Radau šiokių tokių gabaliukų iš individual interviu, tai čia pridėsiu...
1. Vardas Onew
2. Gimtadienis 14 Gruodis 1989
3. Kraujo grupė O
4. SHINee veikėjas Lyderis, kuris rūpinasi savo grupės nariais.
5. Mėgstamiausias merginos tipas Mergina, kuri mane šiek tiek valdytų..?
6. Mėgstamiausia japoniška drama My Boss My Hero
7. Mėgstamiausias japonų daininikas Utada Hikaru
8. Mėgstamiausias japoniškas maistas Ryžių dubenėlis su unguriu. Man taip pat patinka Una-dong.
9. Mėgstamiausias japoniškas žodis “Sakura” (Vyšnios žiedai)
10. Ką nori nuveikti arba kur nori nukeliauti Japonijoje? Noriu aplankyti Tokijo Disneilendą arba Tokijo bokštą. Man patinka pramogos, kur galiu garsiai šaukti, tad noriu į atrakcionų parkus!!
11. DBSK ir SNSD debiutavo Japonijoje ir yra labai populiarūs. Ką apie tai manai? Manau, jog jie tikrai šaunūs. Aš žiūriu jų pasirodymus ir daug ko iš jų mokausi, taip pat ir japonų kalbos.
12. Iš kokio dainininko semiesi įkvėpimo dainuodamas? DBSK! Manau, kad jie tikrai nuostabūs ir visada sunkiai dirba.
13. Kokią vietą Korėjoje rekomenduotum aplankyti? Gangwon-do ir Samcheok.
14. Kokią savo albumo dainą mėgsti? “Replay”
15. Kaip sužavi žmones savo muzika arba pasirodymu? Kadangi nuo pat vaikystės mėgau klausytis muzikos ir dainuoti, dainavimas yra mano žavesys. O būdamas ant scenos dažnai šypsausi (juokiasi). Šypsausi, nes mėgaujuosi tuo, ką darau ir dar todėl, kad prisimenu įvairius dalykus.
16. Kuris jūsų grupės narys atrodo labiausiai išlepintas? Key.
17. Žinutė apie debiutą Japonijoje! Kalbant nuoširdžiai, šiek tiek jaudinuosi dėl debiuto Japonijoje, nes žmonės labai daug iš mūsų tikisi. Bet kadangi fanai mus palaiko, tai labai nuramina. Labai ačiū, kad mus palaikot! O mes ir toliau labai stengsimės, tad ir toliau mylėkit mus!
1. Vardas Minho
2. Gimtadienis 9 Gruodis 1991
3. Kraujo grupė B
4. SHINee veikėjas "Flaming Charisma," manau, kad ši pravardė puikiai nusako mano konkurentiškumą.
5. Mėgstamiausias merginos tipas Švelni ir nekalta mergina, kuri gražiai šypsosi.
6. Mėgstamiausia japoniška drama "Pride"
7. Mėgstamiausias japonų daininikas Fukuyama Masaharu
8. Mėgstamiausias japoniškas maistas Ramen
9. Mėgstamiausias japoniškas žodis Tensai (genijus). Man patinka šio žodžio skambesys ir reikšmė.
10. Ką nori nuveikti arba kur nori nukeliauti Japonijoje? Dar kartą noriu aplankyti XX, nes man patinka ramen.
11. DBSK ir SNSD debiutavo Japonijoje ir yra labai populiarūs. Ką apie tai manai? Jų užsiėmimai mus motyvuoja. Jaučiamės tarsi turėtumėm dar sunkiau dirbti.
12. Iš kokio dainininko semiesi įkvėpimo dainuodamas? Šiuo metu to vienintelio neturiu, tačiau norėčiau daug ko išmokti žiūrėdamas gyvus pasirodymus arba kitų dainininkų muzikinius video.
13. Kokią vietą Korėjoje rekomenduotum aplankyti? Ilsan paežerės parką. Tai be galo tyli ir graži vieta.
14. Kokią savo albumo dainą mėgsti? ‘Hit Me Baby’
15. Kaip sužavi žmones savo muzika arba pasirodymu? Ne tiek muzikos aspektais... Aš gan rimtas žmogus. (Jis tikrai rimtas. Tu kvailys, ar ne? Hahaha (juokiasi Key)). Jie visada mane taip erzina, kai liekam penkiese (juokiasi).
16. Kuris jūsų grupės narys atrodo labiausiai išlepintas? Key
17. Žinutė apie debiutą Japonijoje! Manau, kad gavom galimybę debiutuoti tik todėl, kad mus nuolat visi palaikė. Labai visiems ačiū. Mes dar tik pradėjom ir toliau stengsimės, nepamiršdami savo užsibrėžtų tikslų, tad palaikykit SHINee!
1. Vardas Key
2. Gimtadienis 23 Rugsėjis 1991
3. Kraujo grupė B
4. SHINee veikėjas Energijos tiekėjas?! (juokiasi).
5. Mėgstamiausias merginos tipas Moteris, išmananti madą, protinga ir turinti tvirtą charakterį.
6. Mėgstamiausia japoniška drama 1 Liter of Tears, Produce Nobuta
7. Mėgstamiausias japonų daininikas Hiraiken, Nakashima Mika, Amuro Namie
8. Mėgstamiausias japoniškas maistas Donkatsu ramen, pusgaminių parduotuvės bento. Tiek visokių rūšių ir visos labai skanios!
9. Mėgstamiausias japoniškas žodis “Umai jang~ (skanumėlis)”
10. Ką nori nuveikti arba kur nori nukeliauti Japonijoje? Noriu pavalgyti ramen arba nuvykti į Odaiba ar Don Quijote (*Populiari pramogų ir pardavimo vieta (kaip mūsų akropolis)) (juokiasi).
11. DBSK ir SNSD debiutavo Japonijoje ir yra labai populiarūs. Ką apie tai manai? Aš labai dėkingas, nes būtent jų dėka mes galima užsiimti savo veikla Japonijoje.
12. Iš kokio dainininko semiesi įkvėpimo dainuodamas? Lady Gaga, Mika, 3OH!3, Katy Perry.
13. Kokią vietą Korėjoje rekomenduotum aplankyti? Apgujeong, kur yra daug gražių kavinių.
14. Kokią savo albumo dainą mėgsti? “Lucifer”
15. Kaip sužavi žmones savo muzika arba pasirodymu? Manau, kad grupėje visada pakeliu visiems nuotaiką. Taip pat man padeda Jonghyun ir Taemin galėtų būti naujasis veidas?! Aš nuolat stengiuosi kaip įmanoma geriau padainuoti, repuoti ir taip mėgautis savo pasirodymu, kad ir kiti žmonės juo mėgautųsi.
16. Kuris jūsų grupės narys atrodo labiausiai išlepintas? Aš pats (juokiasi).
17. Žinutė apie debiutą Japonijoje! Nekantrauju debiutuoti Japonijoje birželio 22 dieną, nes daug japonų fanų mus palaiko, o aš noriu parodyti, kaip SHINee dainuoja bei atrodo ant scenos. Tad ir toliau mus palaikykit!
Korean trans @ DC Shinee Gallery
Vertimas: Tabeko
Kitų neradau...