1) Jeigu turėtum galimybę dirbti...Jonghyun: Kai dar mokiausi aukštojoj mokykloj, norėjau suburti grupę, bet dabar man patinka būtent tai, ką darau šiuo metu. Kai baigiau mokyklą, mane priėmė į kompaniją (SME) ir aš debiutavau.
2) Koks veikėjas esi grupėje SHINee?Jonghyun: Manau, kad esu grupės alyva. Kai nusprendžiu ką nors daryti, įtraukiu visus narius į tai, nes esu gan nekantrus (noras, kad viskas greičiau vyktų).
3) Kaip praleidi dieną?Jonghyun: Daug dainuoju ir šoku. Pastaruoju metu tenka praktikuotis net poilsio dienomis, tad lieka vis mažiau laisvės (juokiasi).
4) Prie ko šiuo metu esi pratęs?Jonghyun: Kadangi žiūriu anime, baigiu priprasti prie japonų kalbos. Žiūrėjau One Piece, o vėliau žiūrėsiu Hare+Guu ir kitus anime.
5) O dabar, papasakok kokią nors nesėkmę!Jonghyun: Hmmm... Jokios!! Jeigu aš žinau, kad kas nors man nepavyks, aš išvis to nedarau (juokiasi).
6) Koks mokinys buvai vidurinėj ir aukštojoj mokyklose?Jonghyun: Palyginus su kitais, buvau ramus. Net dabar, kai mokausi japonų kalbos darbe, visuomet kalbuosi su personalo darbuotojais (japoniškai), mes nuolat kalbamės.
7) Ką manai apie japonų merginas (fanes)?Jonghyun: Jos tarsi tyros jaunos merginos. Per pasirodymus jaučiu, jog jos nuo pradžių iki galo mus įdėmiai stebi.
8) Kokia tavo mėgstamiausia japoniška frazė?Jonghyun: [shouuganainaa] (ką padarysi...). Neturiu jokios ypatingos priežasties... Tiesiog manau, kad tai įdomiai skamba.
9) Jeigu savaitę galėtum pailsėti nuo visko, ką darytum?Jonghyun: Noriu keliauti. Jeigu turėsiu laiko, noriu grįžti ir vėl aplankyti Europą.
10) Kuo norėtum tapti po dešimties metų?Jonghyun: Tikiuosi, kad tuo metu būsiu pats šauniausias (juokiasi). Turiu omeny, jog noriu tapti tokiu vaikinu, į kurį pažvelgę žmonės iškart sakys, kad esu šaunus.
Magazine Scan by: lovingbling
Translation by: NINGZzhi @ shiningshawols.com
via: dkpopnews
Nežinau koks dundukas vertė į lietuvių kalbą...