Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortalasLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share | 

Onew

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
Sve?ias
SvečiasAnonymous
Onew - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Onew   Onew - Page 2 Icon_minitimeSk. 07 18, 2010 10:05 pm

First topic message reminder :

Diskusijos apie Onew
Atgal į viršų Go down

AutoriusPranešimas
Indre*
.Indre*.
Pranešimų skaičius : 2528

Onew - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Onew   Onew - Page 2 Icon_minitimeTr. 12 14, 2011 2:00 am

Yaaaa, aš ir pasveikinsiu prie visų~

Onewwwwwwwwwww, toks gražus tavo nick'as nu negaliu, vardas irgi.
Sėkmės tau visur, ką tik bedarytum. Būk laimingas, toliau dainuok ir džiugink mus - savo fanus. :)
Gero gimtadienioooooo. ♥
Saranghae <3
Žodžiu, visko, visko Tau.
Atgal į viršų Go down
Brigita
.Brigita.
Pranešimų skaičius : 121

Onew - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Onew   Onew - Page 2 Icon_minitimeTr. 12 14, 2011 2:05 am

Ras, dva, tri, čitiri, pet,
Eina Onew pagulet,
Per miškelį, per laukus,
Eina Onew pas FANUS!!!

ONE BIG LOVE - HAPPY BIRTHDAY!!!!!!! happybirthday
Atgal į viršų Go down
Juste
$Jonghyun's Baby$

Juste$Jonghyun's Baby$
Pranešimų skaičius : 7812

Onew - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Onew   Onew - Page 2 Icon_minitimeTr. 12 14, 2011 2:29 am

Omg, u dork.
Onew - Page 2 Tumblr_lw4ek5dJaH1qihji8o4_r1_250
Nekenčiu gruodžio, gimtadieniai kas antrą dieną.
So, huh, Onew? Praeitais metais linkėjau, kad niekada nesikeistum, ir tau taip nuostabiai sekasi xD šaunuolis .
I love u, mūsų visų lyderi,shinee world galva, mano pavyzdy, herojau ir įkvėpėjau. Ačiū, kad neši tokią sunkią naštą, kad neriesi iš kailio promotindamas dainas (dainomis atrakcione ir random šokiais). Bet kitą vertus esi tiesiog SHINee narys, keistas bet be proto įdomus žmogus, mano list'o nuolatinis maišytojas, nerealaus balso,didžiausios šypsenos ir great body savininkas...
[Rengiu lažybas, dedu už tai kad Onew sekantis rodysiantis abs'us xDD]

Mažiau tau nelaimių ir daug laimės. Ir ateity geros žmonos. whataman

Džiaugiuos, kad esi
happybirthday
Atgal į viršų Go down
http://justblinging.tumblr.com/
Sky~
He's so deep in my heart ~

Sky~He's so deep in my heart ~
Pranešimų skaičius : 8164

Onew - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Onew   Onew - Page 2 Icon_minitimeSk. 12 16, 2012 9:33 am

No ..... some good words for my baby this year??? ;~; No???
Onew - Page 2 Tumblr_lvwnl2EB9v1qj6448
Damn you people...
Bet aš irgi gera... Didžiausia MVPerė forume mat... Ateina sveikint NET GI GRUODŽIO 16 Nu bet man dar 15 tai well, ššššš~ Kaip po kokio pachmelo. Nu bet gana čia nesąmonių : DDDDDDD

O Dieve, Onew, brangus tu mano bias~
Dar vieni metai praėjo~
Tau dabar 24~
Ir tu vis dar laikaisi mano bias listo viršūnėje. Net kai estradoje pasirodė daugybė naujų karštų ir jaunų vaikinų, kurie belienkaip bandė tave išstūmt iš mano Ultimate Bias kėdės pripažinsiu Yukwon net gi ir pavyko Bet tu vistiek likai ten! Niekada nebuvai antras~ Gal būt ir buvai kažkur tarp pirmos ir antros vietos~ Gal būt kartais kitiems ir atrodė, jog nustūmiau tave į patį tamsiausią kampą, bet visa tai netiesa... Tu visada buvai mano širdy ir manau ten ilgai liksi.
Nes tas jausmas, kurį jaučiu tau... Tai ne šiaip meilė savo ultimate bias. Tai kažkas kito. Gal tai net ir ne meilė... Velniai aplamai žino kas tai... Žinau tik tiek, kad dabar negaliu įsivaizduoti savo gyvenimo be tavo šypsenos~
Tavo dainos vis dar, kaip ir anksčiau, gali lengvai pravirkdyti ir taip pat lengvai pakelti nuotaiką~
Tu visada buvai kažkuo ypatingas. Ne toks kaip kiti. Viskas apie tave. Tavo charakteris. Tavo šypsena. Tai, kaip rūpiniesi kitais grupės nariais ir aplamai aplinkiniais. Visada žavėjausi tavo mandagumu. Dažnai bandžiau lyginti mus kartu, bet supratau, kad man iki tavęs dar toli~ Ir tiesą sakant aš net nesiruošiu siekti tavo lygio. Nes tu jau jį pasiekei, tad mane džiugina mintis, kad yra vienas nuostabus žmogus, tad antro tokio pat tikrai nereikia~
Ir šiaip aš dabar čia pjaunu totalias pievas, o ne sveikinu tave su gimtadieniu ir linkiu tau ko nors gero, bet oh well... Atleiskit man, bet aš nemoku reikšti savo minčių normaliai~
Ir aplamai wow, aš atpratau kalbėt lietuviškai, keke~ Bet čia ne apie tai...
Taigi, brangus mano Lee Jinki, žmogus, kuris atnešė daugiau laimės ir šviesos į mano ir kitų gyvenimus savo būvimu.~ Nesikeisk.~ Nes mums iš tiesų reikia tavęs tokio, koks esi.~ Tavo plačios, nuoširdžios šypsenos.~ Tavo kvailų juokų, kuriuos, abejuoju, ar pats visada supranti.~ Tavo madagumo ir atsidavimo darbui.~ Tavęs pačio. Mums viso to reikia.~
Sunku įsivaizduot, kokia dėkinga esu tavo tėvams, nes jų dėka mes turim tokį nuostabų žmogų.~ Bet jie tikriausiai ir patys tuo džiaugiasi, nes žino kokį šaunų sūnų užaugino.~
Lenkiuosi žemai prieš tavo tėvus. Bet manau, kad jie patys savimi ir tavimi be galo didžiuojasi.~
Iš visos širdies aš linkiu tau ko mažiau blogų akimirkų tavo gyvenime.~ Kad tavo šypsena visada būtų tavo veide.~ O jei net kartais ir ateis kokia liūdna akimirka, linkiu, kad ji greitai praeitų.~
Linkiu didžiausios sėkmės viskame.~ Vesk SHINus teisingu keliu.~ Dovanokit mums savo nuostabias dainas, pilnas jausmų ir atsidavimo ir toliau.~ Begalynės meilės iš fanų ir aplamai aplinkynių.~
Žodžiu, visko ko geriausio ir TIK GERIAUSIO, nes tu to tikrai nusipelnei!
Onew - Page 2 Tumblr_mf0tc4r7oq1rynd0q

Dabar galiu eiti ir apsiverkti kur nors kampe nes omg mano brangus Onew, tu jau tikras vyras omfg! ;w;
Atgal į viršų Go down
http://skvfull.tumblr.com
Sponsored content

Onew - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Onew   Onew - Page 2 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Onew

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 

Similar topics

-
» Onew and Goo Hara are the lame jokes couple + Onew's ideal girl is...?
» Sky + Onew
» All about Key + All about Onew
» Mi. + Onew
» Onew
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2