|
|
| Ką norėtum pasakyti kitam forumo nariui? [2] | |
| |
Autorius | Pranešimas |
---|
Black~ . Pranešimų skaičius : 2247 Join date : 2011-10-04 Age : 26 Miestas : Narnia
| Temos pavadinimas: Ką norėtum pasakyti kitam forumo nariui? [2] Št. 12 24, 2011 7:28 pm | |
| First topic message reminder : - Citata :
- Žaidimas, tačiau nepriskirtas prie žaidimų. Tebūnie tai tiems, kurie
nori pasikelt postų skaičių ir tiems, kurie šiaip nori išsilieti. Esmė tokia, kad virš jūsų esančiam žmogui turite parašyti kažką, ką norėtumėt jam pasakyti. Keisto, banalaus, neįprasto, paprasto - visiškai nesvarbu, tai priklausys tik nuo jūsų pačių. O didžiausias smagumas tai, kad komentuoti kitų ar savo pasakymus yra draudžiama! Tai netgi jeigu ant tavęs užvarys, atsikirsti vis tiek negalėsi :DD Pavyzdžio prireiks, ne? Dėl viso pikto numesiu...
Pavyzdys: Sexy Key: (tarkim prieš ją esu aš) Tabe, tu mane užknisi. Baik kartais vaidint auką, nes tai tavęs kietesnės nepadarys... (tada ateina kokia...) Sky: Mile, einam gert? :DDD
ir taip toliau..~
Dar kartą primenu, KOMENTARAI GRIEŽTAI DRAUDŽIAMI. so tęsiam xDDiz waz for Hoshi jei ką (apačioj dude) - P.Y.T rašo:
- Linkiu tau surast nauja šiukšlė Kauno gatvei xD
|
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Black~ . Pranešimų skaičius : 2247 Join date : 2011-10-04 Age : 26 Miestas : Narnia
| Temos pavadinimas: Re: Ką norėtum pasakyti kitam forumo nariui? [2] Tr. 06 20, 2012 2:27 am | |
| nejaugi dar pyksti kad stumi? ou jeez, jeigu taip, su mažais vaikais nesusidedu ;DD |
| | | P.Y.T . Pranešimų skaičius : 2241 Join date : 2011-07-09 Age : 112 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Ką norėtum pasakyti kitam forumo nariui? [2] Tr. 06 20, 2012 6:16 pm | |
| Was? Mažais? Aš už tave 3 metais vyresnė.
Dabar paaiškink man kokia teise turi taip šnekėt?
Tiesa pasakius šiuo metu esi paskutinis žmogus apie kuri galvočiau ar kažka jausčiau tau. Neapykanta ar pnš.
Neturiu JOKIO supratimo ką čia rašai...
Ir dar tie ":D" The hell? |
| | | Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
| Temos pavadinimas: Re: Ką norėtum pasakyti kitam forumo nariui? [2] Tr. 06 20, 2012 6:49 pm | |
| o,seniai matyta ;DD hi
bet žinok, tavo vietoj nesistebėčiau kad taip lengvai renki haterius xD
|
| | | P.Y.T . Pranešimų skaičius : 2241 Join date : 2011-07-09 Age : 112 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Ką norėtum pasakyti kitam forumo nariui? [2] Tr. 06 20, 2012 8:32 pm | |
| Seniai girdėta, labas. ;
Nustebau. Ir normaliai.
Internete nesėdžiu išvis, NIEKAIP su žmogum nekontaktuoju ir čia toki man parašo. Aš kelias savaites minimum fore nebuvau o real gyvenimą gyvenu... |
| | | Haru Be special. Pranešimų skaičius : 6880 Join date : 2010-09-29 Age : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Ką norėtum pasakyti kitam forumo nariui? [2] Tr. 06 20, 2012 11:50 pm | |
| HARRO THERE MINHO'S ZMONELE. taskai, net frm pamirsai:DD lolz, gerai darai. Anywayz, perduok savo vyrui linkejimus ir uzuojauta. matyt ne fainas jausmas kai MINHO, SPORTS GOD, iveikia kazkoks malalietka, vaikas Niel ir pagerino jo rekorda 1 cm :DDDDD |
| | | Black~ . Pranešimų skaičius : 2247 Join date : 2011-10-04 Age : 26 Miestas : Narnia
| Temos pavadinimas: Re: Ką norėtum pasakyti kitam forumo nariui? [2] Kv. 06 21, 2012 2:27 pm | |
| okey, so first, pasiilgau nesveikai ;DD second, tavo parašas.. ;DD infinite daily routine, made by Sungyeol ;DD lolz taško jis čia ;DD and lastly, ur osum ;DD |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ką norėtum pasakyti kitam forumo nariui? [2] | |
| |
| | | | Ką norėtum pasakyti kitam forumo nariui? [2] | |
|
Similar topics | |
|
Puslapis 7 iš 7 | Pereiti prie : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|