|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Įkūrėja . Pranešimų skaičius : 604 Join date : 2010-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Sk. 11 21, 2010 1:05 am | |
| 4Dalis Milanas ar siauraakis Prie jos akių pabučiavo Milaną. Tai buvo baisu.Milanas nė pats to nesitikėjo. -Fu jūs abu šlykštūs,-pasakė Dovilė ir nuėjo prie kitų svečių. -Kodėl taip padarei,-paklausė Milanas. -Tai ką gėdijasi mūsų meilės,-paklausė Justė. -Ne visai priešingai taik man labai keista. Ir staiga atsidaro durys.Pro jas įžengia korijietis . -O kažkas naujo,-pasakė Nadia. Ne baik.Aš jo nekviečiau,-pasakė Dovilė. -Užtat Kamilę kvietei, o jis atėjo su ja,-pasakė Nadia. Kaip pasakė taip ir buvo už jo nugaros stovėjo Kamilė (SunSHINee^^). -Su gimtadieniu,-pasakė Kamilė. -Dėkui atsakė,-Dovilė. -Na tai ką atėjo laikas ir man pasveikinti gražuolę Dovilę su gimtadieniu,-pasakė korijietis. -Labai dėkoju. -Na tai gal prisistatysi Dovilei,-pasakė Kmilė. -Ai tikrai aš esu Key. -Key gržus vardas.O tu ir gražus,-besi juokdamasi pasakė Dovilė. -O geras.Dėkui,-pasakė Key ir jie abu pradėjo juoktis. Milanas nenuleido akių nuo Dovilės. Prie jos priėjo Milanas.Jinai apsikabino Key.Pasižiūrėjo į Milaną,ir nusišypsojo. Key atsiskuko,bet nespėjus jam ištarti nė žodžio Milanas pasiėmė ją už rankos ir nusivedė į virtuvę. -Ką tu darai,-paklausė Dovilė. -Nieko tiesiog noriu tavęs,-atsakė Milanas. -Eik prie Justės,-pasakė Dovilė -Ne aš tave myliu,-pasakė Milanas ir pabučiavo ją. Atėjusi Justė pamatė Ir pradėjo šaukt ant Dovilės.Ir tada Justė griebė Milaną ir pabučiavo... Dovilė apsiverkė ir nubėgo į savo kambarį. Atėjo Key. -Mačiau kaip tu verki,kas atsitiko? - paklausė jis. -Nieko šventė jau sugadinta. -Ne ji dar tęsesi Eime,-pasakė Korijietis. -Tikrai ne aš būsiu čia pasakė Dovilė. -Nagi eime,psakė key.Tu man patinki ir pabučiavo jai į žandą. -Tu toks mielas. -Na,o ką aš sakiau,-pasakė Key ir jie išėjo.
|
| | | Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Sk. 11 21, 2010 1:27 am | |
| Awwwwww ^^ Kaip miela ; ))) Tęęęęsk ; ) |
| | | FAINee~Dovi~ . Pranešimų skaičius : 1309 Join date : 2010-10-30 Age : 28 Miestas : Šiauliai-Klaipeda
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Sk. 11 21, 2010 4:46 am | |
| Na Milta ;D Tu mane žiauriai greitai per pratai ;D Kas skaito šitą ff, tai žinokit, kad aš tokia realybėj esu ;D Šaunuolė ;))) |
| | | Emy. . Pranešimų skaičius : 791 Join date : 2010-10-16
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Antr. 12 14, 2010 4:15 am | |
| Įdomus tavo kuriamas ff. ;DD Tęsk. ;DD |
| | | Įkūrėja . Pranešimų skaičius : 604 Join date : 2010-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Pen. 12 24, 2010 5:13 am | |
| 5Dalis dovanos
Vakarėlis jau ėjo į pabaigą.Svečiau jau skirstėsi. -Iki mano princese,-pasakė Key. -Iki Key,-atsakė Dovilė -Ir nepamirš atvesti man to Onew'o kur sakiai rytoj gerai,-įsiterpė Nadia. -Gerai gerai - Key išėjo. Štai nebeliko nė vieno svečio tik Dovilė ir Nadia. -Na Dovile greičiau einam žiūrėti tavo dovanų,-pasakė Nadia ir nusitempė ją už rankos. -Dovilė išpakavo Key dovana,o ten buvo nuostabus perlinis žiedas. -Ah kaip miela - pasakė Dovilė. -Pažiūrim ką ta ragana tau padovanojo,- pasakė Nadia. -Cha nusijuokė Nadia gal ji visai tiek tik te išgalėjo atvirukas ir papuošalų dėžutė - juokiasi Nadia. -Bet palauk kas toje dėžutėje atidaryk ją,-pasakė Dovilė. Nadia lėtai atidaro dėžutę,o ten... -Wuow,- pasakė Dovilė. -Iš kur ta pasipūtėlė turi tiek pinigų - nustebusi klausia Nadia. -Pinigų ji turi,bet,kad tokias man dovanas dovanotu nesitikėjau,-atsakė Dovilė. -Aš tai pat. Jos peržiūrėjo dovanas. -Palauk,o kur Milano dovana,-paklausė Nadia. -Na ji... aš jau ... na,-Dovilė pasimetė. -Na? - nieko nesupranta Nadia -Aš ją netyčia sudaužiau na žinai kai susinervinu kas būna,-susigėsdama pasakė Dovilė. -O mergyt nei neklausk,-atsake Nadia - parsiūsk kokį filmą pažiūrėsim. -Kokį ? - paklausė Dovilė. -Step Up geras filmas,-atsakė Nadia. -Ne žiūrim Palikti Sniegynuose geriausias filmas. -Galim turi ko užkast,-paklausė Nadia. -Vaišių dar liko riešutai,pop-kornai,-pasakė Dovilė. -Nešk,o aš pajungsiu filmą,-juokdamasi pasakė Nadia. -Grįžau. Dovilė viską padėjo ant lovos.Jos susėdo žiūrėti filmo. Staiga suskamba telefonas. -Dovile tau skambina,-pasakė Nadia. Ji atsisuka į ją ir paižiūri ji miega. -Klausau,-pasakė Nadia. -Sveika nemiegi,-paklausė kažkoks vyriškas balsas. -Miegu,-atsakė Nadia ir užsidengusi kaldrą pradėjo juoktis. Nepažįstamasis neatpažino Badijos balso ir laikė,kad tai Dovilė. -Kas toks būsite jaunuoli,-paklausė Nadia. -Aš Milanas. -Ai tada eik po velnių,-ir ji numetė ragelį. Ji tiek juokėsi,kad net Dovilė pabudo.Bet ji apsivertė ant kito šono ir užmigo. Nadia nenorėjo miego ir galvojo kaip pažadintini Dovilę.Ar padaryti,kad ji nespardytų ir nekartotų tų kvailų žodžiu "Kaip reikia susigrąžinti kaip".Ji kalbėjo per sapnus. Nadia ėmė juokas.Ji pasiėmė mineralinio butelį ir užpylė jo jai ant sprando.Dovilė pašoko iš lovos. -Kas,kur,kada. Nadia pradėjo juoktis. Bet Dovilė atgal atsigulė ir nieko nedarė Nadijiai. -Keista ji mane rytoj užmuš,-pasakė Nadia. Pagaliau ji užmigo. Išaušo rytas.... Key dovana Justės dovana Milano sudaužyta dovana |
| | | FAINee~Dovi~ . Pranešimų skaičius : 1309 Join date : 2010-10-30 Age : 28 Miestas : Šiauliai-Klaipeda
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Pen. 12 24, 2010 5:20 am | |
| Dovanos, tai nerealios ;D Na ant rytojaus, jei prisiminčiau, tai tikrai užmuščiau ;D Puiku ;) Laukiu kitos, ir tikiuosi ją išvysti dar per atostogas ;D |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Pen. 12 24, 2010 5:22 am | |
| |
| | | Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Pen. 12 24, 2010 7:48 am | |
| Dieve bet tai kaip pataikai ; DDDDDD As gi taip ir daryciau raityciaus is juoko, Milana po velniu nnusiusciau XDDD Ir apipilciau Dovi mineraliniu ; DDDDDDDDDDDDDDDDDD Geras ff, laukiu kitos dalies ; ) |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Pen. 12 24, 2010 4:45 pm | |
| Kokia tu bloga ;D Mane miegančią šlapinti mineraliniu ;D Ryte ieko gero nesitikėk ;D Nors naktį mieganti nieko nejaučiu, bet ryte taifūnai namie vyksta kiekvieną rytą ;D |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Pen. 12 24, 2010 6:17 pm | |
| Ok, darysi pagalviu kara ;DD Tik nepyk, jei begiociau po kambari besiraitydama is juoko XDDD |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Pen. 12 24, 2010 9:37 pm | |
| Koks dar pagalvių karas? ;D Iškart prie maisto likučių ;D |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Pen. 12 24, 2010 11:06 pm | |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Kv. 12 30, 2010 5:49 am | |
| 6Dalis Nadia beveik susipažįsta su Key draugu
Pirma atsikėlė Dovilė,o Nadia dar miegojo,nes ji vėliau nuėjo miegoti. Dovilė nuėjo nusiprausė ir pamatė savo telefoną šalia Nadijos. Netrukus atsikėlė ir Nadia. -Nu tu miegale ką tu vakar man padariai,-paklausė Dovilė. -Kas kada? - Ai vakar su mineraliniu čia netyčia buvo,-pradėjo teisintis Nadia. -Kas netyčia aš žinau tuos tavo netyčia ir bėja ką veiki su mano telefonu? - teiraujasi Dovilė. -Ai su šituo,-juokdamasi pasakė Nadia. -Tai ne su kitokiu aišku,kad su mano. -Ko taip širsti,-paklausė Nadia. -Aš neširstu atsakyk tu sena ragana,-ir Dovilė pradėjo juoktis. -Kas tau sena ragana jei aš sena ragana tada tu senas nukriošes velnias,-pasakė Nadia ir pasiėmė mineralinio butelį atsigerti. -Nė gėdas nė sarmatas į puoduką įsipilk sena ragana tu,-pasakė Dovilė ir pradėjo juoktis. Tai išgirdusi Nadia paspringo be gerdama mineralini ir viską išspjovė ant lovos. Juos dar labiau pradėjo juoktis. -Vos ne ant Justės dovanos.-pasakė Dovilė. -Ai koks skirtumas,-pasakė Nadia ir numojo ranka. Staiga suskamba Dovilės telefonas. Nadia jį laikė rankoje. -Alioooo,-vaipydamasi pasakė ji. -Kas čia? - patyliukais paklausė Dovile - Atsiduok telefoną. -ŠŠŠŠ čia Santosas,-tyliai atsakė Nadia. -Nu tai ką norėjai,-paklausė Nadia. -Pakviesk Dovilę prie telefono. -Jos nėra išėjo pas savo vaikiną,-pasakė ji ir uždengusi telefono garsiakalbį pradėjo juoktis su Dovilę. -Tikrai ji turi vaikiną,-paklausė Santosas. -Nedgi penkis,-pasakė Nadia. Dovilė išbėgo iš kambario. -Tai va ką dar papasakosi,-paklausė Nadia. -Tau tai nieko. -Bet tu vis tiek lopas esi,-pasakė Nadia. -Tylėk,-pasakė Santosas ir padėjo ragelį. Tiesa Santosas buvo Dovilės klasiokas jo klasėje visi nemėgdavo.Jis Dovilę buvo išsimylėias jau nuo tečios klasės.Bet Dovilė į jį nekreidavo dėmesio. -Kur taip išbėgai aš taip prisijuokiau - paklausė Nadia. -Į tuoletą,-atsakė Dovilė ir pradėjo juoktis. -Nadia,Dovile nusileiskit į apačia pas jus atėjo du vaikinukai,-pašaukė jas Dovilės mama. -Du vaikinukai,-vienu balsu pasakė abi. -Tikriausiai ten Key ir jo tas vienas draugas kurį jis man prižadėjo atvesti,-šnekėjo Nadia. -O velnias aš dar po pižama greit varau persirengti. Dovilė atsistojo prie veidrodžio susišukavo dažytis ji nemėgdavo.Štai atėjo ir Nadia.Ji tai pat susišukavo ir jos abi nusileido žemyn. Kaip Nadia sakė taip ir buvo tai tie patys du vaikinukai. -Sveiki,-ir vėl vienu balsu pasakė jos. -O sveikos panelės šiandien gražus oras eime pasivaikščioti,-paklausė Key. -Tuoj pasiimsiu rankine pasakė Nadia ir nuskubėjo į viršų. Key priėjo prie Dovilės ir tyliai jai į ausį pašnabždėjo. -Gražiai atrodai mano saule. -Ačiū,-atsakė jam Dovilė. -Aš jau čia galime eiti,-pasakė Nadia. -Mama mes išeinam,-sušaukė Dovilė ir jie išėjo. Nuėjo į parką.Atsisėdo ant suoliuko.
Nadijos ir ... pokalbis. -Tai va atėjo proga paklausti tavo vardo,-pasakė Nadia. -Aš verdu ............(laukite tęsinio) |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Kv. 12 30, 2010 5:54 am | |
| Lauksiu, lauksiu tęsinuko ;) |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Kv. 12 30, 2010 6:04 am | |
| OMG ; DDDD Kokia aš čia juokdarė ; DDDDDDD Tęęęęęsinio ; )) |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Kv. 12 30, 2010 6:18 am | |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Kv. 12 30, 2010 6:20 am | |
| |
| | | Emy. . Pranešimų skaičius : 791 Join date : 2010-10-16
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Kv. 12 30, 2010 6:30 pm | |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Pen. 12 31, 2010 4:29 am | |
| 7Dalis Netikėta daina po langais -Aš vardu Onew. -Oh mielas vardas,-pasakė Nadia. -Chebra varom į kavinę ledų ar šejp,-pasakė Key ir pašvilpė. -Puiki mintis,bet jūs mokat,-jauokdamasi pasakė Nadia. -Tai žinoma,-atsakė Onew. -Aš juokauju negi nematot,-ir vėl ji nusijuokia. -Jis tai amžinai nieko nemato tikriausiai yra išsimylėjes ligi ausų,-sušuko Key ir pradėjo juoktis. -Tikrai ir ką gi. -Kvailiuke tu tave,-atsakė Key. -Mane,-nustebusi pasakė Nadia. -Ėėėė aš jai pats tai norėjau pasakyti,-įsikišo į pokalbį Onew. -O žiūrėkit kas eina. -Fyyyyyyy,-sušvilpė Key ir pamojo ranka. Ten buvo geras Key ir Onew draugas Jonghyun. -O sveikas,-pasakė Onew. Dovilė ir Nadia viena į kitą pasižiūrėjo. -Na merginos nežiūrėkite taip į mane aš geras vaikinas,-pasakė Jongis ir pradėjo juoktis. -Mes nieko blogo tau nesakom,-atsakė Dovilė. Jonghyun turėjo skubiai nueiti į banką atiduoti skolos todėl jis nepasiliko. Ketvertukas atėjo į barą lauke.Atsisėdo. -Ką imam? - paklausė Nadia. -Imu šokoladiniu ledų,-atsakė Dovilė. -Na gerai tada visi imam šokoladinių ledų,-pasakė Nadia ir pakvietė barmeną. -Taip,-pasakė jis. -Gražus žiurstas,-pasakė Onew ir pradėjo juoktis. -Mus duokit keturias porcijas šokoladinių ledų,-pasakė Nadia. -Tik neįsitepk žiursto,-pridūrė Onew ir vėl pradėjo juoktis. Barmenas nuėjo. -Vasara jau po dvejų savaičių ką planuojate veikti? - paklausė Key. -Na nežinau atostogausim,-pasakė Nadia. -Žinot ką siūlau varom į vasaros kokią nors stovyklą pasikviestumėm dar draugų,-pasiūlė Key. -Puiki mintis,-atsakė Dovilė. Štai barmenas atnešė ledus.Padėjo juos ant stalelio ir išrašė sąskaitą. Atėjo vakaras Onew palydėjo Nadia namo.Tai pat ir Key palydėjo Dovilę namo. Jie visi išsiskirstė.Išaušo rytas.Pirmadienis. Mama atėjo pažiūrėti ar Dovilė miega.Ji nemiegojo ji tiesok tryško džiaugsmu. -Kas atsitiko Dovilę jau seniai nemačiau tavęs tokios laimingos. -Ai mama...ech man trūksta žodžių. -Tikriausiai mano mergaitė išsimylėjo. -Geriau nei neklausk,-pasakė Dovilė atsistojo ir nuėjo praustis. Tuomet Nadios tėtis atėjo į jos kanbarį. -Nadia kas čia dabar kelikis jau pusę aštuonių. -Tikrai omg keliuosi. Štai skambutis į duris.Atėjo Dovilė. Nadia apsirengė pasiėmė kuprinę ir iškeliavo į mokyklą. Dovilė ir Key susitikdavo per kiekvieną pertrauką. Pietaudavo prie to pačio stalo.Šatai baigėsi pamokos.Merginos nuėjo pas Nadia į namus.Atėjo vakaras.Dovilė pasižiūri pro langą,o ten kažkokia muzikantai prie Nadios lango. -Nadia greičiau ateik pažiūrėk,-pašaukė ją Dovilė. -Kas. Ir kaip tik tuo metu lyg iš po krūmų išlindo Key ir Onew. Pareina žinutė Dovilei į telefoną. Key: atsidarykit langą.
Jos atsidarė langą. -Ką tai galėtų reikšti šitie muzikantai ir šios gėlės. -Pasiklausykit mūsų damos,-pasakė Jie ir pradėjo groti muzikantai,o jie pradėjo dainuoti. Tokia graži kaip miškas tu esi, Ak padovanok man nors vieną bučinį... Žavioji mergele... Tavo gerbėjas... tu ir aš- Mes esame skirti vienas kitam... (laukite tęsinio)
Barmeno žiurstas ;DDDD
- Spoiler:
|
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Pen. 12 31, 2010 4:57 am | |
| I love this part ;D O tas žiurstas mane dabaigė ;D Lauksiu, kiek tik galėsiu, lauksiu ;D |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Pen. 12 31, 2010 6:15 am | |
| Ahhh, Onew, koks mielas vardas ^^ Ahh, isivaizduoju tą momentą kai Onew ir Key iš po krumų lenda XDDDD Anyways, tęsk ; ) |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Sk. 01 23, 2011 6:01 am | |
| 8Dalis Jie padavainavo.Dovilė pradėjo juoktis ir ploti. -Kas juokingo? - paklausė Nadia. -Ne nieko tiesiog daina juokinga. -Išeikit į lauką,-sušuko Key. -Ne mes jau po po pižama,-atsake Nadia. -Hm...gaila,na nieko tokio mes ateinam,-pasakė Onew. -Ką? ne mes jau tuoj eisim miegoti. -Tai taip ir sakykit,kad nenorit. -Ne,ne norim labai,bet matot mano tėvai namuose,-atsakė Nadia. -Tadar žinai ką padarom?Mes ateiname iki jūsų durų pasibeldžiame padedame šitas gėles ir pabėgam,-juokdamasis pasakė Key. -Ką dar nusišnekėsi? Na, bet jei kitos išeities nėra prašom-atsakė Nadia. Vaikinukai greitai dingo nuo langų.Po poros minučių pasigirsta skambutis į duris. Nadios mama atidaro duris. -Hm keista nieko nėra.O gėlės įdomu kam jos? Nadia Dovilę jum kažkas paliko prie durų gėlės. Nadia greitai nusileidžia laiptais ir paima jas nuo mamos. -Kaip miela,-pasakė Dovilė. -Iš tiesų. -Gal ryt varom apsipirkti? - paklausė Nadia. -Gera mintis man reikėtų nusipirkti pliažines tapkes,jug vasarą jau po kelių dienų. -O man ką nors išleistuvių progą,-atsakė Nadia. Po ilgų pokalbių jos nuėjo miegoti. Išaušo rytas jos atsikėlė pavalgė,nusiprausė,susišukavo ir iškeliavo į mokyklą. -Kokia pirma pamoka,-paklausė Dovilė. -Muzika tau? -Chemija na gerai susitiksim per pertrauka čiau. Nuskambėjo skambutis į pamoką. Pamoka baigėsi. Taip ėjo pamoka po pamokos.Štai jau ir visos 6-ios pamokos pasibaigė. Jos susitiko ir ėjo į miestą. -Žiūrėk einam čia,mačiau gražių tapkių,-pasakė Nadia. -Štai pažiūrėk labai gražios,-paėmė tapkes Nadia ir parodė Dovilei. -Jo šitos neblogos.Kokia jų kaina? - Dovilė paklausė pardavėjos. -45Litai,-atsakė pardavėja. -Imk kaip tokios pliažinės tapkutės visai nebrangios,-pasakė Nadia. -Na gerai imu šitas,-atsakė Dovilė. -Nuleisiu porą litų.Iš viso bus 43Litai,-atsakė pardavėja. -Matai sakiau,kad verta pirkti,-pasakė Nadia. -Tikrai ačiū jūs labai maloni,-pasakė Dovilė ir padavė pinigus. -Ką tu nori pirkti,-paklausė Dovilė. -Aš noriu kokios suknelės. -Žinau kur jų yra "Andėjoje" - atsakė Dovilė. Merginos nuėjo į parduotuvę,ten Nadia išsirinko suknia. Jos dar nuėjo į kavinę atsigerti kokteilių. Praėjo visa savaitė ir kelios dienos.Paskutinė diena į mokyklą. Merginos susiruošė į mokyklą. Pamokų nebuvo.Baigėsi mokykloje visas renginys.Dovilė,Key,Nadia ir Onew susitiko ir ėjo i vasaros estradą. Atsisėdo ant suoliuko. -Važiuosit į stovyklą? - paklausė Key. -Taip,o kada ir į kokia,-paklausė Nadia. -Birželio 12,į išbandymų stovyklą,-atsakė Onew. -Įžbandymų? - nustebusi paklausė Dovilė. -Ką ten reikės daryti? -Bus užduotys paskirstys į dvi grupes ir duos užduotis,-atsake Key. -Sunku? - paklausė Dovilė. -Nežinau kokios užduotys bus. Ketvertukas išsiskirstė namo. Dovilės pliažinės tapkės:- Spoiler:
Nadios suknelė: |
| | | FAINee~Yuu~ . Pranešimų skaičius : 1196 Join date : 2011-01-08 Age : 28 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Sk. 01 23, 2011 5:28 pm | |
| nice~ lauksiu tesinio Nadios suknele labai grazi isbandymu stovykla kietai, tikrai idomu kas bus toliau |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Sk. 01 23, 2011 5:57 pm | |
| Jėtus Milita ;D Tu sugebi mane prajuokint iki ašarų Man patiko ta Išbandymų stovykla Kurk toliau ;) |
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta Sk. 01 23, 2011 7:03 pm | |
| Kokia graži suknelė mano ; DD Ir labai fainas, patiko man ta stovykla ; DDDD Tęsk ; ) |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Paprasta | |
| |
| | | |
Puslapis 3 iš 4 | Pereiti prie : 1, 2, 3, 4 | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|