Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortalasLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Share | 

BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3  Next
AutoriusPranešimas
Sve?ias
SvečiasAnonymous
BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimeKv. 04 14, 2011 1:38 am

First topic message reminder :

BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 79892518

BLACKOUT (& SHINee)

Info trumpai:
Senas senas fiction'as, kurį rašiau draugėms iš savo šokių grupės. Bet dabar praradau bet kokią motyvaciją dirbti su jom, o juo labiau rašyti apie jas, tad... Keičiu jų vardus į kelių mūsų forumo narių vardus ir tęsiu šį savo pirmąjį šedevrą. Taip, tai yra pirmasis mano lietuviškas fiction'as :) Kol kas turiu parašiusi 17 chapterių... Jeigu šis kūrinys sulauks pakankamai atsiliepimų, galbūt netgi pratęsiu jį, kad ir koks senas jis bebūtų. Malonaus skaitymo~
P.S. Paveikslėlis priklauso mūsų šokių grupės skype chat'ui. Padariau pati.

Veikėjai:
SunSHINe~Haru^^ - Haru
Sky~ - Lora
GimmeGD - Dara
emii - Emė

Edit: "Blackout" grupės narės pagal amžių nuo vyriausios iki jauniausios - Lora, Haru, Tabė, Dara ir Emė.

Laukit pirmosios dalies.

Paskutinį kartą redagavo Tabeko, Tr. 05 11, 2011 3:59 am. Redaguota 3 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down

AutoriusPranešimas
Shin
.Shin.
Pranešimų skaičius : 344

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 12:30 am

O tu blet.. Kaip pasakytu tikra Šiaulietė : Mergaite , biški rameka įjunk, skaityt nebespėju ;DD {Joke} Nerealus ;****
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 12:35 am

9 dalis - Permatoma

- Key. - ištarė kito vaikino vardą Minho ir pakėlė akis į jį.
Tabė neramiai virptelėjo ir atsimerkė. Pažvelgusi į priešingą pusę išvydo Key, kurio apranga vėl buvo rožinė. Lyderė kiek nejaukiai sukikeno nuo minties, kad jis vėl rožinis. Key klausiamai pakėlė antakį.
- Tai... Kas čia vyksta? - dar kartą paklausė jis.
- Ji susižeidė, tad praeidamas pro šalį tiesiog negalėjau jos palikti toje kraujo baloje. - paaiškino Minho, pakeldamas Tabės plaukus nuo kaktos ir atidengdamas pleistrą.
Lyderė nusipurtė, o Key susiraukė.
- Nenuplovei kraujo nuo plaukų. - tarė jis, tuomet priėjo prie merginos ir paėmęs šlapią šluostę ėmė valyti kraują nuo Tabės peroksidinių plaukų.
Minho atsiduso ir atsistojo.
- Užsimaniau pavalgyti, gal žinai, kur šiuo metu Jonghyunas? - paklausė jis, kažko ieškodamas savo kuprinėlėje.
- Kartu su Taeminu miegamajame. - atsakė Key ir dubenyje su vandeniu praskalavo krauju permirkusį audinį.
Tabė virptelėjo nuo vaikino žodžių ir pasuko akis į kito kambario duris, kurios tikriausiai ir buvo miegamojo. Key pastebėjo merginos virptelėjimą ir šilčiau ją apklojo.
- Šalta? - paklausė jis.
Lyderė nebyliai pakratė galvą ir jos akys vėl nukrypo atgal prie savo taikinio. Minho lyg vaiduoklis išslinko iš svetainės į miegamąjį, o Tabė spėjo pastebėti kažkieno ranką pro durų plyšį. Key visą laiką stebėjo jos žvilgsnį.
- Kas yra? - paklausė jis, vos tik Minho uždarė duris.
Tabė vis dar nesiryžo kalbėti, tad vaikinas tik atsiduso ir padėjo šluostę į šalį. Tada atsistojo ir nuėjo į virtuvę.
Lyderė vos gavusi ramybės minutėlę, iškart dar kartą apsižvalgė ir iššoko iš lovos. Įsitikinusi, kad Key dar vis virtuvėje, nušuoliavo prie miegamojo durų ir jau ruošėsi belstis, bet iš už Tabės išniro Key ir padėjo ranką ant jos peties. Mergina atšoko į šoną, tarsi nupurtyta elektros ir bailiai pažiūrėjo į vaikiną.
- Klausyk, gana tylos. Paaiškink, kas čia vyksta? - ramiu balsu tarė Key ir sukryžiavo rankas ant krūtinės.
Tabė sunkiai nurijo seiles ir pagaliau prasižiojo:
- Ten yra Taeminas, ar ne?
Key sumirksėjo iš nuostabos ir atidarė miegamojo duris. Jame buvo tuščia. Tabė netikėdama savo akimis įžengė į kambarį ir apsižvalgė. Tuomet ji pastebėjo dar vienas duris ir su nusivylimu pakratė galvą. Key nusijuokė.
- Jie dar grįš. Tik nežinau kada.
Kai ji žinojo, kad Taemino nebėra šitam bute, mergina iškart tapo drąsesnė. Pasisukusi į Key, ji tarė:
- Taigi. Pats laikas susipažinti. - tarė ji, bet mintyse pagalvojo, jog tai visiškai nebūtina, nes apie Key ji žinojo beveik viską. - Aš Tabė, naujos grupės „Blackout“ lyderė.
Key linktelėjo ir ištiesė ranką paspaudimui. Tabė sutrikusi pažvelgė į jį.
- Aš Key, „SHINee“ grupės narys. Jūsų šalyje taip sveikinasi?
Mergina nusijuokė linktelėdama ir paspaudė jo ranką.
- Tu teisus. Ir kaip sužinojai, iš kur aš? - pasidomėjo ji.
- Būčiau kvailas, jeigu nežinočiau. - atsakė jis save giriančiu balsu ir išsišiepė.
Tai privertė Tabę vėl nusijuokti.
- Jis juokingas, - pagalvojo ji.
Gatvė. Restoranas. SHINee~
- Čia visada tiekia labai skanų maistą. - tarė Jonghyunas, praverdamas restorano duris ir dirstelėdamas vidun.
- Būtent čia mes užsisakinėjam savo vištieną, kuri būna nuostabaus skonio. - pritarė Minho, žengdamas į priekį.
Įėję į restoraną ir apsižvalgę, jie pamatė, kad laisvų staliukų visiškai nebėra.
- Ak, nu. Kas čia per nesąmonė? - numykė Jonghyunas ir užvertė galvą į viršų.
- Galim prisėsti prie tų merginų. - tarė Taeminas, pirštu parodydamas į didelį stalą, prie kurio buvo likusios būtent trys laisvos vietos.
- Manai, jos norės, kad kažkokie nepažįstami sėdėtų ir valgytų kartu su jomis? - pakeldamas antakį tarė Minho.
Jonghyunui tuo metu toptelėjo idėja.
- Aš jas pakerėsiu. - atšovė jis ir mirktelėdamas tiesiog nuplasnojo prie didžiojo stalo.
- Ką jis sau galvoja..? - kratydamas galvą burbtelėjo Minho.
Kad ir kaip bebūtų keista, po minutės Jonghyunas jau mojavo ranka, kad likę vaikinai prieitų. Minho susižvalgė su Taeminu ir per daug negalvodami nuėjo prie stalo.
- Sveikos. Atleiskit, kad teko brautis į jūsų erdvę prie jūsų staliuko. Tiesiog... Laisvų staliukų nebeliko. - atsiprašė Minho ir įsitaisė prie trumpaplaukės merginos, kurios plaukai buvo gražiai iškarpyti ir šonuose taip stovėjo, kad atrodė kaip katės ar vilko ausytės.
Vos vaikinas pažvelgė į šalia sėdinčią draugę, ši iškart nuraudo ir nusuko akis į kitą pusę. Jonghyunas įsitaisė prie merginos, kurios plaukai priminė tigro kailį. Kelias akimirkas jis tiesiog negalėjo nuleisti akių nuo jos sruogų. Taeminas atsisėdo tarp abiejų vaikinų ir nužvelgė visas merginas, kaskart vis nusišypsodamas.
- Jūs man kažkokios matytos. - tarė jis. - Iš veidų.
- Tai todėl, kad mes esame „Blackout“. Nauja grupė jūsų kompanijoje. - šyptelėjo viena iš merginų.
Galėjai prisiekti, kad matei, kaip visiems trims vaikinams iš nuostabos atvėpo žandikauliai.
- Rimtai? - žioptelėjo Jonghyunas.
Visos merginos vienu metu linktelėjo.
- Aš žinau jus! - nusistebėjo Minho. - Key daug apie jus kalba. Sakė, jog esat labai populiarios svetainėje „youtube“.
- Tikimės išpopuliarėti ne tik ten. - atsiduso mergina, kurios plaukai buvo visiškai tamsūs, tik priekis švietė ryškia tamsia raudona spalva. - Aš Haru, beje.
Taeminas linktelėjo jai. O gal tai buvo mažas nusilenkimas?
- Ten Dara, - toliau dėstė Haru, parodydama į merginą šalia Jonghyuno. - šalia jos sėdi Lora. Ir čia šitoje pusėje sėdi Emė. - užbaigė ji, parodydama į merginą sėdinčią šalia Minho.
- Malonu. - tarė Jonghyunas ir supažindino „Blackout“ su savo grupės nariais, kurie šiuo metu sėdėjo prie stalo.
- Tikrai malonu susipažinti. - pritarė Lora.
- Tai kas iš jūsų grupės lyderė? - pasidomėjo Minho.
- Aaa~ Jos šiuo metu čia nėra. Grupėje mūsų penkios, iš viso. - paaiškino Haru.
- Tikiuosi, kad ir su ja galėsim greitai susipažinti. - tarė Jonghyunas ir iššiepė savo dantukus.
- Jūsų lyderio taip pat nėra. - prabilo Dara, kreipdama temą kuo toliau nuo Tabės.
- Ak, taip. Onew šiandien turi pasirodyti vienoje laidoje, todėl jis negalėjo eiti su mumis pavalgyti. - atsakė Taeminas ir apsižvalgė, žvilgsniu gaudydamas padavėją.
- Tiesa. Kodėl nepakvietei Key kartu pavalgyti? - tarė Jonghyunas, žvelgdamas į Minho.
- Palikau jį su ta mergina, kurią šiandien radau sužeistą. Nenorėjau jiems trukdyti. - keistu tonu atsakė Minho.
Abu vaikinai sukikeno, o merginos tik susižvalgė. Visos keturios aiškiai pagalvojo būtent apie tą merginą. Tuo metu prie jų staliuko pagaliau priėjo padavėja.
- Ko norėsite? - mandagiai paklausė ji.
Vaikinai išsirinko sau patiekalus, o merginos užsisakė tik po nealkoholinį kokteilį, kadangi visos jau buvo daugmaž pavalgiusios. Padavėja nusilenkė ir nuskubėjo į restorano virtuvę su jų užsakymais. Taeminas nusižiovavo ir pasirėmė rankomis galvą. Jonghyunas pasisuko į Darą ir pagaliau sugalvojo, kaip tinkamai pagirti jos plaukus:
- Man tikrai labai patinka kaip tu atrodai. Įspūdinga išvaizda, plius, tokie nuostabūs plaukai ir dar taip nuostabiai išdažyti.
Mergina nuraudo ir tyliai padėkojo. Jonghyunas nieko nesidrovėdamas apkabino ją viena ranka per pečius ir patenkintas garsiai tarė visiems prie stalo:
- Mes panašūs, ar ne?
Kaip netikėta, visi linktelėjo ir ėmė kikenti iš porelės elgesio. Tada Minho ėmė apžiūrinėti Emės apyrankę. Tokia juoda odinė apyrankė su įvairiais burbuliukais įsegtais į medžiagą.
- Man ji patinka. - tarė jis, pirštais atsargiai paliesdamas apyrankę ir šyptelėdamas Emei.
Ši padėkojo už komplimentą ir davė Minho ją pasimatuoti. Deja, Minho riešas buvo kiek per platus, kad apyrankė užsisegtų. Merginos ėmė juoktis.
- Tavo rankoms laikas numesti svorio, kad galėtum nešioti tokius mielus dalykėlius. - pašaipiai išrėžė Jonghyunas.
Taeminas visą tą laiką keistai spoksojo į Haru. Na, galbūt todėl, kad ji sėdėjo tiesiai prieš jį... Bet tas žvilgsnis atrodė šiek tiek grėsmingas. Galiausiai vaikinas neišlaikė ir prabilo:
- Kodėl ji atrodo vyriškiau už mane?
Haru nepatenkinta prunkštelėjo ir pavartė akis.

P.S. Papildžiau pirmą post'ą šiek tiek naujienų. Ačiū už komentarus :)
Atgal į viršų Go down
FAINee-Juni-
.FAINee-Juni-.
Pranešimų skaičius : 251

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 12:45 am

FAINee \\ Shin rašo:
O tu blet.. Kaip pasakytu tikra Šiaulietė : Mergaite , biški rameka įjunk, skaityt nebespėju ;DD {Joke} Nerealus ;****

Šiaulių kalbą išmanai, kas be ko.
Kuo tolesnė dalis, tuo įdomiau daros ;DD
Atgal į viršų Go down
Sky~
He's so deep in my heart ~

Sky~He's so deep in my heart ~
Pranešimų skaičius : 8164

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 12:55 am

Lololol, aš vyriausia iš Blackout ; DDDDDDD
Tabe, gal nori kurt naują Blackout, man labai jau tai patinka, ir istorijos tokios ... REALIOS rly?
Beje, paskutinė Taemino frazė mane nuužudė XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
http://skvfull.tumblr.com
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 12:56 am

10 dalis - Viskas yra įmanoma

Taeminas visą tą laiką keistai spoksojo į Haru. Na, galbūt todėl, kad ji sėdėjo tiesiai prieš jį... Bet tas žvilgsnis atrodė šiek tiek grėsmingas. Galiausiai vaikinas neišlaikė ir prabilo:
- Kodėl ji atrodo vyriškiau už mane?
Haru nepatenkinta prunkštelėjo ir pavartė akis.
- Stilisto klaida. - tarė ji, pirštu parodydama į jo ilgus plaukus. - Žiauriai susimovė.
Iki šiol tylėję vaikinai, išskyrus Taeminą, prapliupo juoktis.
- Dar niekas iki šiol nėra mums to sakęs. - paaiškino Jonghyunas ir pasirėmė į Daros petį iš juoko.
Šioji tik dar labiau išraudo ir nejaukiai juokėsi kartu su visais. Galiausiai padavėja atnešė užsakymus ir išdėliojo viską ant stalo. Netikėtai Jonghyunas pasisuko į Darą.
- Noriu tavo numerio. - tarė jis ir išsitraukė telefoną.
- Errr, gerai... - vėl išrausdama atsakė Dara ir paėmusi vaikino telefoną greitais judesiais suvedė numerį. - Štai.
- Nuostabu. - apsidžiaugė Jonghyunas. - Tuoj parašysiu tau žinutę su savo numeriu.
Minho su Taeminu susižvalgė.
- Gal visi apsikeiskim numeriais? Vis dėlto, priklausom tai pačiai kompanijai. - pasiūlė Minho, traukdamas telefoną.
Po kelių minučių jau visi turėjo vienas kito numerius. Merginos turėjo apsimesti, kad įsiveda Minho numerį, nes ji jau turėjo... Iš anksčiau.
- Buvo lengviau, nei tikėjausi. Tabė bus priblokšta. - su kvaila šypsena veide pagalvojo Dara ir linktelėjo pati sau.
- Tarpkitko, gal kas nors galėtų parašyti Tabei? Man jau neramu. - staiga prabilo Haru.
- O kas nutiko? - susidomėjo Jonghyunas.
Visos merginos nejučiom virptelėjo ir susivokė, kad šito geriau nesakyti... Skambėtų per daug kvailai.
- Ji... - akimis bėgiodama po restoraną prasižiojo Lora.
- Mums grįžtant iš kirpyklos, ji prisiminė, kad nepaprašė savo mėgstamiausios kirpėjos kontaktų. Tad nulėkė atgal jų paprašyti. Ir dar negrįžo. - ramiai užbaigė Haru.
- Hmm... Keista. Gal eime jos paieškoti, kai pavalgysim? Ką manot? - pasiūlė Minho.
Lora akimirksniu papurtė galvą.
- Jai tai labai nepatiktų. Garantuotai pradėtų skųstis, kad mes ją vis dar laikom mažu vaiku, kuriuo negalima pasitikėti. - labai įtikinamai atsiduso ji.
Emę akimirką nuo tokio pasiteisinimo suėmė juokas, bet jai pavyko suvaidinti, kad tiesiog šiek tiek užspringo kimchi ir nusijuokė atsiprašydama visų. Haru atsiduso su palengvėjimu. Vaikinai pagaliau ėmė valgyti, o Lora prisiminė turinti naują žurnalą su visom korėjietiškom ir japoniškom naujienom anglų kalba.
- Ei, norit pavartyti kai ką įdomaus? - paklausė ji.
„Blackout“ merginos pasisuko į ją su susidomėjimu ir tada Lora iš kuprinėlės išsitraukė „Starlight“ žurnalą. Atvertusi pirmą puslapį pastebėjo didelį užrašą „Blackout ruošiasi debiutui.“
- Ką? - žagtelėjo Dara.
- Kas per... - susiraukė Emė.
Minho pasilenkė per stalą ir pastebėjo užrašą.
- Rimtai? Kada debiutuosit? - su šypsena veide prabilo jis.
Visos merginos pakėlė akis į jį ir pakratė galvas.
- Niekas mums apie tai dar nesakė. - tarė Haru.
Lora linktelėjo ir pavartė puslapius, ieškodama didesnio straipsnio apie tai. Beversdama paskutinį puslapį pastebėjo savo veidą vienoje iš nuotraukų. Per abu puslapius buvo išdėliotos „Blackout“ merginų nuotraukos, aplink mirgėjo tekstas. - „Penkios žavios merginos ketina parodyti pasauliui, ko yra vertos.“ - perskaitė vieną iš eilučių Dara. - Man patinka.
Haru su Eme dėbtelėjo į ją ir Dara kaltai nusuko akis.
- Bet kaip? Niekas dar neturėtų per daug apie mus žinoti, apart „youtube“ fanų ir taip toliau... - susimąstė Haru.
- O ne, netiesa. - paprieštaravo Jonghyunas. - Visa Korėja jus gan gerai žino. Ir žinot kodėl? Nes Key dievina jūsų šokius. Žinot, ką tai reiškia?
Emė pliaukštelėjo sau per kaktą.
- Key... Kaip aš nesusivokiau... - tyliu balseliu tarė ji. - Jis išmoks bet kokį merginų šokį, jeigu tik jis jį sudomins. Ir kadangi SHINee yra tokie populiarūs... Sušokdami kokios nors kitos grupės šokį, jie automatiškai iškelia tą grupę į viršų. Šiuo atveju, mus.
- Būkit dėkingos mums. - išsišiepė Jonghyunas ir Dara kumštelėjo jam į pašonę, piktokai pažvelgdama į jį.
Haru atsiduso, o Lora toliau skaitinėjo straipsnį.
- „Spėjama, jog merginos pasieks penkių vaikinų grupės SHINee lygį. Kol kas jų šokiai atrodo vienodai įspūdingi ir įmantrūs.“ - perskaitė ji ir pakėlė akis nuo žurnalo.
Taeminas nejaukiai šyptelėjo, o Minho nuleido akis į savo maistą. Jonghyunas nebedrįso prabilti šia tema. Staiga Haru kišenėje virptelėjo jos telefonas. Išsitraukusi jį, mergina nė negalvodama garsiai perskaitė tekstą:
- „Valio~ Drama priveda prie gerų dalykų. Kad jūs žinotumėt, ką nuveikiau. Dabar esu namie, kur jūs? Tabė.“
- Lyderė? - pasidomėjo Taeminas ir Haru linktelėjo.
- Ką ji sau galvoja? - nepatenkinta akis pavartė Lora ir pagaliau užvertė žurnalą. - Beje, vėliau reikės visa tai aptarti su Tabe.
- Man rodos... Mums laikas eiti. - prabilo Emė ir keliais gurkšniais užbaigė savo braškinį kokteilį.
Kitos merginos linktelėjo ir atsistojo.
- Buvo malonu. - šyptelėjo Jonghyunas.
Minho ir Taeminas tik tyliai nusilenkė ir su šypsena išlydėjo merginas iš restorano.
- Jos mielos. - pagaliau ramiai prabilo jauniausias grupėje narys. - Man labai patinka.
Minho sukikeno ir paplekšnojo Taeminui per petį.
- Pagaliau aprimai. Maniau, kad nugriūsi nuo kėdės iš jaudulio. Taigi, kuri tau labiausiai patinka?
- Kol kas ta su ryškiai raudonais kirpčiukais. Ji tvirto charakterio ir šiaip valdinga. - atsakė vaikis.
- Ach, tu apie Haru. - supratingai nusišypsojo Jonghyunas draugui. - O man labiausiai patiko ta, kuri sėdėjo prie manęs.
- Jūs tikrai panašūs. - pritarė Minho. - Aš dar neišsirinkau savo mėgstamiausios. Nespėjau jų pakankamai pažinti.
- Dar turėsi tam laiko, esu tuo tikras. - mirktelėjo jam Jonghyunas.
Minho patenkintas išsišiepė.
- Dar pažiūrėsim. Nors mums dabar ne tai turėtų būt galvoj.
„Blackout“ butas~
Pagaliau prasivėrė durys ir vidun įžengė keturios merginos. Tabė prie jų pristraksėjo tokia laiminga, jog atrodė, paskui ją laksto vaivorykštės.
- Kur jūs buvot~? - meiliu balseliu paklausė ji.
- Restorane. - trumpai ir aiškiai atsakė Haru.
- Ir kaip gaila, kad tu nebuvai kartu!! - pergalingai prasižiojo Dara. - Mes valgėme prie vieno stalo su SH—
Ją nutraukė Haru, uždengdama jos burną ir piktai pažvelgdama į merginą. Dara sumirksėjo iš baimės ir linktelėjo.
Tabė pakreipė galvą į šoną.
- Kas čia vyksta? - smalsiai paklausė. - Veikėt kažką įdomaus ir nenorit man sakyti?
- Patikėk, sužinoti tu tikrai nenori. - atsiduso Lora. - Turim tau šiokių tokių naujienų. Nė nežinau, ar gerų.
Merginos susirinko svetainėj ir Lora išsitraukė savo žurnalą.
- Žiūrėk. - atversdama priešpaskutinį puslapį, tarė ji.
Lyderė nustebusi truktelėjo žurnalą į save ir ėmė skaityti straipsnio eilutes. Baigusi, pastūmė žurnalą nuo savęs ir sukryžiavo rankas.
- Mm, mano darbas atsipirko. - girdama save tarė Tabė.
- Ką tai reiškia? - suraukė antakius Emė.
- Paprašiau SM įkūrėjo, kad sukurtų kokį įspūdingą straipsnį apie mus ir nusiųstų kokiai nors redakcijai. Taip mes po truputį tapsim populiarios. - paaiškino lyderė.
- Na žinai, galėjai bent mums pranešti. - pavartė akis Lora ir užvertė žurnalą. - Ar bent žinai, kaip mus tai nustebino?
Tabė neramiai nusijuokė.
- Atsiprašau. Norėjau jums visoms padaryti staigmeną... Nesitikėjau, kad tą straipsnį išleis taip greitai ir maniau, kad pirma jį gausiu...
Visos keturios merginos atsiduso ir susiglaudė arčiau Tabės.
- Tau atleista. - prabilo Haru ir paglostė lyderės galvą.
Dara ir Emė iš šonų taip spustelėjo merginas arčiau viena kitos, kad visa „Blackout“ grupė draugiškai apsikabino.
- Aš jus myliu. - staiga prabilo Tabė su didžiausia šypsena veide.
- Oo~ Mes irgi tave mylim. - atsakė Lora už visas.
Jeigu ką ir galėjai pavadinti pačia laimingiausia šeima, tai tik šį merginų penketuką.
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 2:18 am

Tik "Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww~" lovelovelove
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 2:28 am

11 dalis - Dar Kartelį

PO SAVAITĖS

Visos „Blackout“ narės ramiai sėdėjo savo kėdėse ir žvelgė į žmonių grupelę, kuri sėdėjo prieš jas.
- Tai taip išeina, kad mes rytoj debiutuojam? - paklausė Tabė kilstelėdama antakį.
Vienas vyrukas linktelėjo.
- Ar sugebėsit? - pasidomėjo šalia jo sėdėjusi ponia.
Lyderė atsiduso ir pažvelgė į savo drauges. Šios linktelėjo.
- Gerai. Debiutui tiks daina „No Luck“? - tarė Tabė.
- Žinoma, jeigu tik norit. Tik norėsiu dar kartą peržvelgti žodžius, kad vėliau nekiltų jokių nesusipratimų. Suprantat, ar ne? - draugiškai šyptelėjo moteriškė ir ištiesė ranką.
Haru pastūmė prirašytą lapą arčiau jos ir šioji padėkodama linktelėjo. Peržvelgusi tekstą, moteris pakėlė akis.
- Viskas puiku. Kaip ir tikėjausi iš jūsų.
Dara ir Emė nejaukiai nurijo seiles ir susižvalgė.
- Šokti taip pat reikės? - paklausė Lora.
- Tai aišku. - rimtai atsakė vyriškis ir atsistojo. - Turit idealiai pasiruošti per šį vakarą. Jeigu rytoj susimausit...
Lyderę išpylė šaltas prakaitas. Haru ramindama uždėjo ranką jai ant peties.
- Gero nesitikėkit. - užbaigė jis ir išėjo iš kambarėlio, palikdamas tik seksualių vaikinų grupelę ir moteriškę su grupės narėmis.
Moteris sukikeno.
- Nurimkit. Jis tik šiek tiek užsispyręs. Galiu lažintis, kad jį pakerės jūsų talentas. - nuramino grupę ji.
Merginos ramiau atsiduso.
- Taigi, ką darysim? - paklausė Tabė su viltim akyse.
- Šie vaikinukai bus jūsų šokėjai-padėjėjai. Na, suprantat. Jie labai gabūs ir gali pamėgdžioti šokį pažiūrėję į jį vos kelis kartus. - paaiškino moteris.
- Bet, ponia Park Sung Min, mes pačios dar pilnai neįvaldėm šokio... - pasiskundė Dara.
- Tam dar turite laiko. - ramiai tarė ji ir atsistojo. - Palieku jums visą šią salę iki rytojaus ryto. Nepamirškit ir šiek tiek pamiegoti.
Visos merginos nusilenkė ir moteriškė paliko jas vienas su vaikinais. Šie tyliai stoviniavo prie sienos, nedrįsdami prieiti arčiau ir susipažinti.
- Ach. Viskas taip komplikuota. - pratrūko lyderė ir krestelėjo atgal ant kėdės.
- Ei, ei. Nėra laiko čia ilsėtis. Reikia treniruotis. Turim nedaug laiko. - paragino ją Emė.
- Mmm... Gerai... - numykė Tabė ir atsistojo. - Gerai, vaikinukai, pasiruošę?
Jie visi vienu metu linktelėjo ir lyderė patenkinta nuskubėjo prie garso aparatūros. Tuo tarpu kitos merginos patraukė visus daiktus į šalį, kad šie netrukdytų šokti.
- Ką gi, pradedam!! - tarė Tabė keliskart suplodama ir skubėdama į savo vietą. Ėmė groti muzika, kuri nenutilo dar kelias valandas...
Išaušo rytas. Suskambo žadintuvas ir Tabė staigiu judesiu nutrenkė jį į šoną. Šis greitai nutilo ir sutrikusi lyderė pakėlė galvą. Jos akys iškart išsiplėtė.
- Mėšlas! - mergina mikliai šoktelėjo iš lovos ir paspyrė suskilusį žadintuvą-ančiuką po sofa.
Nuo triukšmo atsikėlė ir kitos merginos. Visos jos įtartinai pažvelgė į Tabę. Lyderė tik nekaltai šyptelėjo ir akimis apibėgo kambarį, ieškodama kito laikrodžio.
- Jau beveik 12 valanda ryto. - prabilo ji, kai pagaliau užtiko jį. - Būtų pats laikas keltis.
- Tabe, kur dingo mano— - žiojosi Lora, bet lyderė staigiai užšoko ant jos.
- Laikas keltis, sakau!! Arba pavėluosim! - desperatiškai veldama Loros plaukus, cypavo Tabė.
- Ką tu darai? - apsimiegojusiu balsu paklausė Haru.
Lyderė liovėsi vėlusi Loros plaukus.
- Žodžiu, mums laikas judintis! - šūktelėjo ji paskutinį kartą ir išbėgo į vonią.
- Kas čia vyksta? - paklausė Dara, trindama akis.
- Et, Tabei rytinis nerimas. - paaiškino Haru ir persivertė ant kito šono.
- Mane irgi toks tuoj apims. - šyptelėjo Lora ir atsistojo.
Emė pasekė jos pavyzdžiu.
- Mergos, gana miegot. Reikia ruoštis. - paragino jas Lora.
Haru tik numykė, o Dara sukikeno ir taip pat pasiruošė ropštis iš lovos.
Po kelių valandų visos jau buvo pilnai susiruošusios ir sėdėjo savo persirengimo kambarėlyje.
- Tai, Tabe, kur mano... - prasižiojo Lora, bet pamačiusi Tabės išraišką nusprendė klausimą pasilaikyti sau.
- Tikrai nežinau. Nuoširdžiai sakau. - sumelavo lyderė ir ėmė suptis ant kėdės.
Emė su Dara tyrinėjo naujus madų žurnalus, o tuo tarpu Haru žvelgė į savo telefono ekraną ir skaičiavo minutes. Netikėtai kambario durys atsidarė ir Tabė iš nuostabos apsivertė su visa kėde.
- WOAH! Ką jūs čia—!!? - suklykė ji, traukdama kėdę nuo savęs.
Kitos pakėlė akis į du vaikinus, įėjusius į kambarį.
- Atėjom palinkėti sėkmės. - tarė blondinas.
- Oho~ Ačiū, Jonghyunai, Minho. - padėkojo Dara.
Haru nuleido akis atgal prie savo telefono ekrano, Emė šyptelėjo vaikinams, o Lora ėmė juos apžiūrinėti.
- Jūs irgi pasirodysit? - staiga paklausė ji.
Tamsiaplaukis vaikinas linktelėjo.
- Prieš jus. - patikslino kitas. - Prasilenksim scenoj.
Tabė vis dar priblokšta pagaliau atsistojo ant kojų.
- Iš kur jūs visi pažįstami? Kalbat taip, lyg būtumėt geriausi draugai. - tarė lyderė ir įtartinai nužvelgė merginas.
- Ak, mes su jom pietavom restorane. - paaiškino Jonghyunas su šypsena veide. - Buvo smagu.
„Blackout“ lyderė visai pametė žandikaulį.
- Jūs... Ką?! - žioptelėjo ji ir visi ėmė kikenti.
- Atleisk, kad tau nieko nepapasakojom. Nebuvo laiko. Tikrai, prisiekiu. - ėmė teisintis Dara.
- Jūs keturios ir jie dviese? - pirštu bakstelėdama į vaikinus paklausė Tabė.
Pagaliau Haru pakėlė akis nuo savo telefono.
- Ne, buvo dar vienas.
Lyderės akys pasidarė kvadratinės. Iš Haru tono ji aiškiai suprato, kas tas „dar vienas.“
- Taeminas. - teištarė ji ir susmuko kėdėje. - Ką aš tada veikiau..?
- Linksmai leidai laiką su Key. - išsišiepdama tarė Emė ir iškišo liežuvį. - Pati taip sakei.
Minho krustelėjo vietoj.
- Dabar kai paminėjai... Ji tikrai panaši į tą, kurią parsinešiau namo pagydyti. - susimąstė jis.
- Na jau, nekalbėkit apie mane, kaip apie kokią sužeistą voverę. - pavartė akis Tabė.
Visi ėmė kikenti. Staiga pasigirdo beldimas į duris ir į vidų įėjo Key.
- Ei, per ilgai čia užsibuvot. Mums patiems laikas pasiruošti. Marš atgal į kambarį. - subarė juos vaikinas ir pasisuko į Tabę. - O, sveika.
Jonghyunas su Minho išskubėjo iš kambariuko, o visų merginų žvilgsniai nukrypo nuo Key draugiškos išraiškos į pralinksmėjusią Tabę.
- Mm, labas. - šyptelėjo ji kiek nurausdama.
Vaikinas priėjo prie lyderės ir paglostė jos galvą. Tada kiek pakėlė jos plaukus ir patyrinėjo jos kaktą. Vėliau linktelėjo pats sau.
- Nuostabu. Viskas sugijo.
Tabė vėl šyptelėjo ir nusuko akis į šalį.
- Ką gi, - atsiduso Key. - aš ir pats neturiu daug laiko čia stoviniuoti. Pasimatysim vėliau, brangute.
Lyderė linktelėjo, o Key išėjo iš kambarėlio.
- Jūs tikriausiai akimirkai pamiršot, kad nesat vieni... - numykė Lora.
- Ir išvis, ką visa tai turėtų reikšti?! - suspigo Dara.
- Nuo kada jis tave taip vadina? - išsižiojo Emė.
- KĄ JŪS VEIKĖT, KOL BUVOT DVIESE?! - piktokai suriaumojo Haru ir visos merginos, įskaitant Tabę, sudrebėjo.
Lyderė atsiduso ir sukaupusi drąsą iškišo liežuvį.
- Nieko nesakysiu.
Su tais žodžiais į kambarį įlėkė puošniai apsirengusi moteris ir suspigo aukštu balseliu:
- Ant scenos!
Haru dėbtelėjo į Tabę, o ši apsimetė to nepamačiusi.
„Blackout“ paliko visus neatsakytus klausimus ir nerimą persirengimo kambaryje, o pačios nuskubėjo parodyti savo įspūdingojo debiuto, kurį ruošė visą savaitę, be pertraukų.
Atgal į viršų Go down
FAINee-Juni-
.FAINee-Juni-.

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 12:19 pm

Eina sau, tokios dalys, kad mirk be skatydama (aišku dėl įdomumo).
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 1:16 pm

12 dalis - Pakilimas

- Hey! SHINee pasirodymas kaip visada buvo įspūdingas! Bet šiandien mes turim paruošę kai ką ypatingo! - paskelbė MC ir ranka mostelėjo į didžiulį ekraną.
Jame tuoj pat sužibo pavadinimas „BLACKOUT“ ir salė ėmė klykauti. Visi jau žinojo apie šią grupę ir visi jos laukė.
„Blackout“ lyderė prasilenkdama su SHINee, šyptelėjo vaikinams, o jie visi žvilgsniais palinkėjo joms sėkmės. Gerai, kad Tabė susiprotėjo neparodyti savo susijaudinimo prieš tą vaikiną. Debiutas. Ji negali susimauti. Be to, ji lyderė. Ir ant scenos žengė penkios gan grėsmingai apsirengusios merginos. Klyksmai vis garsėjo, galėjai girdėti netgi šaukiamus narių vardus. Tabė linktelėjo, duodama draugėms ženklą pasiruošti. Greitai užgrojo muzika. „Blackout“ panelių kūnai akimirksniu prisiderino prie ritmo ir tarsi įsiliepsnojo iš susijaudinimo ir laimės, stovint ant scenos. Pirmasis nuskambo Haru balsas.

Tell me just one thing,
Why am I always the one,
Who‘s suffering?

Paskui ją sekė Emės balselis ir plati šypsena veide. Iškart po Emės, pasigirdo ir kiek duslesnis Daros balsas.

All this pain I‘ve got in my heart,
Endless and hard to endure.
I stand my ground, never giving up.

Visada rimta ir susikaupusi lyderė staiga šyptelėjo ir susuko kietą judesiuką, kurį vėliau pakartojo kiekviena iš „Blackout“ narių. Žiūrovai vėl ėmė klykti. Netgi galėjai pastebėti kažkokias fanes priekinėse eilėse įnirtingai bandančias atkartoti ką tik parodytą judesį. Tabę suėmė juokas. Vėliau laukė bendra partija. Merginos traukė iš visų plaučių, taip pat nepamiršdamos ir įspūdingai sušokti šios partijos.

Your smile washes all the problems away.
I‘m the one who has no luck,
Yet you are here to make me laugh,
But it‘s not enough, baby, not enough.

Ties paskutine eilute viskas nutilo ir „Blackout“ sustingo ant scenos. Užgeso šviesos, visiškai užtamsimdamos patalpą ir kai jos vėl įsijungė, „Blackout“ merginos buvo įpainiotos į grandines ir sujungtos ta grandine tarpusavy. Staiga Lora sujudėjo ir muzika vėl ėmė groti, ją palydėjo Loros balsas.

I was abandoned long ago,
But you‘re still here...
Just standing there and smiling.

Išdainavusi savo eilutes, ji taip truktelėjo grandinę į save, kad ši atsilaisvino ir nukrito nuo Loros kūno, bet liko kiek labiau įsitvirtinusi prie likusių merginų kūnų. Tuomet Tabė iškėlė rankas į šonus, pakeldama grandinę į viršų ir subtiliu judesiuku nėrė žemyn, pasprukdama nuo grandinės ir pridėdama mikrofoną prie lūpų.

I reach out for you,
But your beautiful silhouette backs away.
Oh, tell me, why won‘t you come near?

Haru, Dara ir Emė pasislinko viena nuo kitos, iš grandinės suformuodamos gražų trikampį. Vėliau vėl grįžo į savo vietas ir grandinė savaime nukrito ant grindų. Nuspirdamos ją į šalį, merginos priėjo prie Tabės ir Loros. Muzika kiek pritilo, į sceną išskubėjo šokėjai-padėjėjai ir tada garsas staiga vėl įsižiebė, šįkart kartu su „Blackout“ balsais.

Your smile washes all the problems away.
I‘m the one who has no luck,
Yet you are here to make me laugh,
But it‘s not enough, baby, not enough.

Šis pirmasis jų šokis turėjo daugybę savų judesiukų, kuriuos visus sugalvojo pačios „Blackout“ narės. Netgi choreografijos trenerė šį šokį įvertino labai teigiamai.

Stay here, stay near, I need more love~

Pasigirdo kiek žemesnis Emės balsas. Atrodė, kad šią eilutę ji surepavo. Daina artėjo į pabaigą, tai parodė lėtėjanti muzika ir Tabės paskutinės eilutės.

It‘s not enough~ I‘ve got no luck~

Ties žodžiais „no luck“ visos merginos sustojo priešais publiką ir parodė rankomis nulinį ženklą. Su pabaiga žybtelėjo raudona šviesa ir žmonių klyksmai vėl užpildė salę. „Blackout“ lyderė kiek ramiau atsiduso ir atsipalaidavo. Kitos narės padarė tą patį.
- Čia buvo „Blackout“ ir jų nuostabus debiutas! - šūktelėjo MC. - Merginos, nepabėkit nuo scenos.
MC priėjo prie „Blackout“ ir pasveikino kiekvieną merginą rankos paspaudimu.
- Ką gi, panelės, sveikinu atvykus į žvaigždžių pasaulį. Ar esat patenkintos savo pasirodymu? - pasidomėjo MC.
Tabė iškart prisidėjo mikrofoną prie burnos.
- Taip! Viskas tikrai pavyko ir manau, jog atrodė nuostabiai. Esam be galo dėkingos savo fanam, menedžeriui ir visiems kitiems, kurie mus palaikė. - tarė ji virpančiu balsu.
Po jos skubėjo pasireikšti ir Dara.
- Taip pat dėkojam SHINee, kurie mus pastūmėjo stengtis dar labiau. Ir tiesiog, kad buvo šalia, kai jų reikėjo.
- Čia dar tik pradžia! - riktelėjo Haru, nugalėta laimės.
Publika vėl paleido gerkles. Tegalėjai spėlioti, kad Haru turi ypatingai daug fanų. Ir niekas nė nežino, kodėl.
- Nors mes dar jaunos žvaigždutės, mes irgi mokam žibėti ir kitiems nenusileisim. - šyptelėjo Lora ir mirktelėjo salei.
- BLACKOUT!! - sušuko Emė ir stryktelėjo.
Netikėta. Visa publika taip pat ėmė šokinėti ir šaukti „Blackout, Blackout~“
- Ką gi, nuostabu, kad esat tokios puikios nuotaikos. Linkime jums sėkmės! - tarė MC.
Merginos nusilenkė ir nulipo nuo scenos. Pagaliau visos galėjo atsidusti su palengvėjimu. Jos aiškiai buvo labai patenkintos.
- Kai užlipau ant scenos, dingo visas nerimas. - pasireiškė Dara su plačia šypsena veide.
Lora jai pritardama linktelėjo.
- Nesitikėjau, kad viskas bus taip paprasta. - teištarė Haru.
Tabė nusijuokė.
- Man buvo smagu. - pasakė lyderė ir išlėkė į priekį. - Tikėkimės, kad ką nors laimėsim.
- Manai? - dvejodama paklausė Emė.
- O tu ne? - paerzino ją Tabė.
Emė sukikeno ir įsikabino Tabei į parankę.
- Nemanau, kad kažką gausim vos pirmą kartą užlipusios ant scenos, bet juk tikėtis galima! - laiminga ištarė Emė.
- Tuoj sužinosim. - tarė Haru ir žaismingai išsišiepė.
Tuomet jos įsitaisė ant kėdžių už scenos ir ėmė laukti renginio pabaigos, kad sužinotų rezultatus.
_____
Kam įdomu, šitą dainą parašiau pati. Kažkada, kai maniau, kad man viskas nesiseka~
Žemiau palieku visus dainos žodžius :)
Spoiler:
Atgal į viršų Go down
FAINee-Juni-
.FAINee-Juni-.

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 2:22 pm

Nuostabu! Net neturiu ko pridurti. ;DDD
Atgal į viršų Go down
Lee!^^
.Lee!^^.
Pranešimų skaičius : 3563

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 3:10 pm

OO, Labai nuostabu, negaliu neskaityt, laukiu kito part'o!!!
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 4:32 pm

13 dalis - Šviesos!

„Blackout“ stebėjo F.T. Island, SISTAR, Rainbow ir kitų pasirodymus, bet nė vienas joms neatrodė taip įspūdingai paruoštas, kaip jų pačių pasirodymas.
- Žinot ką, manau, kad pasirodėm geriausiai. - prabilo Dara.
Haru papurtė galvą.
- Nematėm pirmųjų pasirodymų. Pradžioj visada pasirodo geriausi. - tarė ji.
- Pirmieji buvo... - susimąstė Tabė. - Jeigu neklystu, 2NE1 ir SHINee. Tik. Be to, Haru, retai kada pirmieji pasirodo geriausi. Tik šįkart taip. Paprastai geriausi būna gale.
- Iš kur tu taip viską žinai? - burbtelėjo Lora.
Lyderė iškart nutaisė savim patenkintą veiduką.
- Nes kas savaitę žiūriu Inkigayo. - atsakė ji.
Visos kitos grupės narės vienu metu prunkštelėjo ir ėmė kikenti. Jos nė nepastebėjo, kad baigėsi pasirodymai ir visi dalyviai buvo kviečiami ant scenos.
- Ei, merginos! Greičiau ant scenos! - sušuko kažkokia moteris.
„Blackout“ vos su visom kėdėm neapsivertė iš skubėjimo ir bėgte nubėgo į savo vietas. Panašu, kad ne tik jos šiandien buvo šiek tiek išsiblaškiusios. Ant scenos skubėjo ir SHINee. Deja, ko gi reikėjo tikėtis iš jų lyderio. Jis, žinoma, užkliuvo už jam po kojom pasipainiojusių laidų ir krito... Jam bekrentant, dingo šviesa ir girdėjosi tik duslus bumbtelėjimas. Keliasdešimt išsigandusių fanų ėmė klykti, o visi renginio dalyviai sutrikę trankėsi vieni į kitus ir bandė suprasti, kas vyksta. Galiausiai šviesa vėl atsirado ir visų akys nukrypo į Onew, kuris vis dar voliojosi ant žemės. Pastebėjęs, kad visi spokso į jį, jis baisiai nuraudo ir nuleido galvą žemyn, bijodamas pajudėti. Kol visi dar stovėjo pasimetę ir nežinodami ką daryti, kažkokia mergina greitai pribėgo prie SHINee lyderio ir padėjo jam atsistoti. Atsitokėję žmonės susivokė, kad tai „Blackout“ grupės narė Dara, kuri paprastai per daug neišsišoka scenoje. Mergina nuraudo, kai visos šviesos ir akys atsisuko būtent į juos. Onew tyliai padėkojo ir jie abu grįžo prie kitų.
- Ką gi, - prasižiojo MC. - buvo šiokių tokių nesklandumų, bet dabar galime tęsti renginį!
Tabė atsiduso su palengvėjimu ir suėmė Daros ranką, truktelėdama ją arčiau savęs.
- Tau viskas gerai? - tyliai paklausė lyderė.
Dara linktelėjo šyptelėdama ir staiga ant jos pečių atsirado Minho rankos, išgąsdindamos ją.
- Šaunuolė. - sumurmėjo jis ir pasitraukė į šalį.
Dara net normaliai sureaguoti nespėjo, o kitos „Blackout“ narės ėmė kikenti iš jos. Mergina kurį laiką vis dar stovėjo pasimetusi, kol ją išbudino MC žodžiai.
- Laikas pranešti šios dienos nugalėtojus! Ir.... Savaime aišku, jog laimėjo... - tuomet MC atkišo mikrofoną į žiūrovus, o jie ėmė klykti būtent tos grupės pavadinimą.
- TAIP! Jūs visiškai teisūs!! Laimėjo SHINee! - paskelbė MC padėjėjas ir įteikė gėlių puokštę, bei apdovanojimą grupės lyderiui.
Salė klykė net springdami, o kiti renginio dalyviai skubėjo ploti ir sveikinti nugalėtojų. SHINee tik lankstėsi visiems, dėkodami už viską. Džiūgavo ir „Blackout“. Joms SHINee laimėjimas visai nepradangino šventinės nuotaikos.
Net užkulisių koridoriuose nebuvo tylu. Kai penkių merginų grupelė sekė paskui vaikinus, kadangi jų persirengimo kambarėliai buvo taip arti vienas kito, jos taip pat buvo sveikinamos su šauniu debiutu ir šiaip geru pasirodymu.
- Užsuksiu vėliau. - mirktelėjo Key Tabei ir vaikinai dingo už savo kambario durų.
- Tabe, pasiaiškink pagaliau. - numykė Dara, uždarydama merginų kambario duris.
Lyderė atsiduso.
- Jokio paaiškinimo nėra. Jis tiesiog užtvarstė mano žaizdą ant kaktos ir šiaip... Kalbėjomės.
- Apie ką? - iškart pasidomėjo Emė.
- Klausykit, aš tikrai manau, kad mes turėtumėm kalbėti apie visai kitokius dalykus... - bandė išsisukti Tabė.
- Ne. - prabilo Haru. - Mes turim teisę žinoti, kas čia vyksta.
Tabė susiraukė ir papūtė lūpas. Iš to galėjai spręsti, kad įvyko kažkas, ko ji nenorėjo sakyti. Taigi, teks išgauti jėga.
- Nieko neįvyko, aišku? - mestelėjo ji ir ėmė valytis makiažą.
Keturios merginos vienu metu papurtė galvas.
- Šitaip tu neišsisuksi. - iškišo liežuvį Emė.
Kitos palinksėjo pritardamos.
Lyderė pasijuto bejėgė. Jai reikėjo kokio nors išganingo melo. Ir greitai. Na, bet atrodo, kad šaunios mintys, vis dėlto, jos galvos neaplankė.
- Aš apie tai nekalbu. - nukirto ji ir išėjo, trinktelėdama durim.
- Egocentrikė. - prisimerkė Lora.
- Mmm... - pašaipiai numykė Haru. - Štai ir mūsų „Drama Queen.“
Po šių žodžių kambarėlyje nuvilnijo juokas.
- Tokia jau ta Tabė. - sukikeno Emė. - Na, jeigu informacijos neišgavom iš jos, dar turim kitą būdą...
- Kokį? - sutrikusios paklausė Dara ir Lora vienu metu.
Emė su Haru nusivylusios susižvalgė.
- Key nežino, kad Tabė išėjo... Ir jis žadėjo užsukti aplankyti jos... - pradėjo Emė.
- Tai galėsim paklausti jo ir viską išsiaiškinsim. - užbaigė Haru.
- Jūs manot, jis ims ir taip lengvai pasakys? - susiraukė Lora ir papurtė galvą. - Labai abejoju.
- Priversim! - išsišiepė Emė ir iškėlė šukas į viršų.
Su tais žodžiais pasigirdo beldimas ir tarpdury pasirodė Key galva. Keturios merginos laukiniu žvilgsniu pažvelgė į jį ir per vaikino kūną nubėgo nemalonūs šiurpuliukai.
- Eee... Kur Tabė? - pasiteiravo jis, nurydamas seiles.
- Nežinau~ - keistu balsu išdainavo Emė ir ėmė artintis prie durų, kur stovėjo Key.
- Tai galbūt aš užsuksiu vėliau... - tarė vaikinas, žengdamas žingsnį atgal, bet jo ranką suėmė geležiniai gniaužtai ir jis pakraupusiu veidu pasisuko į tą pusę.
Tai tebuvo Haru, kuri tokiu pat pasiutusiu žvilgsniu badė jį.
- Nemanau, kad tau reikėtų skubėti. Mes norėtumėm kai ką išsiaiškinti... - išsišiepdama tarė ji ir dar tvirčiau suspaudė Key ranką.
Vaikinas susiraukė iš skausmo. Jis nė nepastebėjo, kaip buvo pasodintas į kėdę ir aplink jį sustojo informacijos ištroškusios merginos.
- Taigi, rėžk. - sausai tarė Dara, diržu nestipriai trenkdama Key per šlaunį.
- Apie ką jūs? Už ką man čia taip? - nustebęs virptelėjo vaikinas ir ėmė žvalgytis po kambarį.
- Ką tu veikei su mūsų lydere, kol buvot vieni? - pakėlė antakį Lora ir užsikėlė koją ant kojos.
Key žioptelėjo. Ką būtent sužinoti norėjo merginos? Jeigu jos nori kažkokios slaptos informacijos, tai tokios nėra. Kaip joms tai paaiškinti? Jos aiškiai tikisi kažko įspūdingo.
- Tikriausiai Tabės draugės ne taip suprato mano prieraišumą Tabei. - pagalvojo Key. - Aš tiesiog greitai susibendrauju su žmonėmis...
- Ei, kalbėk! - paskubino jį Haru, savo bato kulnu stipriai užmindama jam ant kojų pirštų.
Per vaikino kūną perėjo nežmoniškas skausmas. Kas jos per laukinės? Visos tos grandinės ir žvėriški judesiai šokyje nebuvo apgaulė? Staiga trinktelėjo kambarėlio durys ir prie jų stovėjo labai nepatenkinta Tabė.
- Gal galėčiau sužinoti, kas čia vyksta? - meiliu balsu, kuris visus išgąsdino, paklausė ji.
Kambaryje įsivyravo tyla, nes visi bijojo prasižioti. Žinojo, kad jeigu pasakys ką nors, kas nepatiks Tabei, kils dar vienas skandalas.
- Mes tik norim žinot tiesą. - galiausiai tarė Haru ir atsitraukė nuo Key.
- Ar tai reiškia, kad galit jį kankinti? - pasibjaurėjo lyderė ir priėjusi prie vaikino, padėjo jam atsistoti. - Kaip tie kiemo padaužos, kurie kankina benamius katinus.
- Kaip tu drįsti mus lyginti su tais... - sušnypštė Haru ir Tabė atsitraukė, šiek tiek išsigąsdama jos baugaus tono.
- Niekada. Gyvenime. Nedrįsk. Mūsų. Lyginti. Su. Tais. Galvažudžiais. Nes prisiekiu, tau tai geruoju nesibaigs. Aišku? - piktai išrėžė Haru ir nusisuko.
Lyderė žengtelėjo dar vieną žingsnį atgal ir suraukė antakius.
- Kad ir kaip ten bebūtų, man jūsų elgesys nepatinka. Taip negalima. - tarė ji ir atsiduso.
Key pasimetęs stovėjo už Tabės, o visos kitos merginos šaltais žvilgsniais badė lyderės siluetą.
- Gerai. Norit žinot tiesą? - galiausiai pratrūko Tabė, priversdama visas merginas išpūsti akis iš nuostabos.
Net Key nusistebėjęs žengė žingsnį atgal.
- Jis tik prižiūrėjo mane, kol gulėjau apsvaigusia galva ir sužalota kakta. Taip, aš valgiau jo gamintą maistą. Taip, jis man pasakojo, kaip jiems sekėsi nuo pat debiuto iki dabar. Taip, aš sėmiausi iš jo patirties ir galiausiai pareiškiau, jog jis man yra kaip vyresnis brolis ir dėkojau jam už viską, ką sužinojau. Tai mums labai pravers ateityje. - subėrė tarsi žirnius į sieną Tabė ir sustojo atsikvėpti. - Tad prašau su juo elgtis gražiai, o ne visokiais būdais jį kankinti, kad sužinotumėt kažką, kas galbūt jums turėjo būti staigmena.
Šalia stovėjęs Key sukikeno.
- Ir tai viskas, ką jos norėjo iš manęs sužinoti? - tarė jis nustebęs. - Šitą ir aš galėjau pasakyti. Aš jau kelis kartus Tabę pavadinau mieliausiu padarėliu žemėj ir tikrai ją įsivaizduoju kaip savo mažąją sesutę.
Keturios Tabės draugės buvo šokiruotos tokių vaikino ir merginos žodžių. Niekas to nesitikėjo.
Atgal į viršų Go down
FAINee-Juni-
.FAINee-Juni-.

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 5:28 pm

Vargšas Key, į kokias rankas vargšas pakliuvo.;D
Atgal į viršų Go down
FAINee~Dovi~
.FAINee~Dovi~.
Pranešimų skaičius : 1309

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 6:01 pm

Viskas, nebegaliu... Nebegaliu tylėt ;D
Nuostabus ff ;DDD
Visas dalis skaitau ir varvinu seilę. Na išskyrus 13 Dalyje aš pykau, dėl Key skriaudimo ;DDDD Na, bet vėliau vėl seilė liejasi ;DDDD
Tęsk ;)
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 7:30 pm

14 dalis - Mano Svajonė

- Ak, taip. - staiga prisiminė Key. - Užsukau, nes norėjau jus visas pakviesti atšvęsti kartu su mumis.
Tabė sutrikusi pasisuko į vaikiną ir kilstelėjo antakį.
- Bet jums tai eilinė pergalė... Ne? - tarė ji.
Key nusijuokė ir papurtė galvą.
- Tik ne tada, kai ant scenos kartu buvot ir jūs, mūsų mylima grupė, kuri pagaliau debiutavo. - paaiškino jis su šypsena veide.
Nejučiom ir kitos „Blackout“ narės nusišypsojo. Visa jų neapykanta ir nepatiklumas akimirksniu dingo. Visos jautėsi palaimintos ir savim patenkintos.
- Kur ir kada? - paklausė Dara, prišokuodama prie Tabės.
- Žinot, kur yra mūsų bendrabutis? - pasidomėjo Key.
Lyderė iškart linktelėjo. Ji tikrai negalėtų pamiršti, kur ja taip gerai rūpinosi ir prižiūrėjo. Vaikinas šyptelėjo.
- Ten ir susitiksim.
- O kada? - paklausė Haru, suplodama rankomis.
- 20h, tinka? - tarė Key. - Beje, turim pakankamai lovų, tai galėsit likti pernakvoti, jeigu ką.
- Manau, to neprireiks. - numykė Tabė, atkreipdama dėmesį į žaismingus Haru ir Emės žvilgsnius.
Nakvynė joms reiškė tik vieną. Pagalvių karą. Ir jos jame jau buvo tokios profės, kad kitos „Blackout“ narės nebedrįso su jomis žaisti. Jeigu jos surengtų šitokį karą su vaikinais, galima lažintis, rytoj nei viena grupė nepasikeltų iš lovos.
- Eeeeh~ - susiraukė Emė. - Bet nakvynės smagios~
- Aš nieko prieš. - šyptelėjo Key.
- Geriau jau būtum prieš. - nejaukiai sukikeno lyderė.
Vaikinas pakreipė galvą į šoną, bandydamas suprasti Tabės žodžius. Šioji atsiduso.
- Tai 20h būsim pas jus. - tarė ji, kiek paveldama savo plaukus.
Vaikinas linktelėjo ir nužvelgė patenkintus merginų veidus.
- O dabar nyk iš čia, mums reikia persirengti. - tarė Haru, stumdama Key pro duris.
Pagaliau jos vėl liko penkios.
- Tai štai, kaip viskas buvo, hm~ - kvailu balseliu sumurmėjo Emė ir atsisėdusi prie staliuko su veidrodžiu, ranka pasirėmė smakrą.
- Tikėjaisi kažko įspūdingesnio? - sukryžiavo rankas Tabė.
- Tai aišku! - staiga sušuko Dara, pagauta azarto. - Mes manėm, kad galbūt jūs įsimylėjot, susižadėjot. O gal išvis jis tau užtaisė vaiką!
Visos „Blackout“ narės šokiruotos pažiūrėjo į Darą.
- ...man rodos, tu viena taip manei... - išlemeno Emė.
Dara užsidengė burną ir nuraudusi atsuko merginoms nugarą. Tabė atsisuko atgal į Emę ir pasidomėjo:
- Taigi, ką jūs manėt?
- Iš tiesų, tai net neįsivaizdavom, ką manyti. Todėl ir norėjom sužinoti. - pasakė ji ir atsiduso, grįždama į savo praeitą poziciją.
Haru linktelėjo, pritardama Emei. „Blackout“ lyderė susiėmė už galvos ir ėmė skleisti keistus garsus.
- Ei, pažiūrėkit į laikrodį. - staiga prabilo Lora.
Visų merginų žvilgsniai nukrypo prie vienintelio laikrodžio kambarėlyje, kuriame žibėjo skaičiai 19:33.
- MĖŠLAS! - suriko Tabė ir nėrė iš savo sceninių drabužių.
Likusios „Blackout“ narės taip pat skubėjo persirengti.
SHINee bendrabutis, svetainė.
- Pakvietei jas mums nieko nepasakęs? - pakratė galvą Taeminas.
- Jūs vis vien neprieštarautumėt. - susiraukė Key.
- O gal mes norėjom ta proga nusigerti iki žemės graibymo? Dabar per jas to padaryti tikrai negalėsim. Kaip smagu. - burbtelėjo Jonghyunas.
- Vis tiek nebūtumėt to darę. Nebent rytoj galėtumėt ištisą dieną blaivytis, bet taip nebus. Nes net ir ryt turim darbo. Kaip jūs to nesuprantat... - ramiu tonu atkirto Minho.
- Kol švęsiu su vištiena, man niekas nerūpi. Sugebėčiau vien nuo jos apsvaigti... - numykė Onew ir susmuko ant sofos.
Kiti vaikinai pažiūrėjo į jį ir vienu metu atsiduso iš nevilties.
- Taigi, čia yra du žmonės, kurie nenori, kad jos šiandien švęstų su mumis? - pirmasis prabilo Key.
- Ei, aš nieko nesakiau! - ėmė teisintis Jonghyunas. - Esu net šiek tiek laimingas, kad greitai vėl pamatysiu savo giminaitę.
- O, patylėk. Ji tau net ne giminaitė, kvaily. - susiraukė Taeminas. - Nežinau, ko jūs čia prisigalvojot, bet man tai visai nepatinka.
- Ko tu čia siunti? Nepatinka - gali vienas sėdėti savo kambaryje. - atšovė Minho ir nusisuko nuo jo.
Taeminas po šių žodžių visai pasiuto. Trinktelėjęs kumščiu į stalą, jis atsistojo ir piktai pareiškė:
- Puiku. Taip ir padarysiu!
O tuomet greitai išžingsniavo į savo kambarį. Key pavartė akis ir priėjęs prie Minho, trinktelėjo jam per pakaušį.
- Žiūrėk, ką padarei! O aš dar norėjau, kad šiandien nebūtų jokių barnių!
- Tai tu galvok, ką padarei! - nenusileido Minho. - Jeigu nebūtum čia jų pakvietęs...
- ...kai kurie iš mūsų būtų beviltiškai nusigėrę ir rytoj tragiškai pasirodę. - užbaigė Key ir stumtelėjo Minho nuo savęs. - O dabar, cit. Tu irgi galėsi sėdėt savo kambaryje, jeigu tau kažkas nepatinka.
Minho susiraukė kaip karčią slyvą perkandęs, bet nieko nesakė. Key pergalingai įrėmė rankas į klubus.
- Taigi~ Kada jos bus čia? - pasidomėjo Jonghyunas.
Su jo žodžiais nuskambėjo durų skambutis ir Key tiesiog skriste nuskrido pasitikti svečių. Jam iš paskos nuplasnojo ir dinozauras.
- Sveikos, merginos! - pasisveikino Jonghyunas, vos tik atsidarė durys.
- Atleiskit, kad vėluojam. - numykė Tabė, nusilenkdama.
- Dar nevėluojat. - nuramino jas Key ir pasitraukė į šalį, duodamas ženklą užeiti.
„Blackout“ suėjo į SHINee butą ir ėmė mestis paltus nuo pečių. Abu vaikinai padėjo joms. Tarpduryje pasirodė Minho.
- Mano pagalbos reikės? - tarstelėjo jis gan nejaukiai.
Key atsisuko į vaikiną ir linktelėjo.
- Prižiūrėk kepantį viščiuką.
Minho tingiai išslinko į virtuvę, o Jonghyunas su Key nulydėjo merginas į svetainę. Tabė iškart pastebėjo, kad nėra vieno žmogaus.
- Hmm... Kur Taeminas? - bukai paklausė ji.
- Aa, jis... - numykė Key ir kaltai nuleido galvą.
- Jis nenorėjo prisidėti prie mūsų šventės. - lengvai ir paprastai atsakė Onew ir pasitraukė į šalį, leisdamas prisėsti ir merginoms.
Tabė liūdnokai šyptelėjo. Emė, Lora ir Dara įsitaisė ant sofutės šalia SHINee lyderio. Haru krestelėjo ant vienišo fotelio kaip kokia valdinga liūtė, o Tabė liko stovėti. Priėjęs Key suėmė jos pečius ir stumtelėjo merginą į priekį.
- Nenusimink, juk nėra tik vieno. - meiliai tarė jis.
- Ir Tabei pačio svarbiausio... - tyliai sumurmėjo Dara, su šiokia tokia užuojauta veide.
- Kažką sakei? - pasiteiravo Jonghyunas, įsitaisydamas ant fotelio šalia tos sofutės pusės, kur sėdėjo Dara.
Išgąsdinta jo staigaus pasirodymo šalia jos, mergina atšoko ir atsitrenkė į gretimais sėdėjusią Lora.
- Atsargiau, ei! - sukikeno ji.
Dara kumštelėjo jai į pašonę ir nusijuokė:
- Aš nepadariau nieko blogo!
Key nužvelgė visus, tuo metu buvusius svetainėje, ir vėl atsisuko į Tabę.
- Nagi, neliūdėk, juk visi linksminasi. - tarė jis, apkabindamas merginą per pečius. - Nejaugi manęs tau neužtenka?
„Blackout“ lyderė papūtė lūpas ir primerkė akis.
- Prašau nekalbėti tokių dalykų. Čia esantys žmonės gali ne taip viską suprasti.
Iki šiol, kvailais veidais spoksoję į Key ir Tabę, stebėdami jų veiksmus, svečiai ėmė kikenti iš jos pasakytų žodžių.
Staiga „Blackout“ lyderė pasisuko į Key ir rimtu veidu pažvelgė jam į akis.
- Jis juk čia, ar ne? Savo kambaryje?
Vaikinas linktelėjo ir kiek susiraukė.
- Bet nepatarčiau tau pas jį eiti. Jis... Gan prastos nuotaikos.
- Man tai nerūpi. - atkirto Tabė. - Dar vieno šanso aš tikrai nepraleisiu.
Key gūžtelėjo pečiais ir paaiškino, kur yra Taemino kambarys. Tabė linktelėjo ir padėkojusi, išlėkė ten, kur rodė vaikinas. Šito šanso ji tikrai nepraleis. Kad ir ką jis jai beatneštų.
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 7:41 pm

Tabe, Tabe, Tabe, tęęęęęęęęęęęęęęsinio blush
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 7:59 pm

15 dalis - Nes Aš Kvaila

Pagaliau Tabė pasiekė baltas duris. Ji pakėlė ranką belstis ir pastebėjo, kaip dreba visi jos pirštai. Neaišku, ar iš baimės, ar iš nekantrumo, kad tuoj pamatys savo tikslą. Ir netgi gaus šansą su juo pasikalbėti. Deja, ji dar nieko nežinojo...
Mergina paskutinį kartą giliai įkvėpė ir gan švelniai pasibeldė. Pasigirdo kažkoks murmėjimas ir kiek garsesni žodžiai:
- Jeigu atėjot prašyt, kad eičiau švęsti su jumis, tai žinokit, kad niekur neisiu.
- Kodėl? - meiliu balsu ištarė mergina.
Staiga stojo mirtina tyla, po kelių sekundžių pasigirdo tik kažkoks trinktelėjimas, greiti žingsniai ir durys atsidarė. Tabė pamatė sutrikusį Taemino veidą tiesiai virš savęs.
- U-Uh... - kiek atsitraukė Taeminas, nesitikėjęs, kad mergina stovės taip arti durų.
Tabė šyptelėjo, taip bandydama nuslėpti rausvus skruostus.
- Taigi, kodėl nenori švęsti su mumis? - vėl paklausė ji.
Taeminas nusuko akis, nenorėdamas atsakyti.
- Tai jie paprašė, kad atviliotum mane į svetainę? - staiga žioptelėjo vaikinas, nė nepagalvojęs.
Tabė nustebusi sumirksėjo ir papurtė galvą.
- Key netgi patarė tavęs neliesti, bet... Negalėjau susilaikyti. Kiti nė nežino, kad nulėkiau pas tave. - paaiškino ji.
Taeminas kiek nepatikliai apsižvalgė ir staiga pamatė Minho su viščiuku rankose. Jo akys staigiai išsiplėtė ir jis griebė Tabės ranką, įsitempdamas ją į vidų. Minho tik pasuko galvą ten, kur trinktelėjo durys ir gūžtelėjęs pečiais, nulūkuriavo link svetainės. Taeminas buvo atsirėmęs į uždarytas duris ir klausėsi, ar Minho neateis patikrinti, kas čia vyksta. Tuo tarpu Tabė buvo prispausta prie vaikino krūtinės ir girdėjo greitus jo širdies dūžius. Tai vertė ją išrausti kaip pomidorui. Galiausiai vaikinas atsiduso.
- Saugu. - tarė jis sau ir pažvelgė į Tabės veidelį.
Suvokęs, ką padarė, jis patraukė rankas nuo merginos ir prigludo prie durų, vis atsiprašinėdamas.
- Nieko tokio. - šyptelėjo lyderė ir atsitraukė.
Mergina apsižvalgė po tamsų kambarį ir sumirksėjusi, pasidomėjo:
- Kodėl neįsijungi šviesos?
- Nes... - jau norėjo paaiškinti Taeminas, bet Tabė jį nutraukė.
- Ach, tu buvai labai pavargęs ir norėjai pailsėti? Atleeeeisk, kad sutrukdžiau. - suvaidindama nekaltutę tarė ji.
Vaikinas susiraukė ir atsargiai kumščiu trinktelėjo jai per galvą.
- Pirma išklausyk manęs, tada kalbėk. - nepatenkintas tarė jis ir atsistojo, o tada uždegė šviesą. - Geriau?
- Taip! - linktelėjo Tabė. - Dabar bent jau matau tavo veidą.
- Gal tu kvaila..? - tarė Taeminas, pakeldamas antakį.
Merginos veidas tapo rimtas.
- Ne tokį Taeminą aš mačiau ant scenos. - prabilo ji.
Vaikinas pavartė akis ir pritūpė prie jos.
- Tai gal eik ir pasikalbėk su tuo sceniniu Taeminu? - atkirto jis, baksnodamas Tabės kaktą pirštu.
- Aš tau nukąsiu tą pirštą. - grėsmingai sušnypštė ji, kas privertė vaikiną prapliupti juokais.
- Kokia tu kvaila! - tarė jis, vis kikendamas.
- O tu dar kvailesnis! - susiraukė Tabė ir atsistojusi, pastūmė vaikiną.
Šis nukrito ant savo lovos ir ten ėmė raitytis iš juoko.
- Tuoj pradėsiu gailėtis, kad čia atėjau! - pareiškė ji.
Taeminas iškart liovėsi juokęsis.
- Išvis tai... Ko tu čia atėjai? - paklausė jis, atsisėsdamas ant lovos.
Lyderė prasižiojo, bet tik apsižvalgė po kambarį, ieškodama atsakymo. Iš tiesų, ko ji čia atėjo? Taip, tiesa. Prieš ją stovėjo jos tikslas, bet... Jis atrodė kažkoks ne toks, koks turėjo būti. Kas nutiko? Kodėl taip yra? Ji atsiduso ir prisėdo ant lovos šalia Taemino. Šis kiek sutrikęs atsitraukė nuo merginos.
- Kas tau neduoda ramybės, Taem? - netikėtai paklausė ji.
Vaikinas buvo priblokštas ne tik jos klausimo, bet ir to, kaip ji jį pavadino.
- T-Taem? - žioptelėjo jis.
Tabė akimirksniu užsidengė burną.
- Atleisk, taip visada trumpindavau tavo vardą... - numykė lyderė, nusukdama akis į šalį.
- Tas tai tiek to. Bet... Kodėl tu manęs klausi tokio klausimo? Man viskas gerai. - kratydamas galvą, kalbėjo vaikis.
Tabė vėl atsisuko į jį ir ilgai žiūrėjo jam į akis. Kažkodėl tai privertė vaikiną nurausti iš gėdos.
- Matau. - pagaliau tarė ji.
- Ką? - pasimetęs vėl žioptelėjo Taeminas.
- Tu... - pradėjusi, Tabė atsiduso. - Labai pasikeitei nuo pat debiuto. Anksčiau šypsojaisi nuoširdžiau ir visada buvai geros širdies, niekada neatsisakydavai nieko, kas smagu. O dabar net neatėjai kartu su mumis pašvęsti.
- Iš kur tau žinoti, koks aš buvau po debiuto ir visa kita? Juk tu čionai atvykai tik prieš kelias savaites! - atkirto jis.
- Nenuvertink mano sugebėjimų. - sušnypštė mergina.
Vaikinas suvirpėjo nuo tokių jos žodžių ir nuleido galvą, galvodamas, ką pasakyti. Tabė iškvėpė orą ir atsisėdusi arčiau Taemino, padėjo galvą jam ant peties. Vaikinas jau ruošėsi trauktis, bet mergina suėmė jo ranką ir tvirtai suspaudė ją savo gniaužtuose.
- Nesitrauk. Nevenk manęs. Aš nesu tik eilinė fanė.
- Žinau, kad nesi. - pašaipiai išsišiepė Taeminas. - Tu žvaigždė, kaip ir mes. Bet ne dėl to traukiuosi.
Po šių žodžių jis lengvai stumtelėjo merginą nuo savęs ir išsmuko iš jos glėbio, o tada atsistojo.
- Jeigu daugiau neturi ką pasakyti, gali grįžti pas savo draugus. - tarė jis nepatenkintu tonu.
- Noriu grįžti pas juos kartu su tavim. - ramiai tarė Tabė, sukryžiuodama rankas ant krūtinės.
- Nu šito tai jau tikrai nebus. - burbtelėjo Taeminas, pavartydamas akis.
- Aš tave priversiu. - šyptelėjo mergina ir atsistojo.
- Ei, atstok. - numykė vaikinas ir pasislinko į šalį, ranka parodydamas į duris. - Eik lauk!
- Ne. - susiraukė Tabė ir įšoko į Taemino lovą, sujaukdama ją ir pasislėpdama po patalais.
- Nu, tu..! - vaikinui net plaukai šiaušėsi iš pykčio. - Dink iš mano lovos!!
- Priversk! - pasigirdo Tabės balselis, kai ji dar labiau įsivyniojo į patalus, kikendama.
- EI!! Sakau, lysk iš ten arba kentėsi! - sušuko jaunėlis.
- Ir ką gi tu man padarysi, kvaily~? - paerzindama mergina iškišo galvą iš po antklodės ir parodė jam liežuvį.
Taeminas visai pasiuto ir šoko ant Tabės, kaip plėšrūnas ant savo aukos. Pasigirdo tik menkas cyptelėjimas ir mergina nustojo spurdėti. Vaikinas sutrikęs apsižvalgė ir pakėlė antklodę. Kaip staigiai pakėlė, taip ir nuleido, visas išraudęs. Gerai, kad mergina nevilkėjo kokios suknelės ar sijonėlio.
- Ne ta pusė... - sumurmėjo ir patraukė patalus iš kitos pusės. - Kas nutiko?
Tabė gulėjo susiėmusi už pilvo ir raukėsi iš skausmo.
- Galėtum būti atsargesnis! - staiga ji atkišo du pirštus ir Taeminas vos spėjo laiku atsitraukti, kad netektų atsisveikinti su savo akimis.
- Čia tu užvirei visą šią košę, ir dar drįsti kaltinti mane, nedorėle! - suriaumojo jaunėlis ir nušoko nuo lovos.
- Čia tu esi užsispyręs kaip asilas ir nenori eiti švęsti su visais! Bent pasakytum, kodėl! - nenusileido Tabė, pasiversdama ant šono.
- Neprivalau tau aiškintis. - atkirto Taeminas ir papūtęs lūpas nusuko galvą į šalį.
Mergina griebė pagalvę ir sviedė į vaikį, bet jis spėjo laiku pasitraukti, tad pagalvė tik praskriejo pro šalį. Vis dėlto, šio metimo negalėjai pavadinti nesėkmingu. Minkšta pagalvė atsitrenkė į lentyną ir ant jos susvyravusi įrėminta nuotrauka nukrito ant grindų. Tabė susiėmė už galvos ir iššoko iš lovos, skubėdama pakelti to, ką nuvertė. Taeminas taip pat pasisuko į lentyną ir persigandęs šūktelėjo:
- Neliesk!!
Tai merginos nesustabdė. Ji atsargiai paėmė rėmelį į rankas ir apžiūrėjo jį.
- Ačiū dievui, nesudužo. - tarė ji ir atidžiau pasižiūrėjo į nuotrauką.
Joje stovėjo Taeminas padėjęs smakrą kažkokiai moteriškei ant peties. Vargšė moteris sėdėjo invalido vežimėlyje.
- Ei... - prabilo Tabė. - Kas čia?
Vaikinas priėjo prie merginos ir griebė portretą jai iš rankų.
- Neliesk ne savo daiktų! - aprėkė jis ją.
- Atleisk, bet... Kas ta moteris? - gailiu balseliu tarė lyderė.
- Neketinu tau nieko aiškinti. - prunkštelėjo Taeminas. - Kas tu man tokia, kad galėtum žinoti tokius dalykus?
- Draugė. - iškart atsakė Tabė.
- Deja, bet aš tavęs tokia nelaikau. O dabar dink iš mano kambario. Tuojau pat.
Mergina liūdnokai šyptelėjo.
- Tikrai atleisk... - dar kartą tarė ji.
Taeminas tik urgztelėjo ir išstūmė ją iš kambario.
- Daugiau čia nesirodyk. - pagrasino jis jai ir trinktelėjo durim.
Tabė kurį laiką stovėjo prie jo durų. Sutrikusi, pasimetusi, užvaldyta šiokios tokios baimės, smalsumo ir visokiausių kitų susimaišiusių emocijų. Netikėtai koridoriuje pasirodė Key.
- Tabe..? - sušnabždėjo jis ir žengė žingsnį link jos.
Mergina lėtai pasisuko į jį ir suklupo.
- Kas čia vyksta... - buvo jos paskutiniai žodžiai, prieš paleidžiant dūdas.
Key staigiai pribėgo prie jos ir paslėpė merginos ašaras savo glėbyje.
- Ramiai, juk sakiau, kad neitum pas jį... - supuodamas ją glėbyje, jis ramino Tabę.
Atgal į viršų Go down
Lee!^^
.Lee!^^.
Pranešimų skaičius : 3563

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 8:35 pm

Tęsk, tęsk, tęsk !!!
In Love with this story lovelovelove
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimePen. 04 15, 2011 8:41 pm

16 dalis - Neverta Stengtis

- Ei... O kur Tabė? - pagaliau atkreipė dėmesį Minho. - Norėjau su ja geriau susipažinti, ji juk jūsų lyderė.
Merginos gūžtelėjo pečiais ir susižvalgė.
- Tiesą pasakius, Key taip pat nėra. - klastingai sučiulbėjo Dara ir pakėlė akis į lubas, švilptelėdama.
- O ne, Key niekada taip nesi...el..gtų..? - kiek abejodamas savo žodžiais bandė ginti draugą Jonghyunas.
Kambaryje stojo tyla. SHINee grupės nariai nuoširdžiai norėjo tikėti, kad Key nieko nepadarys Tabei. „Blackout“ taip pat norėjo taip manyti. Bent jau po jų pokalbio persirengimo kambarėlyje. O gal tai tebuvo saldus melas, kad būtų nuslėpti tikrieji jausmai?
- Man tai nepatinka... - tarstelėjo Haru ir susiraukė.
- O kam tai patinka? - abejingai pakratė galvą Lora ir gavo nuo Haru niuksą į šoną.
- Ai nu, kam jie rūpi~ - burbtelėjo Emė ir gurkštelėjo savo limonado. - Ne maži vaikai juk.
Ir svetainėje nuskambėjo trijų merginų juokas.
- Tabė? Ne vaikas? - pašaipiai tarė Lora.
- Turbūt juokauji. - kikeno Dara.
Haru net nieko sakyti nereikėjo, ji tik iš juoko bandė gaudyti orą. Ir tai jai sekėsi tikrai neblogai.
- Kas čia tokio juokingo? - paklausė sutrikęs Jonghyunas.
Lora pasisuko į jį ir dar kartą sukikenusi, paaiškino:
- Tabė mūsų grupėje yra pats didžiausias vaikas iš visų. Jos elgesys... Mimikos... Viskas tai parodo.
Minho išmetė nustebusią miną.
- Nejaugi? - tarė vaikinas. - Niekad neatkreipiau dėmesio.
- Patikėk. - vėl burbtelėjo Emė, vartydama akis.
Minho sukikeno iš jos elgesio ir pasiūlė jai dar limonado. Mergina nepajėgė atsisakyti ir greitai jie jau rengė varžybas, kas greičiau išgers visą gėrimą stiklinėje. Tikriausiai nebūtina paskelbti laimėtojo. Ir taip aišku, kas laimėjo. Haru mėgavosi vištienos skoniu, o Lora tik šakute badė savo maistą. Nežinia, kodėl jos taip nenorėjo valgyti. Galbūt kažkas slėgė jas ir neleido praryti nė kąsnio? Dara tyrinėjo madų žurnalą po nosimi niūniuodama „No Luck“ dainą, o Jonghyunas bukai spoksojo į sieną. Galiausiai jam pabodo tokia monotoniška nuotaika svetainėje.
- Klausykit, čia per daug nuobodu. Pažaiskim ką nors.
Haru ir Lora pakėlė akis nuo maisto, net limonado porelė atsisuko. Daros dėmesį pavergti buvo kiek sunkiau, tad Jonghyunas iš jos rankų išplėšė žurnalą ir pažvelgė į ją šiek tiek grasinančiu žvilgsniu, kas privertė merginą susigūžti.
- Taigi, ką veiksim? - atsiduso Jonghyunas, patraukdamas akis nuo Daros. - Siūlau žaisti butelį.
Haru pažiūrėjo į jį pasibjaurėjus.
- Pats ir žaisk šitą žaidimą. Su sienom. - tarė ji.
- Kodėėėl? - numykė vaikis. - Juk geras žaidimas.
Haru papurtė galvą, o kitos jai pritarė. „O prašau, kas jis per ištvirkėlis“ - greičiausiai tokia mintis sukosi „Blackout“ narių galvose.
- Tu ir tavo kvaili žaidimai... - papurtė galvą Minho. - Žaidžiam tiesą drąsą?
Jonghyunas iškart išsišiepė ir linktelėjo, taip pritardamas Minho pasiūlymui. Merginos kiek abejingai susižvalgė, bet galiausiai sutiko žaisti.
- Man atrodo, mes kai ką pamiršom... - tarė Lora, pirštu parodydama į užsnūdusį Onew.
- Palik jį. - numojo ranka Jonghyunas. - Aš pradedu.
- Na jau ne, - paprieštaravo Emė ir bakstelėjo pirštu į Minho. - kas išmano, tas ir gano.
Aukštesnis vaikinas atsiduso su šypsena veide ir kiek pamąstęs tarė:
- Dara, tiesa ar drąsa?
- Eeeh, kodėl aš? - nustebo mergina ir apsižvalgė. - Na gerai... Renkuosi tiesą.
Minho išsišiepė, o Jonghyunas tyliai nusikeikė. Galėjai spėti, jog jis jau netgi klausimą buvo sugalvojęs. Che, vaikiui tiesiog nepasisekė.
- Hmm, tavo mėgstamiausia vaikinų grupė? - uždavė klausimą Minho.
Jonghyunas pasibaisėjęs prunkštelėjo.
- Na žinai, mano klausimas būtų buvęs kur kas geresnis! - nepatenkintas burbtelėjo jis ir sukryžiavo rankas ant krūtinės.
Bet Minho jį kuo ramiausiai ignoravo. Tuo metu Darai net mąstyti per daug nereikėjo.
- SHINee, savaime aišku. Kvailas klausimas. - šyptelėjo ji.
Jonghyunas pritardamas linktelėjo.
- Kvailas, kvailas... - toliau burbėjo jis, bet niekas į jį jau nebekreipė dėmesio.
Minho šyptelėjo, duodamas ženklą, kad Dara jau gali rinktis žmogų, kurį galės šiek tiek pakankinti...
- Išties, tai aš visada norėjau šio to paklausti... - pradėjo ji, pasisukdama į Lorą. - Tiesa ar drąsa?
Lora kiek išsigando Daros tono ir jos pabrėžto žodžio „paklausti“, tad akimirksniu pasirinko drąsą. Ir tada Dara dar plačiau išsišiepė.
- Įkliuvai. - tarė ji ir išsitraukė iš savo kuprinėlės sijoną.
- O neeeeeeeee~ - sušuko Lora ir pašokus ant kojų, ėmė bėgioti ratais.
Haru iš džiaugsmo taip pat stryktelėjo ant kojų ir pagavo Lorą. Emė mostelėjo vaikinams, prašydama nusisukti, tad jie taip ir padarė. Kol Haru tvirtai laikė Lorą, Dara užmovė sijoną ir nutraukė kelnes.
- Neeeeee~ - klykavo Lora, bet jos niekas neklausė, o ir Haru gniaužtai buvo per daug tvirti, kad jai pavyktų išsilaisvinti.
Galiausiai Lora buvo paleista ir nepatenkinta su sijonu stovėjo svetainės kampe. Vaikinai atsisuko į ją ir žioptelėjo iš nuostabos.
- Jai tinka, ne? - tarė Jonghyun‘as ir suplojo rankom.
- Aha! Ji turėtų kasdien nešioti sijonus! - pritarė Minho.
„Blackout“ narės, apart Loros, ėmė juoktis susiėmusios už pilvų. Greitai prie jų prisidėjo ir vaikinai. Tik vienai Lorai nebuvo juokinga.
- Hahaha, sprinkit iš juoko. - pasišiaušė ji, griebė kelnes ir išdūmė į kitą kambarį persirengti.
Tuo tarpu į kambarį grįžo Tabė su Key. Vaikino ranka buvo ant merginos peties, tad aiškiai galėjai spręsti, jog kažkas įvyko. Juokas nutilo ir dabar visi žvelgė į du žmones klausiamai, reikalaudami pasiaiškinimo.
- Aish, nekibkit. - numykė Key ir patraukė ranką nuo lyderės peties.
Ši stovėjo nepatenkinta ir susiraukus.
- Kas nutiko, Tabe? - paklausė Dara.
- Ožys. - sumurmėjo ji ir Key nusijuokė.
- Kas? - pakėlė antakį Minho.
Key dramatiškai mostelėjo ranka, tarsi vaikinai patys turėtų susiprasti, apie ką eina kalba. Kai niekas vis tiek jo nesuprato, šis prabilo:
- Jaunėlis. Taeminas.
- O. Viskas aišku. - iškart užsičiaupė Jonghyunas. - Taigi, kieno dabar eilė? Jūs prisidėsit prie žaidimo?
Tabė linktelėjo. Vis tiek jai reikia prasiblaškyti. Key tik gūžtelėjo pečiais, jis kaip ir neturėjo kito pasirinkimo. Kadangi buvo Loros eilė, o ji šiuo metu kankinosi su sijonu, garbė buvo perduota Tabei.
- Haru. - lyderė pasisuko į merginą.
- Drąsa. - iškart atsakė ši. - Tik prašau, jokio sviesto valgymo.
- Nueik pas Taeminą ir trenk jam vieną kartą. Nepagailėk, okei?
Haru išplėtė akis.
- Tu rimtai?
Panašu, jog nustebę buvo visi, kas sėdėjo kambaryje. Netgi ir tarpdury sustojusi Lora.
- Visiškai. - piktai tarė Tabė. - Jis to vertas.
- Naaa, jeigu tik to nori. - tarstelėjo Haru ir atsistojo.
Visi taip pat atsistojo ir pasisuko link durų. Jonghyunas dar greitai stalčiuje susirado savo kamerą.
Ir taip Haru jau stovėjo prie Taemino kambario durų, o visi kiti slėpėsi už koridoriaus sienos, Jonghyunas laikė rankose kamerą ir net virpėjo iš susijaudinimo. Haru neramiai atsiduso ir pasibeldė.
- Kas ten? - pasigirdo balsas.
Mergina nusprendė neatsakyti, tik tyliai stovėti ir laukti.
- Kas ten?! - pakartojo vaikis garsiau.
Jokio atsako. Susinervinęs jis iššoko iš lovos ir plačiai atvėrė duris. Jaunėlis jau žiojosi bartis, bet jo veidas „pasibučiavo“ su Haru kumščiu. Smūgis buvo nelabai stiprus, bet to pakako, kad tai išverstų jį iš kojų ir net pargriautų. Taeminas staigiai palietė nosį, kuri šiek tiek kraujavo ir pažvelgė į merginą, aiškiai priblokštas.
- Čia tau nuo Tabės. - pergalingai išsišiepė Haru ir pasuko koridoriumi atgal, vėliau dar sumurmėjo. - Aaa, iškart geriau jaučiuosi. To ir trūko.
Kitam koridoriaus gale jau girdėjosi švilpavimai ir sveikinimo šūksniai, o tai vertė Haru dar labiau šieptis. Jai patiko toks dėmesys.
- Viskas užfiksuota! - šyptelėjo Jonghyunas ir staigiai paslėpė kamerą, kad jaunėlis jos nepastebėtų.
O Taeminas vis dar sėdėjo ant grindų toks šokiruotas, kad net negalėjo pajudėti. Va, taip va.
Atgal į viršų Go down
FAINee-Juni-
.FAINee-Juni-.

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimeŠt. 04 16, 2011 2:46 am

Nuostabu, tiesiog įspūdinga!
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
SvečiasAnonymous
RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimeŠt. 04 16, 2011 2:57 am

17 dalis - Netyčiomis

Žavus ir tuo pačiu šaltokas rytas. Aišku, tas šaltis daro rytą visai nemalonų, bet „Blackout“ bute gan šilta, tad joms tai nerūpi. Na, bent daliai jų, kadangi Dara ir Emė šiuo metu mokykloje. Taip, taip, jos dar visiškai jaunutės. Baigia paskutinius metus mokykloje, o tuo metu kitos grupės narės mėgaujasi karšta arbatėle ir kalbasi.
- Po to apsilankymo SHINee bute man vis dar žiauriai skauda galvą. - pasiskundė Tabė.
- Tu taip mums ir nepapasakojai, kur buvai dingusi. - tarė Lora ir gurkštelėjo savo arbatos.
- Nieko ten ypatingo. Aplankiau Taeminą, pasimušėm šiek tiek, šiaip pasiginčijom. Tuo ir baigėsi.
- Neatrodai labai tuo patenkinta. - pastebėjo Haru.
- O kas būtų? - prunkštelėjo lyderė ir pastūmė tuščią arbatos puodelį toliau nuo savęs. - Man nepatinka tai, kaip jis su manim elgiasi. Primeta kažkokį visagalį dievą.
- O aš tau sakiau, kad jis gali būti visai kitoks, nei yra ant scenos. - šyptelėjo Haru.
Virptelėjus jos telefonui, Haru tingiai pasiekė jį nuo staliuko prie lovos ir mintyse perskaitė žinutę.
„Čia labai nuobodu. Kažkodėl aš jau moku viską, ko jie čia mokosi. Kažkokia nesąmonė. - Emė.“
Tai privertė merginą garsiai sukikenti. Sudomintos Lora ir Tabė pakėlė galvas ir pasisuko į Haru, badydamos ją klausiamais žvilgsniais.
- Ką tik Emė parašė, kad nuobodžiauja mokykloj ir kad mokslai ten jai gerokai per lengvi. - paaiškino Haru su šypsena veide.
- Och, nu jai ir pasisekė. Gaila, kad man mokyklą teko baigti Lietuvoj. - susiraukė Tabė.
- Arba ji tiesiog genijus. - mestelėjo Lora ir išsišiepė.
Haru patingėjo atrašyti Emei ir padėjo telefoną į šalį.
- Tai ką šiandien veiksim? Jos iš mokyklos grįš tik apie trečią valandą... - prabilo lyderė, padėdama galvą ant stalo.
- Na, aš tai visai nenoriu niekur eiti. - tarė Lora, smalsiai žvelgdama į Tabę.
- Aš irgi. - pritarė jai ši.
- O ką veiksim namie? - burbtelėjo Haru, vis dar šildydama rankas prie karšto arbatos puodelio.
- Galim ką nors susigalvoti. Kokį žaidimą ar dar ką. - pasiūlė Tabė.
- O ne, daugiau jokių žaidimų su jumis. - pakratė galvą Lora.
Haru su Tabe susižvalgė ir klastingai išsišiepė.
- Tiesą pasakius... - pradėjo Tabė. - Kažkur turėjau tokį mielą sijonuką, kuris tau visai tiktų...
- NA JAU NE. - Lora staigiai pašoko ant kojų ir atsitraukė nuo dviejų merginų.
- Puiku. Jeigu nenori dėtis sijono, eik nupirk kilogramą zefyrų. - išsišiepė Haru.
- O! Gera idėja! - šūktelėjo Tabė ir iš pinigų maišelio greitai sukrapštė reikiamą monetų skaičių.
Lora vis dar stovėjo ir su pasibjaurėjimu žiūrėjo į Tabę. Galiausiai pasisuko į Haru ir piktokai prunkštelėjo:
- Nu ir gerai. Ir nueisiu, ir nupirksiu, ir sušalsiu.
- Gali užsidėt sijoną, kad nesušaltum. - pasiūlė Tabė.
- Arba kelis sijonus, kad tikrai nesušaltum! - prisidėjo prie lyderės Haru.
Lora nepatenkinta sugraibė pinigus nuo stalo ir išėjo persirengti į kitą kambarį. Haru su Tabe ėmė kikenti, vos tik užsidarė miegamojo durys.
- Tu tikrai žinai, kaip ją išnaudoti. - pagyrė Tabė Haru.
- Na, juk jau kelioliką metų su ja leidžiu laiką. - atsakė Haru ir jos veidą papuošė pergalinga šypsena.
- Bet ji tikriausiai irgi žino daug tavo paslapčių.
- Tu manai, kad taip lengvai jas iš jos išpeši? - prunkštelėjo vyresnioji mergina.
- Juk pabandyti galima. - šyptelėjo Tabė.
- Bandyk laimę, bet Lora žino, kas jos laukia, tad abejoju, ar prabils. O be to, aš šiaip ar taip nepalaužiama ir tu tai žinai.
Tabė iš pradžių susiraukė, tada šyptelėjo ir griuvo atgal į lovą. Kiek pasivarčiusi joje, staiga pakėlė galvą.
- O. Ką tik kai ką sugalvojau.
- Ką? - paklausė Haru, baigdama gerti rytinę arbatėlę.
- Reikia kai kam paskambinti. - išsišiepė Tabė ir griebė savo telefoną.
Haru dar spėjo pastebėti, jog ji pasirinko Key numerį ir nuspaudė skambinimo mygtuką. Vyresnė mergina susiraukė. Kam lyderei reikia jo? Beje, tegul pažiūri į laikrodį, dar per anksti skambinti.
- O! Hey! - šūktelėjo Tabė, vos tik kažkas prikimusiu balsu atsiliepė į ragelį. - Gal nori užlėkti į svečius? Noriu išgauti šiek tiek informacijos...
Haru išplėtė akis ir greitai pašokusi iš lovos, suskubo rengtis, bei tvarkyti kambario. Tabė sukikeno iš tokio merginos elgesio, o šioji tik persmeigė lyderę žudančiu žvilgsniu.
- Gerai, lauksiu. - tarė lyderė ir padėjo ragelį. - Jis čia bus už penkiolikos minučių, tad paskubėk.
- Višta tu nelaiminga. - burbtelėjo Haru ir išbėgo į vonią.
Tabė tingiai pasirąžė ir pakilo iš patalų. Laikas keltis.
Po kiek laiko lyderė jau sėdėjo svetainėje, paruošusi arbatą, sausainius ir šiaip visokių skanumynų. Haru net nesiteikė išlysti iš savo ir Loros kambariuko. Matyt buvo labai nepatenkinta tuo, kad Tabė pasikvietė Key į svečius tokį ankstyvą rytą. Ir pagaliau suskambo durų skambutis. Pribėgusi prie durų Tabė pamatė ne tik vaikiną, bet ir Lorą su zefyrų maišu.
- O! Laiku grįžai. Haru kaip tik reiktų kompanijos, kad pralinksmėtų. - sučiulbėjo lyderė.
Lora klausiamai pakėlė antakį ir atkišo zefyrus Tabei.
- Ką jau pridarei? - paklausė ji.
- Nieeeko~ - numykė Tabė ir pastūmė zefyrus atgal į Loros glėbį. - Šitus neškis pas ją. Ji jūsų kambaryje.
Lora gūžtelėjo pečiais ir nusiavusi batus, nutipeno į savo kambariuką, kuriame tupėjo ir Haru.
Tuo metu Key, visą laiką stovėjęs be žodžių, pagaliau prabilo:
- Sveika. Kokios problemos ištiko iš pat ryto?
- Nieko ypatingo. Užeik. - mirktelėjo Tabė ir palydėjo vaikiną į svetainę.
Vos tik Lora pradarė kambario duris, išvydo Haru su didelėm ausinėm ant ausų ir šiek tiek įsiklausius, atpažino Muse dainą „Hate This and I‘ll Love You“. Lora nebuvo tokia jau didelė Muse gerbėja, bet Haru ją privertė bent jau perklausyti visas dainas, todėl ji ir sugebėjo atpažinti šią dainą. Mergina žinojo, kad geriau Haru tokioje būsenoje neliesti. Bet sėdėti sudėjus rankas ir nieko neveikti būtų buvę tiesiog nuobodu. Tad ji priėjo prie Haru ir padėjo zefyrų maišelį tiesiai prieš ją. Reikėjo matyti kaip užsižiebė jos akys, vos tik išvydus šį skanėstą. Ausinės greitai nuslydo Haru ant pečių, o rankoje ji jau laikė zefyrą. Lora nusijuokė ir atsisėdo ant Haru lovos.
- Kas buvo? - paklausė ji.
- Ai, neklausk. Tabė užknisa su savo svečių kvietaliojimais. Nė nespėjau iš lovos išlipti, o tas jau čia.
- Kalbi apie Key? - tarė Lora ir taip pat paėmė zefyrą iš maišelio.
Haru pavartė akis, duodama ženklą, jog kalba būtent apie tą asmenį.
- Žinai... Lauke ne taip jau ir šalta.
- Ką tuo nori pasakyt? - sukluso Haru.
- Nori pasivaikščiot? - pasiūlė Lora.
- Galim... - abejodama tarstelėjo kita mergina ir tingiai nulipo nuo lovos.
Nuostabiai nuobodi pamoka. Geriau ir būt negali. Emė paišė į savo sąsiuvinį įvairius dalykėlius ir tingiai viena ausimi klausėsi mokytojo. Galbūt jis pasakys ką nors, ko ji dar nežino. Nors Emė tuo labai abejojo. Keista, kad įvertinus jos žinias, ji buvo pakelta viena klase aukščiau ir dabar yra toj pačioj klasėj su Dara. Ir Dara sėdi tiesiai prieš ją. Emė atsiduso ir išsitraukė mažą tuščią lapelį. Jame greitai parašė vieną sakinuką ir pasiuntė į priekį. Dara paėmė lapelį ir perskaičiusi tekstuką, linktelėjo Emei. Merginos nuotaika iškart pragiedrėjo. Dabar teliko sulaukti pamokų galo.
Key paėmė vieną sausainį ir įsidėjo į burną, klausiamai žvelgdamas į Tabę, kuri varstė jį įdėmiu žvilgsniu.
- Tu apie Taeminą žinai viską? - staiga paklausė ji.
- Na... Daugmaž. - pusbalsiu atsakė Key ir paėmė savo arbatos puodelį į rankas.
- Pasitiki manim?
- Kas čia per klausimas? - susiraukė vaikinas.
Tuo metu iš kambario išslinko Lora su Haru ir abi pamojavusios jiems, išsmuko pro duris. Lyderė vėl atsisuko į SHINee grupės narį.
- Atsakyk. - įsispitrijo į jį Tabė.
- Tarkim, kad pasitikiu.
Tabės lūpos iškart suformavo klastingą šypsenėlę. Ir tada ji užsivedė:
- Noriu žinoti, kas ten per nuotrauka Taemino kambaryje, ant Taemino lentynos? Kas ta moteris toje nuotraukoje? Kodėl Taeminas taip jautriai reaguoja, kai kas nors apie ją prakalba? Ir kodėl Taeminas pastaruoju metu toks nepatenkintas gyvenimu?
- Palauk, tu! Per daug klausimų vienu metu! - nutraukė ją Key. - Negali visko pateikti paprasčiau ir lėčiau..?
„Blackout“ lyderė atsiduso ir pabandė susidėlioti mintis.
- Kas nutiko? Kas taip pakeitė Taeminą? - lėtai ištarė ji.
- Kodėl mes išvis kalbam apie jį? - pasidomėjo Key, nenusileisdamas merginai.
Tabė pravėrė burną, bet nieko nepasakė, tik atsirėmė į sofos atlošą ir šiek tiek pamąstė.
- Maniau, kad klausinėju aš. - staiga susiraukė ji.
Key pavartė akim ir atsiduso.
- Gerai jau. Ten Taemino motina.
- ...ką? - Tabei net žandikaulis atvipo. - Tu rimtai?
- Taip. Ir ji sirgo vėžiu.
- O dabar?
- Dabar jos jau nebėra šiam pasauly. - ramiai atsakė Key ir padėjo tuščią puodelį ant staliuko, rimtai žvelgdamas į sutrikusią Tabę. - Patenkinta tuo, ką sužinojai?
Lyderė pakėlė dideles iš nuostabos akis ir keliskart sumirksėjo.
- Nuo tada jis ir pasikeitė. - tęsė vaikinas. - Beveik visiškai nebūna su mumis. Šypsosi per prievartą. Kai liekam penkiese, netgi užsipuola kurį nors iš mūsų be jokios priežasties.
Tabė kaltai nuleido galvą. Ji tikrai nesitikėjo, kad viskas taip rimta. O dar tas Haru smūgis tiesiai į vaikio veidą. Vėliau lyderė tikrai turės jo atsiprašyti. Ir padaryti viską taip, kad niekas nepastebėtų, jog ji žino tai, ko neturėtų žinoti. Mergina tikrai nenori, kad Key liktų be galvos. Juolab kai Taeminas kasdien būna tokios suknistos nuotaikos. Bet reikia kažką daryti. Tik klausimas, ką..?
Key nemaloniai atsiduso ir atsistojo.
- Aš jau eisiu. Manau, kad tau reikia apsvarstyti visa tai.
Tabė linktelėjo ir be žodžių išlydėjo vaikiną. Jai tikrai daug reikėjo apmąstyti. Ir nuspręsti, kaip reikės elgtis toliau. Ir ne tik. Užgydyti praeities žaizdas ne taip jau ir lengva, Tabė tai žino. Pati yra tai patyrusi. Apie Taemino tėvą ji nežino nieko. Tik puikiai supranta tiek, kad jam jo motina buvo tikrai svarbus žmogus.
____
Ir čia viskas, ką iki šiol turiu paruošus :DD Dabar jau užtruksiu ilgiau, nes reikės rašyti... O šitas ff jau seniai apleistas, tai net nežinau, kaip jį beužbaigsiu. Labai ačiū Gabuks, Shin, Sky, GimmeGD, emii, Haru, Justei, Yori, Juni ir Dovi už komentarus bei palaikymą :)
Atgal į viršų Go down
FAINee~Dovi~
.FAINee~Dovi~.
Pranešimų skaičius : 1309

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimeŠt. 04 16, 2011 3:45 am

Dabar aš tau pasakysiu, Tabe.... Neįmanoma man pro tokį ff praeit pro šalį ;DD Jis lyg magnetas traukia ;D
Ačiū tau, kad kuri tokius nerealius ff justsmile
Atgal į viršų Go down
Sky~

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimeŠt. 04 16, 2011 3:51 am

Aaaaaaaaaaaaaaa~~~ Laukiu šito fico kaip savo vestuvių su Onew. lol peace
Atgal į viršų Go down
FAINee-Juni-
.FAINee-Juni-.

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimeŠt. 04 16, 2011 3:53 am

Vargšas Taemin...
Palauksim nieko tokio, bet spėju, kad nauja dalis bus tokia pat gera kaip ir buvusios.
Atgal į viršų Go down
Yori^^
凸(¬‿¬)凸

Yori^^ 凸(¬‿¬)凸
Pranešimų skaičius : 5948

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitimeŠt. 04 16, 2011 3:58 am

heh, prašom, tave VISADA palaikysiu : ))
Atgal į viršų Go down
http://deiyori.tumblr.com/
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]   BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus] - Page 2 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

BLACKOUT (& SHINee) [Hiatus]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 

Similar topics

-
» SHINee Live DVD 「SHINee THE 1ST CONCERT "SHINee WORLD"」Teaser
» SHINee in SHINee The 1st Concert 'SHINee World' in Japan DVD
» Gruodžio 26d. pasirodys SHINee foto albumas "SHINee World, Asian tour"
» SHINee -Music Bank SHINee Backstage + Dream Girl + Ending [130301]
»  ‘SHINee in Wonderland’ VCR @ SHINee World 2013~ Boys Meet U concert [130630]
Puslapis 23Pereiti prie : Previous  1, 2, 3  Next