SHINee Replay Japanese Version MV Will Be Out May 27
Autorius
Pranešimas
Sve?ias Svečias
Temos pavadinimas: SHINee Replay Japanese Version MV Will Be Out May 27 Kv. 05 26, 2011 7:25 pm
SHINee gegužės 27-ąją dieną per EMI Music Japan oficialų Youtube kanalą išleis pilną Japonijos debiutinio singlo Replay MV.
Muzikiniame video taip pat pasirodys SNSD narė Yoona, kuri ir atskleis kiekvieno SHINee nario stilių.
Gegužės 16-tąją dieną išleistas teaser'is greitai pakilo į pirmą vietą Japonijos muzikos topuose ir antrą vietą viso pasaulio topuose (youtube).
Telefoniniai Replay ir Hello tonai buvo išleisti per Japonijos didžiausią mobilų saitą Rekochoku birželio 28-tą ir gegužės 14-tą dienomis. Ir tai tapo istorija, nes tonai iškart užėmė pirmą vietą chaku uta lentelėje. Pirmą kartą Rekochoku istorijoje, to pačio singlo dainos pasiekė pirmasias vietas lentelėje.
Replay - tai japoniška dainos "Noona, You're So Pretty", su kuria SHINee debiutavo Korėjoje, versija.
SHINee birželio 19-tąją dieną gyvai pasirodys Abbey Road Studios stadione, šitaip atšvęsdami savo debiutą Japonijoje, o liepos mėnesį iškeliaus į turą po penkis Japonijos miestus - Tokiją, Osaką, Nagoją, Fukuoką ir Saporą.
Source: TV Daily; Osen Trans by jujugal Vertimas: Tabeko
+
Replay MV Preview
Hercules . Pranešimų skaičius : 899 Join date : 2010-12-10 Age : 29 Miestas : Kaunas
Temos pavadinimas: Re: SHINee Replay Japanese Version MV Will Be Out May 27 Kv. 05 26, 2011 7:42 pm
SHINee will release the full version of the music video for their Japan debut single Replay through EMI Music Japan’s official youtube channel on 27 May. Mano nuotaika: Yahoooo, nebe Birželio 22!!! The music video featuring SNSD Yoona will show each SHINee member’s different styles. Mano nuotaika: Eina chulbalint. O taip laukiau. Kodėl negalėjo kokios f(x) merginos įkišt? Arba kad ir Hyeoyeon? Nu kodėl vieną iš didžiausių kalių paėmė?!!! Ir dar jai SHINai dainuos "Noona, you`re so pretty". @#%%^%&$@#!~GGFTR@!!!!!! + Loooooool, Jonghyun langus valys :DD
Hiragana . Pranešimų skaičius : 3599 Join date : 2010-11-14 Age : 32 Miestas : Kaunas
Temos pavadinimas: Re: SHINee Replay Japanese Version MV Will Be Out May 27 Kv. 05 26, 2011 8:35 pm
Man irgi nepatiko ,kad MV bu SNSD Yoona..
Juste $Jonghyun's Baby$ Pranešimų skaičius : 7812 Join date : 2010-10-03 Age : 33
Temos pavadinimas: Re: SHINee Replay Japanese Version MV Will Be Out May 27 Kv. 05 26, 2011 11:28 pm
fuck u yoona pražvengiau visą video :DDD maniau nukrisiu nuo kėdės kai jongis apsipatenkinęs langus valė :DDDDD ir japoniškai kalbėjo :DD o jau Tae kojų mėtymas :DD nieko nebus, reik vėl žiūrėt.
p.s. tabe, kodėl neverti??
Yori^^ 凸(¬‿¬)凸 Pranešimų skaičius : 5948 Join date : 2010-09-07 Age : 112
Temos pavadinimas: Re: SHINee Replay Japanese Version MV Will Be Out May 27 Pen. 05 27, 2011 2:15 am
kaip gūūūd ,kad anksčiau išleis O_O pala pala, RYTOJ ????????????????:OOOOOOOOOOO WAAAAAAAH Omo, mirsiu čj XD
Sve?ias Svečias
Temos pavadinimas: Re: SHINee Replay Japanese Version MV Will Be Out May 27 Pen. 05 27, 2011 3:20 am
Kai turėsiu daugiau laiko, išversiu visus neverstus straipsniukus. O kol kas skubėdama dėjau info, tai taip išėjo...
emii . Pranešimų skaičius : 4412 Join date : 2011-02-27 Age : 26 Miestas : Vilnius
Temos pavadinimas: Re: SHINee Replay Japanese Version MV Will Be Out May 27 Pen. 05 27, 2011 4:07 am
omo omo..~ man kažkaip ta Yoona nebeatrodo problema :D
Yori^^ 凸(¬‿¬)凸 Pranešimų skaičius : 5948 Join date : 2010-09-07 Age : 112
Temos pavadinimas: Re: SHINee Replay Japanese Version MV Will Be Out May 27 Pen. 05 27, 2011 4:23 am
dėjau aš ant tos Yoonos, duokit SHINee <3333
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: SHINee Replay Japanese Version MV Will Be Out May 27
SHINee Replay Japanese Version MV Will Be Out May 27