| SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą | |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
| Temos pavadinimas: SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą Št. 02 12, 2011 3:51 am | |
| SME CEO Lee Soo-man,SHINe Taemin, Minho ir Key, “Athena” aktorė Kim Minjong, ir daug kitų įžymių žmogelių šiandien vakare (pas juos prieš 10val buvo vakaras :D) atvyko kaip VIP svečiai į filmo “Late Autumn” premjerą. Taemin,Key ir Minho tiesiog užgrobė raudonąjį kilimą savo įstabia apranga. Minho atrodė kaip grįžęs į 8-9 dešimtmetį vilkėdamas MC Hammer kelnes, o Key 9mečio "boy band" įvaizdžiu. Jauniausias narys,atrodė, norėjo keliauti į tą patį laikmetį kaip ir Key…tačiau atrodo kaip iš ateities!Man atrodo, kad erdvėlaivis Taemin jau laukia. Jo keliai taip pat galės mėgautis VIP vaizdu kino salėje. Credits: dkpopnews.netnežinau kaip jums, bet jie man atrodo fantastiškai stiliovi :DD ypač abiejų min kelnės :DD jėga! |
|
| |
Haru Be special. Pranešimų skaičius : 6880 Join date : 2010-09-29 Age : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą Št. 02 12, 2011 4:46 am | |
| tai jau tikrai kad stiliovi taip ir toliau tegul džiugina mus tokia apranga, bent jau turim į ką pasižiūrėt ;DD |
|
| |
Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą Št. 02 12, 2011 5:16 am | |
| Nerealiai, Taemino kelnės tai keistokai atrodo, iš tolo lyg šortai ir kojinės, bet kietai ; DDDDDDD Minho man kelnės tiesiog fantastika, aš irgi tokių noriu O Key man visas nuostabiai atrodo |
|
| |
Yeju.Seiya . Pranešimų skaičius : 2439 Join date : 2010-10-13 Age : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą Št. 02 12, 2011 6:43 am | |
| Man Minho šį kartą labiausiai patiko. ^^ |
|
| |
FAINee~Yuu~ . Pranešimų skaičius : 1196 Join date : 2011-01-08 Age : 28 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą Št. 02 12, 2011 7:19 am | |
| OMG viską atiduočiau kad gaučiau tas kelnes kurias Minho vilkėjo Taemin įvaizdis keistas kažkoks pritariu Sky~ lyg būtų šortai ir kojinės :DD Key-Tobulas,like always :3 |
|
| |
Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
| Temos pavadinimas: Re: SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą Št. 02 12, 2011 4:16 pm | |
| As irgi is pradziu galvojau kad tos taemin kelnes (dargi visu pirma ant golden disk awars raudono kilimo pamatem jas) tai sortai,kazkokia plevele is kojines,bet matyt cia jau bus kokio stilisto genialus darbas :D o siaip man keista kodel jie butent i sita drama atejo,vadybininkas liepe?na, jei cia skaitosi ju toks trumpas break nuo koncertavimo tai uzskaitau :D |
|
| |
Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą Št. 02 12, 2011 7:06 pm | |
| Man tai labiau keista, kodėl tik 3... Norėčiau koki whoah Onew pamatyt, su kokiu nors mėlynu švarkeliu.... |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą Št. 02 12, 2011 7:17 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą Kv. 03 17, 2011 7:08 pm | |
| Noriu Minho kelniu :DD |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą Kv. 03 17, 2011 11:12 pm | |
| Taemin'o kelnės tik daro jį dar didesniu stick-man'u xD |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą | |
| |
|
| |
| SHINee sukrėtė mados pasaulį atvykę į filmo "Late Autumn" premjerą | |
|