Autorius | Pranešimas |
---|
Jonghyun . Pranešimų skaičius : 818 Join date : 2011-04-01 Age : 34 Miestas : Seoul, South Korea
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Pir. 06 27, 2011 6:12 am | |
| *be emocijų žvelgia į merginą* ...nesitikėjau, kad šitaip greitai mirsiu. Arba sušąlęs, arba sulaukęs, kol likeris man mirtinai nugrauš odą, arba rastas kokių skinheadų ir... *nutęsia ir nuleidžia galvą* Kelis kartus kartojau, kad po tokių vakarėlių man nuolat nesiseka... *burbteli* |
|
| |
Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Pir. 06 27, 2011 6:24 am | |
| *baigė knaisiotis ir nusijuokė* - Oj, koks gailesčio reikalaujantis veidelis. Tuščia pas tave,net per daug. * vėl nusižvengus metė jam ant pečių ranką* - Sakiau kad mano pareiga būna parvest nusikalusius namo. Tai einam, šiandie mirčių nebus. *kita ranka perbrauke jam per kakla nuimdama kiek bebegančio likerio ir aspilaižė pirštus* |
|
| |
Jonghyun . Pranešimų skaičius : 818 Join date : 2011-04-01 Age : 34 Miestas : Seoul, South Korea
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Pir. 06 27, 2011 6:27 am | |
| Į vakarėlį atėjau su raktais, telefonu ir pinigine. Čia stoviu be nieko, tiesiog įspūdinga. *tyliai nusijuokia ir žvilgteli į merginą* Verti mane jaustis kaip po lietum išsimaudžiusiam šuneliui. Net nežinau, dėkot ar raukytis.. *ranką padeda ant merginos liemens* |
|
| |
Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Pir. 06 27, 2011 6:42 am | |
| -Ne tavo vieno jausmai sumišę *pajaučia ranką ir nusišypso, pamačius savo buto langus ištiesia pirštą* - Va ten. Netoli visai.Galėsi praustis makaule kiek sirdis geidžia. O aš bandysiu atmirkyt tavo maike kad bent ryte gražus išeitum. Aišku jeigu puppy'is leis. *kopijuoja jo nuskriausto šunelio mimiką* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Pir. 06 27, 2011 6:45 am | |
| *prunkšteli* Jeigu pažadi ir tos bet kur nenudaigot, tai duosiu. Tikiuos, kad pas tave bent grindys minkštos, vis tiek abejoju ar leisi kokią sofą-lovą užsiimt. *vos juntamai spusteli jos liemenį arčiau savęs* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Antr. 06 28, 2011 2:03 am | |
| *plekšteli porą sykių jam per petį* - Nesijaaaaudink, rasim kur tave priglaust. O jei ir pradanginsiu?Baisaus čia daikto...Įsiprausi į kąnors iš mano S dydžio. Kiek čia tavęs yra. *besijuokdama grybštelėjo jam už šono ir pasuko į takeliu į šoną, kad prietų namą* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Antr. 06 28, 2011 5:14 am | |
| O aš ir pusnuogis gerai atrodau, tiesą pasakius. *pajuokauja ir sustoja priešais namą, paleisdamas merginą, kad ši galėtų atrakinti duris* Jauki vietelė, sakyčiau. Man patinka. Jeigu dar vaizdas nesilietų... *prideda delną sau prie kaktos ir kilsteli antakius* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Tr. 06 29, 2011 4:04 am | |
| *žlibindama akimis iš penkto karto pataikė raktą į spyną* - Jei labai sunku tai galėsi nusiskalaut galvą ir krist lovon, nes linguoji kaip beržas. *nusižvengus atrakino duris* - Užeik. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Tr. 06 29, 2011 4:13 am | |
| Po dušo ir nuspręsiu ką veiksiu toliau. *veide išlaikydamas šypseną, įeina pro duris ir apsižvalgo* Oho, kaip merginai gan netvarkinga... *sukikena* Tačiau man patinka tokia netvarka. Na, nesvarbu. *pasisuka į merginą* Kur ten užsispoksojai? Lysk vidun ir rodyk kur dušas. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Tr. 06 29, 2011 4:35 am | |
| - Ai nu, čia po vakar... *pagyrūniškai išsišiepus perėjo slenkstį ir užrakino duris, apsižiūrėjus mostelėjo į vienas duris* - Ten, varyk, bet pirma, maikę. *ore pagrabaliojo pirštais* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Tr. 06 29, 2011 4:43 am | |
| *kurį laiką patyli žiūrėdamas į merginą, tada cakteli liežuviu ir greitai nusiima maikę, mestelėdamas ją merginai* Einu pamirkt vonioj. Tuoj grįšiu. *palieka merginą vieną* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Kv. 06 30, 2011 5:43 am | |
| *nieko nesakydama žiūrėjo pavymui į jo nugarą, pajuto kaip nuo vaizdo susitraukė skrandis* - Am,nuuu. *nusipurtė ir gniaužydama maikę nuėjo virtuvėn, susirado reikiamas priemones naikint demei* - God, ką aš darau. *pasitrankius žandus metė maikę kraiuklėn ir įpylus skysčio pradėjo trint* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Št. 07 02, 2011 3:25 am | |
| *susiranda vonią ir užsirakina joje, nusprendęs, kad mergina labai nepyks, jeigu jis tik kartą pasinaudos jos priemonėm, pilnai nusimaudo ir išlipęs apsiriša juosmenį rankšluosčiu* O velnias. Kitų drabužių taip ir nepaprašiau. Žioplys. *atveria vonios duris ir pasivaikščiojęs po kambarius, susiranda merginą* Hey. *atsargiai paliečia jos petį* Gal duosi... kokių drabužių..? |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Št. 07 02, 2011 11:29 pm | |
| *issigandus krupteli ir staigiai atsisuka* - Ka tu ble... Whooaah... *ji pamacius pajaucia kaip kelius paima silpnumas ir vos susilaiko vietoj* -Am nuu..Kuo tu mane laikai kad namie tureciau vyrisku drabuziu? Tavo bedos,mik toks,iseisi ryte kaip atejes, nors pala...gal *uzsimerkia ir ranka masazuodama kakta mintimis narso po spinta* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Pir. 07 04, 2011 12:13 am | |
| *prunkšteli* Galiu ir be rankšluosčio miegot, tik kaži ar panelei nebus nejauku su šitokiu manim būt vienam namie. *šypteli* Man labai netrukdo. Neturiu ką slėpt. *trūkteli už rankšluosčio, leisdamas nukristi jam ant žemės* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Pir. 07 04, 2011 8:10 pm | |
| *atsimerkia ir klupteli vietoj* -God!pamiselis! *susimecius uzsidengia akis ir uzsisuka,veida ismusa raudonis bet negali sulaikyt sypsenos* -Gedos turetai!uzsidenk arba ismesiu toki lauk. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Antr. 07 05, 2011 5:03 am | |
| *kikendamas pasikelia rankšluostį ir vėl apsivynioja jį aplink klubus* Taigi... Paieškosiu man kokių nors rūbų? Nes jeigu miegočiau taip, tai galiausiai rankšluostis vis tiek atsidurtų ant žemės ir ryt ryte pamatytum vaizdelį, kurį matei ką tik. *įremia rankas į klubus ir žvelgia į merginos nugarą, valdydamas norą ją apkabint* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Antr. 07 05, 2011 8:13 pm | |
| *atsargiai zvilgteli ir lengviau atsidusus atsigrizta* - Oj tu iskrypeli,megsti rodytis? Gerai jau,privertei,einam,paieskosim,slapias puppy. * pasilenkus erzinanciai pakase jam po smakru* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Antr. 07 05, 2011 8:46 pm | |
| *suima merginos ranką ir padėdamas ją sau už nugaros, prisitraukia merginą artyn tiek, kad galėtų lengvai ją apglėbti* Tu kvailutė. *vieną ranką laiko jai ant galvos, taip spausdamas ją prie savo nuogos krūtinės, o kita švelniai liečia jos liemenį* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Antr. 07 05, 2011 10:10 pm | |
| *nusisypsojus kita ranka apsivijo apie ji ir patogiai apsikabino* o tu keistas...ir dar slapokas *susijuokus patrauke kojas toliau nuo jo ranksluoscio* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Antr. 07 05, 2011 10:18 pm | |
| Kuo aš keistas? *sušnabžda merginai į ausį, leisdamas lūpoms formuoti klastingą šypseną* Nematau čia nieko keisto. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Antr. 07 05, 2011 10:53 pm | |
| *staigiai atlaisvino rankas ir uzdejus jas jam ant pilvo stumtelejo ji prie sienos, pirstais perbrauke six packu zemyn,o veida pritrauke prie pat jo,kad beveik liestusi lupomis* -Nezaisk su manim,apsvilsi,dabar mano eile nusimaudyt*bene piktai susnibzdejus pasitrauke nuo jo ir nuejo link vonios* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Antr. 07 05, 2011 10:56 pm | |
| Tch... *su šypsena prunkšteli* Arši mergytė. *sunkiai iškvėpia orą ir įsitaiso virtuvėj ant kėdės* Bet drabužių tai vis tiek nedavė. Na, ką gi. Palauksiu, kol išlys iš vonios... *atsiremia alkūnėmis į stalą ir padeda smakrą ant delnų* |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Tr. 07 06, 2011 2:45 am | |
| *iejus vonioj trinkteli durimis,atsidusta,apsizvalgo kokia betvarke jis paliko ir nusimetus rubus isijungia dusa,stengiasi per daug neslapinti galvos nes jaucias pavargus,baigus isinere i chalateli ir isleke pro duris* -Ah,tu,jau maniau kad tebuvai sapnas. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun Pen. 07 08, 2011 2:58 am | |
| *pakelia galvą ir apsimiegojusiom akim pažiūri į merginą* Duok drabužių... Ir lovą... *vos išlemena* Baigiu užmigt čia ant stalo. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Juste+Jonghyun | |
| |
|
| |
|