Perejau i Salama (Vilniaus Salomejos Neries Gimnazija). Aciu Dievui uniformu neturim, nes tiesa pasakius mazai graziu, o negrazios man nepatinka. :DDD
MOKYKLA: Galvojau bus tikrai sunkiau. Po kol kas mokykla patinka, turim pilkaja sale aka vieta kur leidziam laika daugmaz visi. Joje stalo tenisas, tv, projektorius bei garsiai skambanti tikrai GERA muzika. Nezinau kodel, bet ten bunant neaplanko liudesys, bet kaip tik aplinka draugiska ir silta. Nors valgykla tiesa pasakius neesu labai patenkinta, bet dziugina Pink Milk Shake kitoj gatves pusej ir IKI netoli mokyklos tad per pertraukias traukiam kaip tik ten. Esu NESVEIKAI laiminga turedama spintele. Tokia laisve nuo knygu. Namie matyt daugiausiai turiu 3 knygas. Nors buna sunku kai tenka viska pries atostogas parsitempt namo. O dar ir per pamokas paspoksot pro langa smagu, nes atsiveria visas grazus Vilniaus senamiestis. owo
P.S. Kalbu bureliu pasirinkimas nesveikas. Italu, ispanu, anglu, kinu, japonu, prancuzu. Pizioks
MOKYTOJAI: Pirma karta gyvenima matau kai mokytojai visiskai tam paciam lygi su mokiniais. Dazniausiai jie pypt prota kad jie vyresni ir daugiau bei geriau viska zino. Cia kitaip. Dar ne karto negirdejau frazes menkinancios musu pastangas ar darbus. Su matkes mokytoja tiesiog jauciuos kaip su gera seimos nare. Ne tik pamoku temom pasikalbet galima, bet ir paprikolint. Nemaciau mokytojos kuri tiesiog skaiciuotu cizu pakeliais tam kad butu vienam zmogui aiskiau. Ar leistu pas ja ramiai pasidaryt arbatos ir gurksnot sprendziant. O beje jos geriausia drauge ekonomikos mokytoja tokia pati prikolna. Miela matyt dvi BFF shulioj. Siaip mokytojai dauguma jauni. (sexy fizikos mokytojas, pzdc, can i love him) ir moko zmoniskai. Aiskina ir po 10 kartu jei tik reikia.
KLASIOKAI: na klasiokai kaip klasiokai man patinka. klase gan vieninga ir gali padaryt kazka kai reikia, tarkim surengt kazka. bet kaip zmones tiesa pasakius tai levos asmenybes. panos: grazios, mielos ir draugiskos. bet apstuminet kitokius megsta ir labai. net ant saviskiu varo. baxurai: kaip draugai linksmi ir faini, bet nerasciau temu pokalbiams susitikus po pamoku. nezinau ka mano panos bendraujancios su manim, tos su kuriom sedi ir siek tiek daugiau bendrauja. tikriausiai laiko drauge, gal net LABAI gera. bet deja as sau meluot negaliu, taip nera. jos man tik klasiokes ir is tiesu nematau jom galimybiu kilt auksciau. tiesiog nera bendro poziurio i gyvenima. zmones per daug vaikiski, nemastantys apie ateiti ir neturintys poziurio i rimtesnius dalykus. situo klausimu ankstesne klase buvo ZYMIAI geresne. su jais as buvau as, jie buvo jais, o mes visi kartu budavome mes. viena didele seima. deja i naujaja klase dabar ziuriu siek tiek kitaip :DD
MOKSLAI: tikrai sunkiau. kruvis didelis. aisku nemirsi, bet yra prie ko padirbt jei nori gaut gera pazymi. lietuviu, anglu ir matke skirstyta lygiais tad mokomes srautais. sekas neblogai, isivaziavau ir beveik nebelyginu mokytoju. tikiu kad norincius mokytis egzaminams paruos tikrai gerai :DDD
EDIT: MOKSLAI: whuuut, sunkiau. Nežinau ką galvojau tai rašydama. Antram pusmetį išvis nepamenu, kad būtų ND uždavę. Tiesa, pvz istorija REIK mokytis, nes kitaip you are dead. Bet pvz per matieką pusę pam sėdžiu ir nieko nedarau, buvo, kad pora sav į sąs nė karto nebuvau parašius nieko. Per kontrus leidžia mzk klausytis, valgyt, arbatą gert. Viską perpratus, visus mokytojus ir jų taktika, pasidaro super easy.:D