Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
| Temos pavadinimas: Onew radijuje pademonstravo savo vidurinį pirštą. Antr. 03 19, 2013 9:09 pm | |
| Na, nors daugumai tai buvo nei motais, vistiek atsirado žmonių,kuriems tai labai nepatiko. Vakarykštėj radio laidoj "Younha’s Starry Night" keli nariai susirinko aptarti comebacko ir dar neprasidėjus laidai staiga priešais kamerą pasirodė... ...ir nors nematyti nei vieno veido tačiau vėliau palyginus aprangą pasidarė aišku, jog ta ranka priklausė Onew. O tai nustebino ne vieną ir ne du. Pasipylė komentarai:" Jis juk turi žinoti jog kameros veikia ir ten, kaip jis galėjo taip pasielgt?,"aš nusivyliau juo" ir pan. Tuo tarpu kiti gynė jį:"Jis tikriausiai pajuokavo, galbūt net nežinojo jog yra matomas", "Jis tik kvailioja su kitais." Įtikinamiausia tokio elgesio priežastis yra kito grupės nario išprovokavimas. SM tuo tarpu paprastai ir trumpai pakomentavo:" Kad ir kokia būtų priežastis, jis pasielgė negerai. Onew gailisi ir ateityje žada būti atsargesniu." Verte: Juste Šaltinis: allkpop.commano nuomonė?:- lol. |
|
Haru Be special. Pranešimų skaičius : 6880 Join date : 2010-09-29 Age : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Onew radijuje pademonstravo savo vidurinį pirštą. Pen. 03 22, 2013 12:59 am | |
| Mano nuomone: double lol :DDDD man funny, kas cia tokio |
|
Indre* . Pranešimų skaičius : 2528 Join date : 2011-07-25 Age : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Onew radijuje pademonstravo savo vidurinį pirštą. Pen. 03 22, 2013 10:22 pm | |
| :DDDDDDDDD žvengiau šitą pamačius. |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Onew radijuje pademonstravo savo vidurinį pirštą. | |
| |
|