aha, ne kiekvienam atrašo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD šeip pasijaškok jo twitter kažkas tokio kaip ir YT acc (po video žėk) :DDDDD pabendravom ir fzio kai pasakiau amžių :DDDDD neminėk manęs, jis pyksta priedurnis :DDDD
P.Y.T . Pranešimų skaičius : 2241 Join date : 2011-07-09 Age : 112 Miestas : Vilnius
Girdėjot? Seob'is nori twitter'rį ištrint....Taip nesąžininga..........Kas bus jeigu jo ten nebus.... Viskas.......Nustipsiu.......... Aš tuos visu hater'ius užmėtysiu plytom negyvai!!!!!!!!
P.Y.T . Pranešimų skaičius : 2241 Join date : 2011-07-09 Age : 112 Miestas : Vilnius
in US. Block in US bla bla bla. kol musu IP nera iš US ir musu provideris nėra US tai neblokuos nieko. Čia kol kas eina šnekos tik apie Amerika, ir labai mažai tikėtina kad neveiks šitas įstatymas. Wikipedia jau protestuoja. Šian negali acces į ją. Black Out padarė ir kiti saitai.
Nėbus čia Šiaurės Korėja. No panick peope. Negąsdink žmonių...
huginug . Pranešimų skaičius : 948 Join date : 2011-07-30 Age : 30 Miestas : Panevėžys
Nu man šeip amerikiečiai nieko. Nežiūriu ir neklausau aš jų nei muzikos nei filmų :DDDDDD bet vistiek, nesąmonė..~ žmonės jau daro žingsnį per savo proto ribas...~
Tu suvoki, kad pvz. ALLKPOP yra amerikietiškas puslapis ir va tau, jau teks ieškot kitų saitų iš kur siųstis informaciją. Sopa yra remiama kažkieno, kas turi daug pinigų, jei kitą savaitę jau ruošiamasi tai svarstyti senate, tai jau yra BIG DEAL. Pusė kpop dainų, kurias mes siunčiamės eina per amerikietiškus saitus, jau nekalbu apie torrentus..
Black~ . Pranešimų skaičius : 2247 Join date : 2011-10-04 Age : 26 Miestas : Narnia
blet blet blet blet. negaliu nesikeikus krč >< čia amerikiečiai a la protingi žmonės tss~ kažkaip man keistaaa.... ką aš be allkpop darysiu... NOOOOOOOOOOOOO
huginug . Pranešimų skaičius : 948 Join date : 2011-07-30 Age : 30 Miestas : Panevėžys
Ne amerikiečiai, tokie judėjimai už cenzūrą vyksta daugelyje šalių, tik Amerikoj pasiekė tokį lygį, nes turi gerų RĖMĖJŲ, kuriems nerūpi paprastas žmogus, pinigai daro viską..
Black~ . Pranešimų skaičius : 2247 Join date : 2011-10-04 Age : 26 Miestas : Narnia
ur clever. nobody can beat dat XDDDDD ne nu rimtaj kajp tada albumus siųstis reiks? dainas? galų gale what will happen??? >< aina sau, krč, einu draugę panervuot su šituo video :DDDDD
Ok. Šalinuosi. Į matematika. Beje, huginug, nereikia man nieko aiškint. Suvokiu ne suvokiu yra mano reikalas. Nekelk čia konfliktų. Viena kartą jau išspyriai iš dienoraščio savo, ir čia irgi taip... rašai. Spresiu ir verksiu ar busiu laiminga po sprendimo. Kai viską žinos visi tiksliai.
Finito iš manęs šia tema.
Pyt, ne su tavim kalbėjau išvis. Ir aš tau nieko neaiškinu. Jei tu kiekvieną žodį priimi kaip įžeidimą, tai čia jau tavo problemos. Nuo savo buvimo šitam forume pradžios nesu su niekuo susipykus, ir kiek pamenu esu antra rimčiausia šitam forume po justės. Ar man jau nebegalima pasidalinti naujienomis su žmonėmis? Iš savo dienoraščio aš tavęs neišspyriau, tik nemėgstu kai žmones rašinėja ne į temą. Ar aš tau sakau, kad tu dabar turi eit verkt? Prašau netaikyti mano žodžiams savų interpretacijų.
Gal ir ne man rašei. Man taip pasirodė. Žinai, mane minėjai poto. Jau atsiprašau jei ne taip pamaniau. Egzaminų savaitė manęs nedžiugina.
Verkt? Hmm ... Žodis matematika reiškia matematika. Pamokoj sėdžiu. Dar nemeluoju niekada. Net nebandau ieškot konfliktų ir be priežasties nepradedu. Bandau be konfliktų gyvent, bet nuomone savo reiškiu. Tiesiog tokiu to u ant manęs rašei kad susimasčiau.
:))) smailas. Čia kad parodyt kad čia ale be konflikto rašau.
Black - ten kur GD yra dar?
wataa~ ką aš žn, krč, afigienas žaidimas :DDDD ten savo a la kompaniją sukuri ir gali sukurt a la girlz band, a la boyz band ir krč :DDDD a la transvestitų band :DDDDD krč, faina :DDD tokie kiūt piešimo žmogučiai.. btw, in FB request tau nuisunčiau :DDD