ahhahaha :D:D:D:D:D ok, kai atvarysiu pas tave su kompu tada ir parodysi :D:D:D loll :D
kąąąą jus>????? :D man boooring :D ir dar, KAIP MAN PO GALAIS ATSIRAST WIVES SKYPE CHAT'E???? SKY, come on, work it out, ask tabe, :D aš NUORU :D:D:D::D xd
Awwwwww mg, čia gal kokia drama or smth ; DDDDDDD Aš tai va kariauju su maže, ji mane nuo pc varo, mat užsimanė per šitą pc žaidimą pažaist, nu ir ok, eisiu prie laptopo... >< Ok, parodysiuuu 8DDDDDD BTW, have something > DDDD
Ir ok, einu prie laptiko, tuoj prisijungsiu xDDD
Hoshi^^ . Pranešimų skaičius : 1722 Join date : 2011-11-02 Age : 27 Miestas : BB Parallel World
Maskvoj bando jie šnekėt su ruse, ok, ji yra DAUŽTA ANT GALVOS. Key taaaaip kietai, gerai šneka angliškai, su juo pašnekėčiau, do you know k-pop? ring ding ding :D ta dura nuejo kažkur...lopetaa.... o Taemin pasakė Spasiboooo . omfg kaip nerealu :D:D:D o po video kur aprašymas parašyta sibo sibo :D jo, butent :D
žodžiu randu video kurie pakelia nuotaika)))
omooo... davai varyk prie laptopo... čhat čhat čhat :)d
Hoshi- :D:D lool Onew iš sky neatimsi, kaip ir Minho nuo manęs ir Jjong nuo Yori. :D:D:D mes tris pamišelės :D bet jos klausk, gal dalinsis :D
Hoshi^^ . Pranešimų skaičius : 1722 Join date : 2011-11-02 Age : 27 Miestas : BB Parallel World
Krč mažė valiiit ... Aš nuėjau prie laptiko, ji prisėdo prie pc... Po kokių 5 min ateina, sako "eik iš čia, Dimka nedavė man kito žaidimo" pasakiau, kad aš dabar sėdžiu prie laptiko, tai ta ėmė verkt, mat jos kompas ..... krč ... lama ;//
O Pytai, kaip siuntės, aš irgi šito noriu į pc XDDDD
Jo ten Rusijoj, tai looool, visi video ; DDD Bet tos fanės tai lucky, SHINai su jom šoko net kelis kartus RDD T___T me wants too sdljkdgkdkl O___o
Hoshi, no probs jei patinka ; ) Man pačiai visi SHINai patinka, nes jie visi tiesiog OMFG <3 Na bet Ultimate yra Ultimate > DDDDD
Jo,buvo, ten ššokių festivalyje žiuri jei buvo ... Irį su fanėm per kelis flashmob [3 berods o.o] šoko RDD kartu ..... Nu krč, ir šiaip Rusijoj ten taškė ... ;/
Hoshi, pora metrų lol ; DDDDDDDDD Gal pora kilometrų ; DDDD Yori, kokį žiūrit? ; DDDD Aš taškau muzykytjęęę ; DDDDD Jo, Pytai, duok savo me2day ; DDD Yori, tu irgi XDDDD
P.Y.T . Pranešimų skaičius : 2241 Join date : 2011-07-09 Age : 112 Miestas : Vilnius
jaučiu dabar Yori įšėjo kakaliuko pasidaryt :D:DD::D:D:D:D: Ok, reikės pradėt naudotis me2day ... :D beje, black, ko anksciau fb nebuvai? :) ar buvai is istryniai o dabar vel turi?:D
Sky- LoOOOL :D:D:D:D:D:D:D: dar TOP 2:56 oO ;':D:D:D: om kietai :D
Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius