Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
| Temos pavadinimas: Minho ir Sulli iš f(x) patvirtinti kaip pagrindiniai veikėjai "Hana Kimi" SM entertainment versijoje. Št. 04 28, 2012 12:33 am | |
| Praeitais metais SM Entertainment pareiškė,kad jie kurs populiarios japoniškos komedijos "Hana Kimi" korėjietišką versiją,kuris vadinsis ‘To the Beautiful You’ Nors praeitą mėnesį tik sklandė gandai, kad Minho ir Sulli "paims" pagrindinius vaidmenis, bet,rodos, tie gandai ima pasitvirtinti. PD Jun Ki Sang ,kuris dirbo su ‘Boys Over Flowers‘, režisuos šią dramą ir ją bus galima pamatyt jau rudenį. Source + Photos: Sports Chosun via Nate via: allkpop
Paskutinį kartą redagavo Juste, Št. 04 28, 2012 2:10 am. Redaguota 1 kartą |
|
P.Y.T . Pranešimų skaičius : 2241 Join date : 2011-07-09 Age : 112 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Minho ir Sulli iš f(x) patvirtinti kaip pagrindiniai veikėjai "Hana Kimi" SM entertainment versijoje. Št. 04 28, 2012 12:54 am | |
| jau nuo ryto galvoju ar man patinka tai, kad Minho DAR kažkur vaidins, ar NE, nes Sulli SUKA jei Minho palies |
|
Mavaina . Pranešimų skaičius : 392 Join date : 2012-03-30 Age : 30 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Minho ir Sulli iš f(x) patvirtinti kaip pagrindiniai veikėjai "Hana Kimi" SM entertainment versijoje. Št. 04 28, 2012 2:05 am | |
| OMG. MAn taip patiko Hana Kimi. Jau vien išgirdus, kad bus koręjietiška versija, tai džiaugsmas mano ausis, o dar, kad Minho vaidins...Įdomu, ar jis susidoros su vaidmeniu |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Minho ir Sulli iš f(x) patvirtinti kaip pagrindiniai veikėjai "Hana Kimi" SM entertainment versijoje. | |
| |
|