Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Komentarai Tr. 08 03, 2011 7:44 am | |
| VISOS ONEW PANOS? Aš berods nesižalojau XDDD Beje, net neturiu ką daugaiu pasakyt, gan neblogai aprašei visus rpg, beveik su viskuo sutinku, ypač dėl Mayu ir Key ir dėl romantinių ir mielų akimirkų ; DDDD Ir dėl žodžių : Bet manęs mažiau klausyk, ir viską savaip daryk. Juk ten tavo norai pildosi, o ne mano xD |
|
Mayumi . Pranešimų skaičius : 3822 Join date : 2011-03-19 Age : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Komentarai Št. 08 06, 2011 2:09 am | |
| - Citata :
- Mayumi + Key
Okay, galbūt šiam sezone kažkas kirto man per mąstymo gysleles, kad ėmiau nenorėt skaityt smut ir panašiai. Tačiau man patiko šios poros rašymo stilius ir negalėjau joms duoti žemo balo. Tačiau kartais tokius paskaičius susimąstau, ar mes tikrai liptumėm į lovą su žmogum, kuris tiesiog padėjo mums rasti namus ar nešti knygas? Kažin. Nebent slapta jį pažinotumėm. Suprantu, čia forumas, čia SHINee, čia galima. Tačiau realybėj aš tikrai tikrai labai labai pasisaugočiau tokių. Back to the topic, nežinau ko nori tu, Mayumi, bet aš mieliau norėčiau, kad tarp jūsų šviežių santykių būtų mažiau sekso ir daugiau gražių akimirkų. Bet manęs mažiau klausyk, ir viską savaip daryk. Juk ten tavo norai pildosi, o ne mano xD
cia taip gavos :DDD siaip kai man nurauna stoga buna visko :DD man siaip buvo panasiai su pirma kart matomu zmogum, tik aisku vietoj sexo buvo buciniai. Tad isitikinau, kad tikrai egzistuoja meile ir aistra is pirmo zvilgsnio :D |
|
Sky~ He's so deep in my heart ~ Pranešimų skaičius : 8164 Join date : 2010-09-24 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Komentarai Tr. 08 10, 2011 11:38 pm | |
| *paplekšnoja vaikinui per petį* Nebijok. Galbūt Minho ir ne toks iškalbus, koks buvo Petras, bet kašį ne tik žiūrėt, o ir žaist mėgsta. *sarkastiškai nusijuokia* Vat kaži ar sugebėtum prieš jį laimėt. *parodo jam liežuvį ir pasisuka ant kulniuko* Einu tada aplankyt jų. Lauksi čia? ROFLMAO bwahahahahaha, žudai žmogau XDDDDDD |
|
Mayumi . Pranešimų skaičius : 3822 Join date : 2011-03-19 Age : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Komentarai Kv. 08 11, 2011 1:01 am | |
| |
|
Tabeko fuckthat. Pranešimų skaičius : 7752 Join date : 2011-06-16 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Komentarai Pir. 08 15, 2011 5:43 pm | |
| Dar galit komentuoti, temos nerakinu :DD |
|
Lee!^^ . Pranešimų skaičius : 3563 Join date : 2011-03-12 Age : 27 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Komentarai Pir. 08 15, 2011 6:05 pm | |
| Oh yeah jeigu ištikruju tai pirma karta nenorėrau daryt rpg bet nenorėjau ir mest, todėl biški shit gavos, bet vel thanks už komentara. ^^ |
|
Tabeko fuckthat. Pranešimų skaičius : 7752 Join date : 2011-06-16 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Komentarai Pir. 08 15, 2011 6:08 pm | |
| Vis vien šaunuolė, kad pasiryžai ir užsiėmei tuo X3 Aš dvigubai myliu žmones, kurie šį sezoną išbandė rpg ^^ |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Komentarai | |
| |
|