai prie jos galiu prisėst imk tėvų,jis beveik visada įjungtas xD sicinas -vartosi ant žemės- XDDDD
Atgal į viršų Go down
Mi.
.Mi..

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 7:19 pm

Patikėk, ir aš vakar žudžiausi. Apskritai, nepamenu kiek kartu esu tariamai nusižudžiusi xDD
Ėė, nežadėjai vakar rašyt to oneshoto? Vargas, kai viską pasilieki paskutiniai dienai. Kaip ir dabar, man teks išmokti 30 žodžių iš rusų kalbos. Per vieną dieną. Bet galiausiai aš numosiu ranka ir tikėsiuosi stebuklo xD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 7:29 pm

Va va x'DDD Dėl šito ir aš galėčiau pasigirt, kad ne kartą ir ne du. Ir tikriausiai daugiau negu šitam forume pranešimų esu parašius x'DDDD
Žadėjau vakar rašyt, bet panos iš forumo taip nudistract'ino, kad net word'o neįsijungiau. Tai dabar sėdžiu ir kankinuosi iš paskutiniųjų. Turiu pabaigt. Kaip čia atrodys, jeigu the famous Tabeko paklius į the wall of shame..?xD Pitiful, pitiful xD Haha, sėkmės su rusų xD Gal pasiseks xD
Yuu, pridėjau abu~~ xD *vartosi ant žemės kartu* Epiniai perliukai xDDD
Atgal į viršų Go down
Mi.
.Mi..

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 7:36 pm

Hėhė, o aš lauksiu trečios tavo ff dalies, kuri bus visai negreit, ar ne? Šakės, ir vėl nusižudyt? Nieko, gal išgyvensiu xDD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 7:41 pm

Jeigu užteks viskam laiko, šiandien parašysiu xDD Btw, jau kurį laiką norėjau paklaust, bet vis pamiršdavau. Kodėl užsislaptinai forume?xDD
Atgal į viršų Go down
FAINee~Yuu~
.FAINee~Yuu~.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitimeSk. 03 13, 2011 7:47 pm

nes ji nori būt nindzė XDDD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Flood'as[3]   Flood'as[3] - Page 27 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Flood'as[3]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 2729Pereiti prie : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29  Next